Fashion | 1 blouse x 2 outfits

Ja, daar ben ik weer! Sonja gaat weer een paar leuke #fashionover40 items laten zien.

Recent was ik bij het Linda Festival en ging natuurlijk ook daar naar toe om te shoppen. Ik zag erg veel leuke items en ik laat je nog een kleine impressie zien.

Linda-festival-2017-sfeer-impressie-plog-yustsome-zazzoo-beauty-lifestyle-fashion-blog-11

NYDJ JEANS

Bij de stand van NYDJ bleven mijn moeder en ik even staan… hey een rad van fortuin en ik zag dat je een nagellak kon winnen. Dus ik vroeg of ik ook een keer mocht draaien. Helaas geen nagellak, maar ik won een TOP NAAR KEUZE! Je kon ook een jeans winnen, maar joh, ik was echt een blij ei!

3/4 SLEEVE BLOUSE IN PIANA STRIPES PRINT

Deze blauw-wit-rood gestreepte blouse heeft een chique uitstraling. Door hem te combineren met een blauwe jeans creëer je heel makkelijk een coole denimlook. Ga je een avondje uit? Draag hem dan met een stijlvolle zwarte pantalon en stijl het af met je hoogste hakken. De top heeft een blinde knoopsluiting tot halverwege de voorzijde en ook de driekwart mouwen zijn afgewerkt met een knoopsluiting. De onderkant van de top loopt rond af en is aan de achterzijde iets langer.

NYDJ Jeans original top blauw blue fashion 40 vrouw

 

SONJA STYLE | NONCHALANT

De eerste look is een die ik zo draag. Lekker nonchalant met een grijze jeans (C&A collectie 15,00) een grijs hemdje eronder om de kleur weer terug te laten komen en ik draag zilveren espadrilles die ik cadeau kreeg van mijn vriendin Miss C (10,00 in een opruimwinkeltje). De ketting is een zilveren veer die ik zelf geknutseld heb.

NYDJ Jeans original top blauw blue fashion 40 vrouw

 

SONJA STYLE | GIRLS NIGHT OUT

Mijn tweede look is wat pittiger. Dit draag ik als ik met vriendinnen ga uit eten. Een neplederen broek van Soya Concept, gekocht bij Boetiek Monique te Gemert (afgeprijsd voor 35,00). Daarop een stoere strikriem, welke al wat jaartjes mee gaat.

De ketting is een cadeau van Miss Sparkle. Ze maakte deze met de speciale nagellak Transgender die ik ooit samen met haar maakte voor mijn vriendin Miss R.

NYDJ Jeans original top blauw blue fashion 40 vrouw

 

NYDJ Jeans original top blauw blue fashion 40 vrouw

 

Mijn foto’s maak ik in mijn uppie en soms lig ik spontaan in een deuk! Mijn man vond deze foto te leuk en zei dat ik deze moest plaatsen. Het laat zien wie je bent, zei hij… ❤️

De schoentjes die ik draag zijn van Van Haren en waren in een aanbieding voor 14,95 geloof ik. Dit was in Duitsland waar het Deichmann heet.

NYDJ Jeans original top blauw blue fashion 40 vrouw

 

Hier een betere detailfoto van mijn schoenen. Ondanks het best tuttige schoentje, mede door de strik, vindt ik ze toch ook wel typisch Sonja.

Is de blouse leuk gestyled? Of zou jij het anders doen?


NYDJ werd in 2003 opgericht in Los Angeles met als doel een revolutionaire jeans te introduceren die zowel comfortabel als flatterend was. Voor veel vrouwen was de perfecte jeans slechts iets waarvan ze konden dromen, dus bij NYDJ gingen we aan de slag om deze droom te realiseren – een jeans die écht past en vrouwen van alle leeftijden en maten flatteert. NYDJ is een merk voor vrouwen, door vrouwen. Hierdoor kennen we het vrouwelijke figuur als geen ander. We streven ernaar vrouwen er prachtig en vol zelfvertrouwen uit te laten zien – de mooiste versie van zichzelf. Alle NYDJ broeken en jeans zijn ontworpen met NYDJ’s exclusieve Lift Tuck® Technology die de buik platter maakt en de vrouwelijk rondingen flatteert voor een prachtig silhouet. Want wij weten dat je er met de perfecte jeans niet alleen geweldig uitziet, maar je ook geweldig voelt.

Ik bedank NYDJ voor deze geweldige prijs! Xxx

https://www.nydj.nl

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

10
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

avatar
9 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
HennieTypischKimMarshaYuStSoMeSusan Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Hennie
Gast

Ik vind juist de zwarte leren broek geweldig staan, met de top erin. Je hebt een waanzinnig figuur, so if you have it, flaunt it!

TypischKim
Gast

Met de grijze broek vind ik ‘m het leukst!

Marsha
Gast

Wat een super leuke outfits heb je aan!

Susan
Gast

De blouse vind ik erg tof! De zwart leren broek vind ik iets minder geslaagd.

Joyce
Gast

De grijze broek en grijze espadrilles zijn echt te leuk<3

Natascha
Gast

Ik zeg niets meer aan doen 😉 Vooral in combinatie met de grijze broek vind ik je blouse mooi, lekker nonchalant!

Jolanda
Gast

Wat een leuke blouse zeg! Staat ook heel goed op beide broeken

chucky1012
Lid

Het staat je zo mooi en prachtige foto’s!

Xoxo

Nancy Baten
Gast

Gave bloes en al helemaal met die te gekke broek! Volgens mij gaat een vriendin van mij ook altijd naar die boetiek!