Fashion | 1 blouse x 2 outfits

Ja, daar ben ik weer! Sonja gaat weer een paar leuke #fashionover40 items laten zien.

Recent was ik bij het Linda Festival en ging natuurlijk ook daar naar toe om te shoppen. Ik zag erg veel leuke items en ik laat je nog een kleine impressie zien.

Linda-festival-2017-sfeer-impressie-plog-yustsome-zazzoo-beauty-lifestyle-fashion-blog-11

[tx_heading style=”default” heading_text=”NYDJ JEANS” tag=”h3″ size=”24″ margin=”12″ align=”center”]

Bij de stand van NYDJ bleven mijn moeder en ik even staan… hey een rad van fortuin en ik zag dat je een nagellak kon winnen. Dus ik vroeg of ik ook een keer mocht draaien. Helaas geen nagellak, maar ik won een TOP NAAR KEUZE! Je kon ook een jeans winnen, maar joh, ik was echt een blij ei!

[tx_heading style=”default” heading_text=” 3/4 SLEEVE BLOUSE IN PIANA STRIPES PRINT” tag=”h3″ size=”24″ margin=”12″ align=”center”]

Deze blauw-wit-rood gestreepte blouse heeft een chique uitstraling. Door hem te combineren met een blauwe jeans creëer je heel makkelijk een coole denimlook. Ga je een avondje uit? Draag hem dan met een stijlvolle zwarte pantalon en stijl het af met je hoogste hakken. De top heeft een blinde knoopsluiting tot halverwege de voorzijde en ook de driekwart mouwen zijn afgewerkt met een knoopsluiting. De onderkant van de top loopt rond af en is aan de achterzijde iets langer.

NYDJ Jeans original top blauw blue fashion 40 vrouw

 

[tx_heading style=”default” heading_text=”SONJA STYLE | NONCHALANT” tag=”h3″ size=”24″ margin=”12″ align=”center”]

De eerste look is een die ik zo draag. Lekker nonchalant met een grijze jeans (C&A collectie 15,00) een grijs hemdje eronder om de kleur weer terug te laten komen en ik draag zilveren espadrilles die ik cadeau kreeg van mijn vriendin Miss C (10,00 in een opruimwinkeltje). De ketting is een zilveren veer die ik zelf geknutseld heb.

NYDJ Jeans original top blauw blue fashion 40 vrouw

 

[tx_heading style=”default” heading_text=”SONJA STYLE | GIRLS NIGHT OUT” tag=”h3″ size=”24″ margin=”12″ align=”center”]

Mijn tweede look is wat pittiger. Dit draag ik als ik met vriendinnen ga uit eten. Een neplederen broek van Soya Concept, gekocht bij Boetiek Monique te Gemert (afgeprijsd voor 35,00). Daarop een stoere strikriem, welke al wat jaartjes mee gaat.

De ketting is een cadeau van Miss Sparkle. Ze maakte deze met de speciale nagellak Transgender die ik ooit samen met haar maakte voor mijn vriendin Miss R.

NYDJ Jeans original top blauw blue fashion 40 vrouw

 

NYDJ Jeans original top blauw blue fashion 40 vrouw

 

Mijn foto’s maak ik in mijn uppie en soms lig ik spontaan in een deuk! Mijn man vond deze foto te leuk en zei dat ik deze moest plaatsen. Het laat zien wie je bent, zei hij… ❤️

De schoentjes die ik draag zijn van Van Haren en waren in een aanbieding voor 14,95 geloof ik. Dit was in Duitsland waar het Deichmann heet.

NYDJ Jeans original top blauw blue fashion 40 vrouw

 

Hier een betere detailfoto van mijn schoenen. Ondanks het best tuttige schoentje, mede door de strik, vindt ik ze toch ook wel typisch Sonja.

Is de blouse leuk gestyled? Of zou jij het anders doen?


NYDJ werd in 2003 opgericht in Los Angeles met als doel een revolutionaire jeans te introduceren die zowel comfortabel als flatterend was. Voor veel vrouwen was de perfecte jeans slechts iets waarvan ze konden dromen, dus bij NYDJ gingen we aan de slag om deze droom te realiseren – een jeans die écht past en vrouwen van alle leeftijden en maten flatteert. NYDJ is een merk voor vrouwen, door vrouwen. Hierdoor kennen we het vrouwelijke figuur als geen ander. We streven ernaar vrouwen er prachtig en vol zelfvertrouwen uit te laten zien – de mooiste versie van zichzelf. Alle NYDJ broeken en jeans zijn ontworpen met NYDJ’s exclusieve Lift Tuck® Technology die de buik platter maakt en de vrouwelijk rondingen flatteert voor een prachtig silhouet. Want wij weten dat je er met de perfecte jeans niet alleen geweldig uitziet, maar je ook geweldig voelt.

Ik bedank NYDJ voor deze geweldige prijs! Xxx

https://www.nydj.nl

Like
  Nancy Baten
  4 Jul 2017
  5:57am

  Gave bloes en al helemaal met die te gekke broek! Volgens mij gaat een vriendin van mij ook altijd naar die boetiek!

  chucky1012
  4 Jul 2017
  8:22am

  Het staat je zo mooi en prachtige foto’s!

  Xoxo

  Jolanda
  4 Jul 2017
  9:24am

  Wat een leuke blouse zeg! Staat ook heel goed op beide broeken

  Natascha
  4 Jul 2017
  12:46pm

  Ik zeg niets meer aan doen 😉 Vooral in combinatie met de grijze broek vind ik je blouse mooi, lekker nonchalant!

  Joyce
  4 Jul 2017
  6:35pm

  De grijze broek en grijze espadrilles zijn echt te leuk<3

  Susan
  4 Jul 2017
  6:43pm

  De blouse vind ik erg tof! De zwart leren broek vind ik iets minder geslaagd.

   YuStSoMe
   4 Jul 2017
   8:19pm

   Mijn man is ook meer van de nonchalante look.
   Ik noem mijn broek ook wel eens de komo zak 😉

  Marsha
  6 Jul 2017
  11:40am

  Wat een super leuke outfits heb je aan!

  TypischKim
  6 Jul 2017
  7:08pm

  Met de grijze broek vind ik ‘m het leukst!

  Hennie
  8 Jul 2017
  8:57am

  Ik vind juist de zwarte leren broek geweldig staan, met de top erin. Je hebt een waanzinnig figuur, so if you have it, flaunt it!

Laat een reactie achter!