Fashionlover | Grijze komozak of stylish jurkje?

Vandaag start mijn eerste echte fashionlover… ik heb in het verleden wel eens wat gepost, maar door mijn onzekerheid durfde ik gewoonweg niet te laten zien wie ik ben.

En ik doel daarmee op de mode waar ik voor kies. Is het niet gek? Staat het mij wel? Wat zouden anderen er van vinden?

Kortom,… na wikken en wegen en inzien dat smaken verschillen en ik niet iedereen tevreden kan stellen, begin ik er nu gewoon aan. Ik ben Sonja aangenaam…

Jarig jobje

Dinsdag was ik jarig en ik kreeg een paar mooie cadeaus. Een horloge van Paul… deze kocht hij bij horloge.nl nadat ik bij Babs (beautybybabs) gezien had dat hun mijn favoriete merk DAVIS verkochten. Ik had al een DAVIS, gekocht in mijn jeugd (die is dus al meer dan 25 jaar oud en nog steeds heel apart).

Davis

 

 

Het horloge is staal en heeft wederom een tijdloze uitstraling. De band is stoer, maar tevens ook functioneel als een armband. Paul heeft de band wat kleiner moeten maken, ik heb echt hele dunne polsjes.

Miss Lulu

Ik kreeg van Yuri en Ayla een leuk tasje met daarin een Ananas met lampjes, een vrolijke badeend en een bol.com bon. Oewaaaaah, nog een leuk bedrag ook en ik hoorde dat Paul had bijgelegd. Lief he?

Ik ging niet direct los met shoppen, maar dat duurde niet lang. Ik had een tas gezien, echter ik moest zelf dan nog 70,- bijleggen en ik ben een pin… geen zin in. Dus zocht ik een andere grijze tas uit.

Tas, miss lulu, bol.com, shoppen, fashion, blog, blogpost, yustsome, horloge.nl, davis

 

Tas, miss lulu, bol.com, shoppen, fashion, blog, blogpost, yustsome, horloge.nl, davis

 

Ik viel voornamelijk voor de grafische print, wat is dat mooi… ik ben geen goud type, maar ach… voor een keer streek ik over mijn hart, want voor de rest is het helemaal Mij… M staat voor Mama, Moeder,… dus!

Er zitten 3 grote vakken in, twee afgesloten met een rits en 1 graaivak, handig om daar je minder belangrijke troepjes in te doen. Achter de rits gaan natuurlijk je belangrijke zaken zoals pasjes, ed.

Komozak?

Ja,… hahaha die titel van mij. Maar in eesrte instantie dacht ik bij dit jurkje ook wat een soepjurk. Totaal geen model, vorm… en in mijn maat nog te lomp. Dus ik nam de kleinste maat… s en liep naar het pashokje. Er zat een strikriem/koord bij, maar die gebruik ik nooit, echt dat is net zo’n sluitstrip om je komozak mee te accentueren, ja doei!

Nee ik vroeg naar een brede riem,… die hebben we niet. Okay dan beeld ik mij die wel in.

Ik dacht als het niks word, jammer dan, maar ik neem het mee, de kleur is gewoon mooi, de stof is van nu en de prijs… ???

Tas, miss lulu, bol.com, shoppen, fashion, blog, blogpost, yustsome, horloge.nl, davis

 

Daarbij had ik geld van mijn moeder en stiefpa gekregen en appte ik mijn moeder al, dat ik een cadeau gevonden had.

Thuis natuurlijk meteen een grote riem gepakt en voila, precies zo als ik het bedacht had.

Tas, miss lulu, bol.com, shoppen, fashion, blog, blogpost, yustsome, horloge.nl, davis

 

De riem heb ik al jaren, en nu kan ik deze om… hahaha, voordeel van afvallen!

Ik draag er nu een legging onder, omdat het zo waaide. Echter met echt warm weer is het leuk om er slippertjes onder te dragen. De laarsjes zijn ook nog niet zo oud en ik ben blij dat ik deze heb, nu is mijn look compleet!!!


Horloge via horloge.nl | merk Davis | 99,00 in rozegoud (metaal uitverkocht 69,00)

Miss Lulu tas via bol.com | 43,50 met cadeaubon gekocht.

Jurkje | Only | Afgeprijsd naar 10,00


Ik hoop dat mijn Fashionlover artikel leuk is en voor herhaling vatbaar… wat zeg jij?

 

Like
  Astrid
  8 Jun 2017
  5:34am

  Je ziet er prachtig uit! Hele mooie outfit en die tas is echt heel gaaf. Je bent goed verwend voor je b’day!

   YuStSoMe
   8 Jun 2017
   5:38am

   Dank je… ja echte bofbips!!!

  Malou | Blonde Blossom
  8 Jun 2017
  6:19am

  VOOR HERHALING VATBAAR! Wat een leuke foto’s en wat zie je er geweldig uit. Ik vind het jurkje je heel goed staan, en wat een mooi horloge ook!!

   YuStSoMe
   8 Jun 2017
   6:34am

   Aaah zo lief!

  jeapiebel
  8 Jun 2017
  6:49am

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat een mooi cadeau heb je van Paul gekregen. Ik ben ook iemand dat altijd trouw blijft aan een horlogemerk dat ik als jonge vrouw kocht. 😉 Je ziet er goed uit en aangenaam Sonja. 🙂

   YuStSoMe
   8 Jun 2017
   7:26am

   Dank je wel lieverd!

  Jolanda
  8 Jun 2017
  7:34am

  Leuk jurkje zeg!! Staat je heel goed. Niet zo onzeker zijn, je ziet er top uit!

   YuStSoMe
   8 Jun 2017
   10:33am

   Aaah echt lief om te horen!

  chucky1012
  8 Jun 2017
  12:07pm

  Wauw zo een prachtige outfit en geweldige kado’s!
  Het staat je zo goed.
  Leuke foto’s.

  Xoxo

   YuStSoMe
   8 Jun 2017
   8:06pm

   Dank je wel Ike! ?

  Sabine
  8 Jun 2017
  12:50pm

  Hi Sonja,

  Mooie outfit! Het staat je goed. Leuk ook om te zien dat je via Babs op onze website terecht bent gekomen. Davis is een heel mooi merk en past zeker bij je!

  Groetjes Sabine

  Joyce
  9 Jun 2017
  1:03pm

  Oh wauw! Je rockt hem met de tas en je prachtige jurk! Wat heb je toch een prachtig figuur!

   YuStSoMe
   9 Jun 2017
   7:26pm

   Aaaaah Joyce, lieverd! Ja, ik ben eigenlijk heel tevreden op wat ik bereikt heb!

  Natascha
  12 Jun 2017
  10:21am

  Ik vind de outfit je fantastisch staan! Wat zie je er goed uit.

   YuStSoMe
   12 Jun 2017
   1:38pm

   Dank je wel! Bloos…

Laat een reactie achter!