Geel, mode, Miss stam, gestreept, truitje, shirt, fashion, mode, scapino, ballerina’s, beautysome

Fashion met kleur, zomertrend geel

Het moet niet gekker worden! Maar ik heb dus een keer geel gekocht, nou ja nog met veilig zwart erin, echter… i did it!

Als iemand je zegt, dat zou jou nou mooi staan en ze is niet de minste op modegebied, dan ga ik daar toch eens naar kijken! Heeft ze gelijk?

Mooi geel is niet lelijk!

Als kind heb ik ook geel gedragen, ja en daar begint dan ook die haat voor geel! 11/12 jarig meisje, dat eigenlijk liever een jongen was en ook niet bang om in bomen te klimmen, kreeg een mooie baby ribbroek in okergeel… 5 minuten was deze heel? In ieder geval niet lang, want stoer wilde ik door de struiken rennen en krrrrrrrr… winkelhaak!

De straf die ik toen kreeg heeft er zo ingehakt, dat ik elke keer weer die scène zag bij geel.

En waarom ik dan toch de kleur geel kocht? Ik denk om ook hier een einde te maken aan doemgedachtes, die kleur kon er niks aan doen, het was de samenloop. En wil ik dat een kleur mijn leven bepaald? Ik merk dat er steeds vaker van dit soort puzzelstukjes op hun plek gaan vallen! Zoals velen weten is deze puzzel niet zomaar een puzzel, het is het fundament van mijn zijn.

En dus kan ik nu toch wel zeggen: mooi geel is niet lelijk’!

Geel, mode, Miss stam, gestreept, truitje, shirt, fashion, mode, scapino, ballerina’s, beautysome

Advies

Omdat Anita Willemars mij op Instagram dus inspireerde, zij schrijft oa voor Nouveau, ging ik op zoek naar geel en iets dat ook bij mij past. Dat was nog niet zo makkelijk, want ik wilde wel een goede kleur geel, niet te donker en ook niet te fel.

Geel, mode, Miss stam, gestreept, truitje, shirt, fashion, mode, scapino, ballerina’s, beautysome

Als eerste stuitte ik op de ballerina’s… ja ik heb dus ook een schoenentik en wil graag bij elke outfit een matchende kleur.

Gelukkig hadden ze op de website waar ik graag winkel (Wehkamp) ook nog een truitje van Miss Etam dat qua kleur heel dicht bij de kleur van de ballerina’s kwam… viola! Klaar is Klara!

Geel, mode, Miss stam, gestreept, truitje, shirt, fashion, mode, scapino, ballerina’s, beautysome

Natuurlijk moesten mijn nagels ook in het geel en nu kon ik deze leuke set fotograferen! Oh,… wat trek ik er bij aan? Een rokje? Neh,… te koud! Jeans? Ook niet… mmmmm, dan mijn favoriete jogger van Cars!

Geel, mode, Miss stam, gestreept, truitje, shirt, fashion, mode, scapino, ballerina’s, beautysome

En wat doe je als het regent? Juist je maakt even een tijdelijke fotoserie in je huiskamer! Baalden jullie ook zo van het weer?

Geel, mode, Miss stam, gestreept, truitje, shirt, fashion, mode, scapino, ballerina’s, beautysome

Al met al moet ik zeggen dat Anita wel gelijk had en dat geel mij best goed staat! Ik kan nu zo meedoen aan de Miss Honey Bee verkiezingen, maar kan mij het bommen!

Ik maakte er gelijk een zomerse look bij! Kleur op je ogen!

Geel, mode, Miss stam, gestreept, truitje, shirt, fashion, mode, scapino, ballerina’s, beautysome

Bij welke kleur krijg jij de kriebels?


#zelfgekocht

Ballerina’s Scapino 14,95 | Miss Etam truitje afgeprijsd 25,00

 

Like
  Nancy
  21 Mar 2019
  6:55am

  Ik vind t een super mooi truitje! Staat je inderdaad heel goed! En met die nagels erbij is t helemaal fantastisch!

  Marije
  21 Mar 2019
  7:30am

  Staat je super! Zeker vaker dragen.

  Deb
  21 Mar 2019
  12:51pm

  Wat een mooie foto’s! Ik vind de gele ballerina’s er ook zo leuk bij staan en je nagels: wow wow wow! Heel erg mooi.

  Marsha
  21 Mar 2019
  6:17pm

  Volgens mij heb ik welgeteld een geel jurkje in mijn kast hangen en that’s it haha. Maar ik vind het wel een vrolijke kleur.

Laat een reactie achter!