#fashionover40 | nieuwe trui

Recent liet ik jullie al mijn nieuwe schoenen en mijn zelfgemaakte tas zien. Om dat plaatje completer te maken kocht ik na een lange zoektocht, ik ben best kieskeurig, een prachtige trui bij LolaLiza.

[tx_heading style=”default” heading_text=”LOLALIZA.COM” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

4 partners, 1 passie. LolaLiza groeide uit het verlangen om vrouwen van alle leeftijden te kunnen verwennen met betaalbare fashion. Zo ontstond een 100% Belgisch familiebedrijf dat pure levenslust uitstraalt. Een merk dat constant evolueert. Dat vrouwen in verschillende landen inspireert om te durven zijn wie ze écht willen zijn. Sexy, comfy, elegant of juist extra feestelijk – LolaLiza weet wie vrouwen zijn en wat ze nodig hebben. Voor dagelijkse en bijzondere momenten. Voor werk en vrije tijd. Voor hun dochters, vriendinnen, schoonmoeders en collega’s. Voor hun persoonlijke stijl met oog voor detail. Voor zij die houden van het leven en eens lekker met vriendinnen op stap gaan. Want vrouwen zijn veelzijdig, intrigerend en ongelooflijk close met elkaar. En dat mag gezien worden!

INSPIRATIE

Een trui saai? Bij LolaLiza hebben ze een ruime keuze, diverse modellen en voor elke leeftijd een passend exemplaar.

Lolaliza, webshop, winkel, fashion, fashionover40, fashionista, review, looks, beauty, lifestyle, yustsome

Trui Grafisch paars 29,99 | Trui red lips 29,99 | Trui flamingo 35,99

 

Natuurlijk niet alleen truien, maar een hele gardarobe ligt voor jou klaar (wel even afrekenen)… kijk je mee wat ik nog meer voor jou gespot heb?

Lolaliza, webshop, winkel, fashion, fashionover40, fashionista, review, looks, beauty, lifestyle, yustsome

Feestelijke jurk 49,99 | Onesie 39,99 | jasje met bloemenprint 25,99

Hoe leuk is de onesie? Het is dat ik moeite heb met zulke pakken, echter ik zou er zo 1 kopen. Het jurkje met de Chefron print vind ik geweldig en het luxe garen maakt het een feestelijk geheel. Het jasje is dun en doet meer aan als een blouse, ik heb deze aangehad en het stond mij erg leuk. Echter ik ging voor een trui.

Lolaliza, webshop, winkel, fashion, fashionover40, fashionista, review, looks, beauty, lifestyle, yustsome

T-Shirt met dierenprint 25,99 | Militair blazer 49,99 | Sweater met opdruk 29,99

[tx_heading style=”default” heading_text=”MIJN NIEUWE TRUI” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik koos zelf de sweater met streepdessin uit en een dubbele V-hals. De mouwen zijn in het bekende vleermuis mouwtje uitgevoerd en zitten heerlijk!

Lolaliza, webshop, winkel, fashion, fashionover40, fashionista, review, looks, beauty, lifestyle, yustsome

Ik draag er nu een jegging bij van Takko fashion. Echter dit kun je ook dragen op een mooie pantalon. Mijn tas en schoenen passen er perfect bij en lucky me had ik nog een singlet in de kast met dezelfde kleur. Ondertussen heb ik nog een shirt gekocht, want ik ben een koukleum en mijn nek is snel te koud.

Lolaliza, webshop, winkel, fashion, fashionover40, fashionista, review, looks, beauty, lifestyle, yustsome

Lolaliza, webshop, winkel, fashion, fashionover40, fashionista, review, looks, beauty, lifestyle, yustsome

Het mooie aan deze sweater is dat er een streeppatroon in zit met diverse tinten rood en diverse breisels. Vooral het stukje met glansgaren vind ik erg sjiek.

Lolaliza, webshop, winkel, fashion, fashionover40, fashionista, review, looks, beauty, lifestyle, yustsome

De sweater is niet dik, dus verwacht niet dat deze je lekker warm houdt tijdens hele koude winter dagen. Maar wie mooi wilt zijn… ?

Ik kocht een L, de M kon ook wel, maar dan zou ik in de knoop komen met de lengte van de mouw. En je moet niet naar een maat kijken, maar hoe iets zit. Ik wilde vroeger altijd trots kunnen zeggen dat ik maatje huppeldepup pastte, echter tegenwoordig ben ik trots op mijn lijf zoals het is. Ik ben weer 5 kilo zwaarder (winter vet is nodig) en ga in januari weer flink aan de bak.


[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik kocht mijn nieuwe sweater/trui voor 35,99 in het filiaal te Eindhoven. Ik wil daar nog even een pluim aan de verkoopster geven die zo geduldig met mij op zoek ging naar de juiste kleur! Dank je wel, ik ben zo blij met deze aanwinst!

Je kunt je bij LolaLiza ook inschrijven en krijg je per mail leuke nieuwtjes en vooral altijd korting op je aankoop! Dit heet de LOLALIZA’S FIDELITY KORTING
Bij LolaLiza houden we ervan onze klanten te verwennen, daarom krijgt elke klant 10% Fidelity korting!


WIL JE WETEN WAAR JOUW LOLALIZA FILIAAL ZICH BEVIND OF GELIJK ONLINE SHOPPEN…? Klik dan hier: WEBSHOP

Like
  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Die kleur staat je echt geweldig en super leuke combi ook vooral met je tas, tof!

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat staat de trui je goed! Ik ga ook eens bij Takko kijken. Hij zit hier al jaren, maar ben er nog nooit geweest?Lolaliza ken ik nog niet, dus ga zo eens ff op de site neuzen!??

  Ike Hassankhan
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Zo mooi staat de prachtige outfit je!

  Fijn weekend Xoxo

  1 hele comfortabele broek in 3 looks – YuStSoMe
  30 Nov 2017
  2:32am

  […] merk Intown, maat m. Het shirt hoort zo verwassen te zijn! Ik draag het bij koude dagen onder mijn Liza Lola […]

Laat een reactie achter!