#fashionover40 | Warme mode

Ik liet jullie recent al een fijne trui zien van Mango en ik heb mijn merk gevonden! Nou ja, niet alles valt in mijn smaak, maar ik bestelde een week later nog 2 kledingstukken.

Helaas was het niet meer bij Wehkamp op voorraad… echter Mango heeft ook nog een eigen website! Dat was kassa!

[tx_heading style=”default” heading_text=”IK GA VOOR GROEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Nee, ik ben niet opeens een of andere milieuactivist geworden. Ik hou van kleur! Ja, het zwarte meisje is veranderd in een kleurrijke vrouw! En deze keer ga ik voor groen.

Okay, ik combineer het wel nog met zwart, maaaaaaar het is al heel wat vrolijker in mijn kledingkast!

Mango, fashion, vest, cardigan, blog, post, blogger, green, review, beauty, yustsome, outfit

Ik zag deze foto en het kon mij zijn in mijn jongere jaren! Ik heb ook zo’n kort rattekoppie gehad! Door de mooie bies langs het vest heeft het gelijk iets sportiefs. Je kunt er dus diverse kanten mee uit.

Mango, fashion, vest, cardigan, blog, post, blogger, green, review, beauty, yustsome, outfit

Ik combineerde het zelf met mijn favoriete pantalon… ik heb deze al 3 jaar en het blijft mooi. Deze is van het merk Summum, destijds kocht ik die bij een winkel die er mee ging stoppen voor, niet lachen… 10 euro!

Mango, fashion, vest, cardigan, blog, post, blogger, green, review, beauty, yustsome, outfit

Het vest is een M/L maat en valt best ruim. Ik ben blij dat de mouwen niet te kort zijn, wat ik vaak door mijn lengte als minpunt ervaar. Ook valt hij lekker over mijn bips! Geen koude rug!

Mango, fashion, vest, cardigan, blog, post, blogger, green, review, beauty, yustsome, outfit

Mijn moeder en ik, duh… gingen gisteren pas om half 5 naar het bos om foto’s te maken en het licht was er zo mooi. Toen ik met mijn moeder de foto’s terug keek viel ons dat op! Ik vind ze ook super mooi geworden! En dat doet mijn moedertje toch maar even… dikke kus xxx !

Mango, fashion, vest, cardigan, blog, post, blogger, green, review, beauty, yustsome, outfit

[tx_heading style=”default” heading_text=”ACCESSOIRES” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De tas… ik ben hier zo onwijs blij mee! Qua grootte is deze perfect en ik zal het vest met de tas vandaag dragen naar Amsterdam, dus mocht je me tegen komen… joehoe! Deze kreeg ik dus bij mijn EPIC swap van Annette, wat een topvrouw! Dat ze toch even onthouden heeft dat dit op mijn wishlist stond.

De oorbellen kocht ik in Duitsland bij Fritz Jeans in Goch. Er zit ook nog een ring bij. Ik hou wel van een leuk grapje in mijn outfit.

De laarzen zijn van Dolcis. En het coltruitje komt van de Zeeman. Ik draag ook nog een groene riem, deze heb ik ook al jaren. Ik doe zoiets bijna nooit weg, alleen nu zijn al mijn riemen te groot! Het scheelt soms 12 cm! Ondanks dat ik wat ben aangekomen door de bulk (fitness).

[tx_fancyblock height=”12″ padding=”32″ bgcolor=”#48a6bc” overlay=”0.4″ bgurl=”” attachment=”fixed” bgsize=”auto” fullwidth=”no” ]HEB JIJ JOUW GARDOROBE AL VERWISSELD VAN ZOMER NAAR WINTER.[/tx_fancyblock]

 

 

 

 

Like
Bedankt xxx

7 reacties

  1. Pingback: Shoplog | Wat bleef er nu weer plakken? – YuStSoMe

  2. Mooi vest! Fantastische kleur. Mijn kledingkast is ook nog nooit zo kleurrijk geweest. Vroeger was t ook alleen maar zwart. Heeft iets te maken met rust in je hoofd Sonja!????? Is mij verteld door mensen die er verstand van hebben. Gave oorbellen. En heel veel plezier vandaag hè!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!