#fashionover40 | Sonja in een wit shirt?

Vandaag moet ik iets bekennen… ik draag bijna, nou ja zeg maar gerust nooit wit. Ik ben altijd bang dat ik door mijn bleke toet er zo ziekjes uitzie. Echter, ik ben ouder aan het worden, wellicht ook wijzer. En hierdoor dacht ik, laat ik eens wat anders proberen!

Fashion-lipstick-shirt-schijvens-mode-gemert-blog-blogpost-yustsome-1

 

Hoppah, ik val gelijk gelijk met de deur in huis! Dit is mijn nieuwe shirt geworden!

Ik liep recent met mijn moeder door mijn dorp Gemert (zie eerder artikel over de welkom in #tag) en had eigenlijk een pest bui. Iets met de man en we kwamen ergens niet uit… soms kun je dan beter even afstand nemen! Goed, doordat ik dus mevrouw pest-pokken-gezicht-op-donderen had kreeg ik wat koopdrang. En shoppen is dan een hele goede therapie! Joehoe!

[tx_heading style=”default” heading_text=”SCHIJVENS MODE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Snuffelend door de rekken van Schijvens Mode, natuurlijk de rij met sale, zag ik een aantal leuke shirts. En die moest ik even passen. Uiteindelijk bleef deze leukerd over, omdat het printje met lipsticks helemaal mij is.

En,… wie mij kent, weet dat ik niet vies ben van een glimmertje! Dus een win-win situatie! Eh nog een extra win, want de prijs was ook nog leuk!

Fashion-lipstick-shirt-schijvens-mode-gemert-blog-blogpost-yustsome-2

 

[tx_heading style=”default” heading_text=”JEANS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik draag het hier op mijn nieuwe jeans van C&A. Een straight model, daar ik door het trainen merk dat mijn bovenbenen en een skinny geen vrienden meer zijn. En nu kocht ik maat 40, weer veilig… zit ruim. Echter na een uur zakte de broek al van mijn kont. Had ik nu toch maar een maatje kleiner genomen. Mijn oplossing? De droger. En anders naai ik een stukje elastiek achter in de band.

Fashion-lipstick-shirt-schijvens-mode-gemert-blog-blogpost-yustsome-5

 

Ik draag er een wat ouder jeans jackje op, dat ik ooit ook in de uitverkoop kocht. Al is de kleur niet exact hetzelfde, met jeans kun je gelukkig licht en donker altijd goed combineren.

De straight jeans heeft een mooie kleur, ik wilde geen lichte, ook geen donkere… net als vroeger, zo’n tussenkleur. Ik had ooit een superfijne Levis 501 in deze tint.

 

Mijn make-up daar was ik ook heel blij mee… het was in mijn ogen zo tof gelukt! Ik gebruikte het Inglot palette wat ik HIER gereviewd heb.

 

[tx_heading style=”default” heading_text=”NEW BOOTS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ooooooh en toen stuitte ik nog op een paar laarsjes in het blauw, met een hak! Niks bijzonders, maar ja… ik moest ze hebben. Past perfect bij deze outfit!

 

[tx_heading style=”default” heading_text=”HET KASSABONNETJE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Jeans jasje | 25 euro uitverkoop bij Lake Side

T-shirt lipsticks | 17,95 uitverkoop bij Schijvens Mode

Jeans | 22 euro uitverkoop bij Wehkamp

Laarsjes | 7,50 | rommelmand bij Aldi

Zo zie je maar dat je er tof uit kunt zien, zonder al te veel geld uit te geven! Ik hou wel van fashion schatten!

 

Deze leuke foto maakte ik in de middag in Amsterdam. Ja, ik was al vroeg op om mijn foto’s te maken voor dit artikel. Mijn vriendin Samia fotografeerde mij samen met haar hondje Chico. We hadden net een bezoek gebracht aan een PR bureau en binnenkort zie je daar meer over.


Fijn dat je weer een bezoekje bracht aan mijn #fashionover40 artikel. Deze week laat ik je weer leuke artikelen lezen, echter… als jij nog een verzoekje hebt, gooi het in de groep!

*Deze artikelen zijn door mijzelf gekocht!
Like
  Femke van der Land
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Staat je goed dat witte! ?

  Lesley Van de Langkruis
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Poging 2 ? M’n reactie was even helemaal weg. Wat een super leuke outfit! Ik vind het witte je juist heel erg goed en fris staan. Je kunt het goed hebben. En wat heb je een mooie make up look maakt erbij! Je hebt groot gelijk, mode hoeft niet duur te zijn om leuk te zijn!

  Nancy de kreij
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Looking good?

  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Staat je super! Ik vind je laarsjes geweldig

  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Geweldig t shirt! Wat een super figuur zeg! Draag je weleens jurkjes? Lijkt me jou ook heel erg goed staan. Geen lieve roze bloemetjesjurk, maar een stoere jeans jurk ofzo!

  JoyceElise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Dit is echt Sonja, super leuk! En je shirt is echt geweldig!

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Echt die laarsjes 😉 me like! Wat staat dit je goed man, maar ik als kleur-fanaat ben uiteraard bevooroordeeld. Vaker doen staat je heel goed en dat tshirt met die lippiessss ook leuk!

  Babs Ijkelenstam
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Looking good! Tof t-shirt!

  Marloes Meeusen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wit staat je hartstikke goed joh! Zeker bij je haarkleur!

  chucky1012
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Supertoffe outfitfoto’s en prachtige fashion 😉
  Leuk t-shirt.
  Waar jij je jeans had geshopt koop ik mijn jeans ook soms en ze zitten erg goed.
  Ik heb een veel grotere maat dan jou en heb er geen last van dat de broeken veel wijder worden.

  Xoxo

  Bianca| pinkit.nl
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Leuke outfit, liefde voor je shirtje!! x

  www.thebeautymagazine.nl
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een gave outfit! En wat heb je een geweldige schrijfstijl!!!

  Pimp je kleding op met een Patch applicatie of meer… – YuStSoMe
  29 Jul 2017
  3:04am

  […] jasje droeg ik dinsdag ook in mijn fashion-post en nu krijg je de volledige applicatie te zien. Deze heb ik met de naaimachine erop genaaid. Ik ben […]

Laat een reactie achter!