Witte, gympen, sneakers, shoeby, fashion, broches, zilver, yustsome, beauty, fashion, blog, groen, jurkje, grafische, print, modern

#fashionover40 | een groen jurkje met accessoires

Nou,… de vraag of ik ook jurkjes draag? Kan ik nu volmondig ja op antwoorden! Door lezeres Nancy werd ik eigenlijk getriggerd om dat eens meer te gaan doen. Ik heb wel jurkjes, maar ik kan ze op 1 hand tellen. Daar mag wel verandering in komen, niet dan?

[tx_heading style=”default” heading_text=”WITTE GYMPEN | SHOEBY FASHION” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik ging met mijn moeder naar de markt en even het dorp in. Eigenlijk op zoek naar iets voor bij mijn nieuwe witte schoenen! Ja ja… niet van je stoel vallen, maar de bestelde gympen met sterren waren zo lomp en zwaar aan mijn voeten dat die terug gingen. Mama en ik zagen bij Shoeby Fashion deze hippe witte leukerds en ik werd blij van het model. Een beetje gymp en een beetje net, de ideale mix voor mij!


Witte, gympen, sneakers, shoeby, fashion, broches, zilver, yustsome, beauty, fashion, blog, groen, jurkje, grafische, print, modern

[tx_heading style=”default” heading_text=”ARMBANDJE CADEAU” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Van mijn vriendin kreeg ik recent een armbandje cadeau. Niet zomaar… ik had haar geholpen met wat privé zaken waarvoor ze mij zeer dankbaar was. En dan krijg je zomaar een prachtig doosje met dito sierraad.

Witte, gympen, sneakers, shoeby, fashion, broches, zilver, yustsome, beauty, fashion, blog, groen, jurkje, grafische, print, modern

 

Weet je wat zo leuk is, ze had gekeken naar wat ik al draag en het past perfect qua design bij mijn Lucardi setje.

[tx_heading style=”default” heading_text=”ARMY GROEN JURKJE MET GRAFISCHE PRINT” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Omdat ik dus die maandag met mijn moeder geen leuk shirt vond, reden we maar naar huis. Opeens zagen we een leuk blauw jurkje. Ik vond de print super. De eigenaresse komt naar buiten… ik heb nog 1 laatste in het groen! Oh? Laat ik groen, vooral de ARMY kleur nou superleuk vinden! Dus aanpassen en ondanks dat de maat eigenlijk iets te groot is, nam ik het toch mee… ik weet dat deze stof wel nog kan krimpen. En daarbij liever lekker los, dan constant aan je buik te moeten denken! Hahaha…

Witte, gympen, sneakers, shoeby, fashion, broches, zilver, yustsome, beauty, fashion, blog, groen, jurkje, grafische, print, modern

Kijk! Een witte streep! Toch nog iets wits voor bij mijn schoenen!

Het mouwtje is ook wat langer, altijd fijn om je kwabbelende armen wat te verdoezelen. Nu heb ik daar zelf niet zo’n last meer van, echter vroeger keek ik daar wel naar, vond ik net iets netter staan.

Witte, gympen, sneakers, shoeby, fashion, broches, zilver, yustsome, beauty, fashion, blog, groen, jurkje, grafische, print, modern

 

Zoals ik al zei viel ik ook voor de toffe print. Allemaal cirkels in grijze en heel donkerblauwe kleur. Je zou bijna zwart zeggen. Gelukkig vond ik in mijn kast al een donkerblauwe legging, dus in de herfst kan ik het al combineren met een groen laarsje of blauw.

Witte, gympen, sneakers, shoeby, fashion, broches, zilver, yustsome, beauty, fashion, blog, groen, jurkje, grafische, print, modern

 

Ondanks dat dit echt buiten mijn comfortzone is,… ja ja het zwart maakt plaats voor kleur… en ik beken het geeft mij een vriendelijkere uitstraling. Van binnen veranderd, nu van buiten.

Witte, gympen, sneakers, shoeby, fashion, broches, zilver, yustsome, beauty, fashion, blog, groen, jurkje, grafische, print, modern

 

Die ladder in mijn panty… die heb je niet gezien he? Hihihi. Ik kon die nog net stoppen met nagellak. Dus de ladder valt net nog onder mijn jurkje! ?

[tx_heading style=”default” heading_text=”WAAR TE KOOP?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De leuke witte schoenen komen van Shoeby Fashion en waren afgeprijsd van 49,95 voor 24,95

Het armbandje komt uit het buitenland en ik kan je helaas niet meer info geven.

Het jurkje kocht ik bij boetiek La Soiree en was ook afgeprijsd voor 29,95

[tx_animate animation=”fadeInRight” duration=”3″ delay=”.4″ inline=”no”]Hoe vinden jullie deze look? [/tx_animate]

Like
  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een super leuke outfit! Army kleur staat je super en ik vind de schoenen geweldig

  Babs Ijkelenstam
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een gave jurk! Die vind ik echt helemaal leuk! Dat mouwtje is ook perfect voor mijn bovenarmen (jij hebt mooie gespierde armen en hebt dat mouwtje toch niet nodig?) Maar ik vind hem echt heel leuk, goede koop! Die schoenen zijn ook tof, ik heb het geprobeerd mat gympen onder een jurk maar dat staat bij mij super lomp. Deze vind ik ook veel beter!

  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ooooooh?????? nou vind ik m nog mooier! Geweldig Sonja! Dit staat je zo mooi! Echt, dit is super! Vrouwelijk en stoer! Daar hou ik van. Mooi is dat he, dat je kledingstijl ook gaat veranderen als je van binnen veranderd. Ken het, ik droeg eerder alleen maar zwart.

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Aaaahw… ja je had al een sneak peak gehad! Ik ben zo blij met mijn transformatie! ❤️

  Life as Chelsey
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Tof jurkje! Ook leuk gecombineerd met die sneakers.

  jufmargriet
  25 Jan 1970
  8:31pm

  staat je heel mooi!!

  chucky1012
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Zo een leuke outfit en het staat je prachtig 😉

  Fijne dag Xoxo

  Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Jij moet vaker uit je comfort zone gaan zeg, wat een tof jurkje! Ik vind het je heel heel heel goed staan 😉

  JoyceElise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een geweldige outfit! Het jurkje zou ik zelf ook nog wel dragen! De sieraden en schoenen zijn ook super leuk!

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Supertof

Laat een reactie achter!