Polka dot, skirt, rok, stippen, tule, Esprit, Ernstigs, familia, van haren, ster, stip, beautysome.nl

Fashion met een Polka dot en nieuwe oorbellen

Ik heb weer leuke items gescoord de afgelopen tijd. Jullie weten dat ik een echte speurneus ben wat betreft het samenstellen van mijn outfits. Deze ronde werd de jacht geopend naar een tule rok. Een bijpassend shirt en als klapper vond ik spontaan er prachtige oorbellen bij.

De Polka Dot

[tx_heading style=”default” heading_text=”Ik heb een stipje voor…” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Mijn man was niet van de ruitjes, de Polka Dot werd ook afgekeurd. Toen dacht ik, waarom laat ik mij toch elke keer als ik iets leuk vind in een hoekje duwen en moet ik zijn smaak ook maar accepteren. Dit klinkt ff heel baldadig, iets wat je niet had verwacht wellicht, echter ik ben snel geneigd om kleding op de smaak van anderen af te stemmen.

En nu ik 50 ben… trek ik mij niks meer aan van regels, wetten of andere blikken van afkeuring. Ik ben Sonja, aangenaam.

Wat heb ik recent gekocht? Een broek met ruitjes en vandaag show ik mijn Polka Dot outfit! Hell Yeah!

Polka dot, skirt, rok, stippen, tule, Esprit, Ernstigs, familia, van haren, ster, stip, beautysome.nl

Wat draag ik?

Een Polka Dot sjaaltje dat ik draag als haarband. Een t-shirt met lange mouwen met witte stippen en een zilveren ster (typisch Sonja) met daaronder een tule rok met stippen. De pantylegging heeft een zilveren randje wat weer superleuk matcht met de ster uit mijn shirt. En als laatste draag ik mijn pumps.

Polka dot, skirt, rok, stippen, tule, Esprit, Ernstigs, familia, van haren, ster, stip, beautysome.nl

En in mijn oren? Echte statement oorbellen met een prachtig design. Het doet mij denken aan Salvatore Dali, een schilder waar ik zelf erg dol op ben, hou van zijn surrealisme.

Deze oorbellen kocht ik laatst in Amsterdam, bij toeval ontdekte ik ze bij H&M in de Schiphol AirPort  winkel. Ze waren 9,95 en dat vond ik een redelijke prijs voor zo’n toffe bengels.

Ik wil mijn haren toch weer eens wat langer laten groeien en dan zijn sjaals ideaal om er nog een beetje wat van te maken. En mede door een gekregen product lukt het aardig (binnenkort meer).

Polka dot, skirt, rok, stippen, tule, Esprit, Ernstigs, familia, van haren, ster, stip, beautysome.nl

Ik hou van deze rok! Als ik weer zou trouwen, koos ik wederom zwart en dan met een polkadot en veel tule! Deze is van het merk Esprit en kost 39,95. Ja daag, dat heb ik er dus niet voor betaald, hahaha bij ABOUTYOU.NL zag ik hem voor ‘kleinere prijs’.

Polka dot, skirt, rok, stippen, tule, Esprit, Ernstigs, familia, van haren, ster, stip, beautysome.nl

Het shirtje kocht ik bij mijn absuluuuuuuuuuut favoriete winkeltje ERNSTING’S in Duitsland. Ik was er recent met Anna en alsof het zo moest zijn hing daar dit shirt… Polka Dot en een ster! Whoooohoooo! De prijs was ook nog eens een lachertje want voor 12,95 zit ik er in de herfst warmpjes bij.

Polka dot, skirt, rok, stippen, tule, Esprit, Ernstigs, familia, van haren, ster, stip, beautysome.nl

Mama,…je maakte weer supermooie foto’s! Dank je wel lieverd! Wat ben ik toch ook een Bofferd met zo’n toffe moeder.

Oh, ik draag trouwens superfijne sokjes met kant in mijn pumps! Ze hebben anti-slip onder de zool, zodat je in pumps beter zit. En van mij mag het kanten randje wel gezien worden.

Wees jezelf!

Nou, nu ik gewoon mijn eigen stijl achterna ga, heeft mijn man nog niet geklaagd. Sterker nog, hij vond het wel leuk om mij in een rok te zien. En de Polka Dot viel niet eens op! Dus wat ik nu wil zeggen is, wees jezelf! Want soms hebben anderen een heel verkeerd beeld van een bepaald kledingstuk. Kan het ergens aan linken en daardoor voor afkeer zorgen. Alleen jij bent niet die vervelde druif in een gestippelde blouse, of die tante in haar eeuwige ruiten broek. Onthoud dat!

Polka dot, skirt, rok, stippen, tule, Esprit, Ernstigs, familia, van haren, ster, stip, beautysome.nl

Like
  Natascha
  13 Sep 2018
  7:27am

  Waarom houdt je man niet van polkadot of ruitjes?? Staat je super leuk, kan me niet voorstellen dat hij je niet knap vindt zo. Vooral dat sjaaltje vind ik tof!

  Marije
  13 Sep 2018
  7:37am

  Super leuke outfit! Staat je hartstikke goed.

  bychristiana
  13 Sep 2018
  12:45pm

  Oh dat sjaaltje in je haar, ZO LEUK! Ik heb dat van de zomer ook regelmatig gedragen, alleen doordat ik allemaal van die gladde stofjes had en mijn haar heel glad is, gleden ze er soms uit. #fail, Maar goed, deze is echt tof. En wat lief en leuk dat je moeder de foto’s heeft gemaakt!

Laat een reactie achter!