Bonprix.nl, trui, vest, herfst, fashionover40, fashionblog, blog, yustsome, zwart, oranje, bloemen

#fashionover40 | Trek een lekkere trui aan

Het weer is momenteel om te brullen, snap nu ook waarom het zo nat is. En dan die storm erbij. Ik zag her en der al gesneuvelde planten en bomen omgewaaid. Echt de zomer krijgen vast in december en dus maak ik nu gebruik van het weer en kan ik heerlijke warme truien aan.

Zoals jullie weten heb ik een eigen smaak. Ik moet er ook niet aan denken om in een outfit op een feest te verschijnen waarin een ander ook loopt. Toch koop ik mijn kleding online en die kans zal er altijd wel inzitten.

Wat kun je doen om dit te voorkomen? Het antwoord is simpel, zorg voor zo min mogelijk opvallende kleding. Een patroon valt meteen op. Het welbekende zwarte jurkje is ook niet voor niets een musthave in je gardarobe.

Met andere kledingstukken was ik vroeger ook behoorlijk saai. Zwart, zwart en nog eens zwart. Nu ik ouder ben, merk ik dat kleur mij steeds meer gaat aanspreken en kocht ik recent al een wit t-shirt. Er is gisteren een nieuw vest gearriveerd en vandaag laat ik jullie een voor mij gewaagde trui zien.

[tx_heading style=”default” heading_text=”BONPRIX, IT’S ME!” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik denk dat ik bij BonPrix al meer dan 10 jaar shop? In ieder geval vanaf het begin, omdat ik voor mijn oudste zoon er regelmatig sweaters kocht. Hij vond het fijn dat de kleding daar nog onbekend was bij de rest en liep hij niet met hetzelfde als zijn klasgenoten… ja die appel is niet ver van de boom gevallen.

Ik struin graag internet af en de laatste keer zocht ik een trui, niet te dik, lekker soepel, maar vooral apart en toch passend bij Sonja!

Bonprix.nl, trui, vest, herfst, fashionover40, fashionblog, blog, yustsome, zwart, oranje, bloemen

Mijn oog viel op deze trui, welke nieuw is in de collectie. En omdat er kaki kleur in zit zag ik dit al helemaal passen bij mijn kaki broek. Het is ook een mooie trui voor een feestje, mits je het combineerd met een zwarte pantalon/broek. Een kittig hakje erbij en voila…

Vooral de oranje kleur is helemaal buiten mijn comfortzone en toch trok het me ook enorm aan. Dus besteld!

Bonprix.nl, trui, vest, herfst, fashionover40, fashionblog, blog, yustsome, zwart, oranje, bloemen

 

Het is me toch een plaatje… ik had nooit verwacht dat dit iets voor mij zou zijn, maar ik trok hem aan en dacht gelijk… wauw!

De felle kleur haalt echt op. En dan de maat, iets ruim, maar zo lekker cosy. Dit komt ook door het materiaal, wat heeeeeeeeel zacht is! Ik draag het zo op mijn huid en dat is echt een unicum!

Bonprix.nl, trui, vest, herfst, fashionover40, fashionblog, blog, yustsome, zwart, oranje, bloemen

Het patroon van bloemen loopt door over de lichte vleermuis mouwen en op de rug.  De lengte is voor mij ook goed, ik ben lang, vaak kom ik mouwen tekort en lijkt een trui gekrompen.

Deze heerlijk trui is te koop via Bonprix.nl en kost 29,95 (excl. verzendkosten). Te koop tot en met maat 56/58 dus ook plus-size!

[tx_heading style=”default” heading_text=”MIJN TRUIEN TIPS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Is jouw maat uitverkocht? Op Bonprix.nl hebben ze een enorme keuze! En de prijzen zijn nog betaalbaar ook.

Ik koos er alvast 3 uit om je een idee te geven wat er te koop is.

Bonprix.nl, trui, vest, herfst, fashionover40, fashionblog, blog, yustsome, zwart, oranje, bloemen

1: Casual sweatshirt met trendy vetersluiting. Verkrijgbaar in 4 kleuren | 19,95

2: Modieuze coltrui met geappliqueerde rits voorop en op de mouwen. Verkrijgbaar in 2 kleuren | 31,99

3: Chique trui van het merk BODYFLIRT met asymmetrische onderrand. Niet alleen het sterrendessin maar ook de glittersteentjes in een aantal sterren zorgen voor een trendy look! Verkrijgbaar in 3 kleuren | 29,99

Bonprix.nl, trui, vest, herfst, fashionover40, fashionblog, blog, yustsome, zwart, oranje, bloemen

Bedankt voor je bezoekje!

Ik draag een broek van Geisha en laarsjes van Durlinger.

#geenspon #zelfbetaald

[tx_animate animation=”rollIn” duration=”5″ delay=”.4″ inline=”no”]Koop jij ook wel eens kleding bij Bonprix.nl?[/tx_animate]

 

Like
  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Super leuke trui! Staat je heel erg goed.

  Jolanda Caris-Janssen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Staat je echt heel leuk!

  Beautyandfashionvlogs ByIke
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Het staat je prachtig en mooie foto’s!

  Xoxo

  Marloes Meeusen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Deze combinatie staat je erg goed zeg! De kleuren halen je gezicht mooi op.

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Flower Power, staat je heel leuk Sonja, goed gekozen

  Babs Ijkelenstam
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Mooie kleuren en die lipstick staat er ook prachtig bij! Ik heb een tijdje geleden nog bij BonPrix gekeken, best de moeite waard (en niet schrikbarend duur)

  Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een leuke trui Sonja! Staat je echt super mooi. Haalt je kleur heel mooi op!

  JoyceElise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Oh wauw, wat staat de trui je goed! Zeker met je mooie lippenstift!

  MUA Heavenly Natural 15 Shade Eye Shadow Palette – YuStSoMe
  27 Sep 2017
  2:08am

  […] rechter look droeg ik dus bij de #fashionover40 waar ik mijn trui van Bon Prix […]

Laat een reactie achter!