Rok, takko, fashion, jumpsuit, black, white, zwart, wit, rozé, budget, kleding, beauty, fashion, blog, yustsome

#fashionover40 | Zomerse outfits tegen betaalbare prijzen

Zomers… ik hoop echt dat de temperatuur nog een beetje omhoog krikt. Echter voor mij is een droge dag ook al fijn. Zoals vandaag, blote voeten, rok aan en een t-shirt.

Ik draag graag kleding die lekker zit, niet knelt en waarin je in een mum van tijd weer iets anders hebt.

[tx_heading style=”default” heading_text=”ZWIERIGE ROK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De eerste outfit die ik jullie laat zien is een zwierige rok. Deze is enkellang bij mij en heeft een kortere onderrok. Waardoor er een deel transparant is. Bovenin zit er elastiek wat het draagcomfort nog een veraangenaamd.

Rok, takko, fashion, jumpsuit, black, white, zwart, wit, rozé, budget, kleding, beauty, fashion, blog, yustsome

Op de rok zijn er rozégouden bloemetjes gedrukt die het net even sjieker maakt.

De combinatie maakte ik met een wit hemdje en een mooi zalmkleurig doorgestikt jasje. Als het fris is kun je deze erbij aantrekken en bij een zonnetje trek je hem uit. Het jasje is niet te dik, het is voor nu een fijn jasje en in de herfst als binnenshuis vestje.

Rok, takko, fashion, jumpsuit, black, white, zwart, wit, rozé, budget, kleding, beauty, fashion, blog, yustsome

Het jasje heeft nog twee kleine zakjes en een rits.

Combineer dese outfit met een paar witte gympen (dit zijn nog mijn oude uit de kast) of een leuk hakje om het nog eleganter te maken.

De sieraden die ik draag liet ik al eerder zien in een #fashionover40

[tx_divider size=”12″]

[tx_heading style=”default” heading_text=”PLAYSUIT” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Vooral jonge meiden zijn er dol op… de playsuit. Ik vond de kleur echt supermooi. Ook het kantwerk is prachtig. Alleen ik ben zo wit als de tennissokken van menig oud mannetje… in sandaal! Dat ik de hulp ingeroepen heb van mijn prachtige nichtje Dirkje. Ze vond het reuze spannend en wilde niet helemaal in beeld. Dat respecteer ik en het gaat ook om de kleding.

Rok, takko, fashion, jumpsuit, black, white, zwart, wit, rozé, budget, kleding, beauty, fashion, blog, yustsome

Het ideale huispak voor in de zomer? Of ga jij liever met een slippertje eronder er mee shoppen? Deze playsuit kan beide. Omdat het zo mooi afgewerkt is met kant of moet ik het broderie noemen? Het strikkoordje geeft net even wat meer taille, zodat het niet als een zak om je heen valt. De v-hals laat ook jouw gebruinde gezicht goed uitkomen.

[tx_divider size=”12″]

[tx_heading style=”default” heading_text=”JUMPSUIT” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De jumpsuit is al een paar jaar in het modebeeld. Ik had dat niet verwacht. Alhoewel ik wel het gevoel heb dat deze niet meer zo in is als 2 jaar geleden. Toch zie je ze nog regelmatig in de rekken hangen en voila… ik laat jullie mijn styling erbij zien.

Rok, takko, fashion, jumpsuit, black, white, zwart, wit, rozé, budget, kleding, beauty, fashion, blog, yustsome

In het midden eigenlijk mijn eerste look. Lekker bij huis of je hotel. Geen overdaad, mooie ketting en een teenslipper. De jumpsuit heeft twee steekzakjes en een rij knoopjes, zodat je makkelijk er in kunt komen. Met het striklint geeft je jezelf ook weer wat accent op de taille. Er zit wel elastiek in, wat ik zelf altijd lastig vind, de vrijheid om te bewegen is dan vaak weg. Goed, je kunt dit verwijderen!

De twee outfit is er een om te flaneren in de avond over de boulevard of langs de cafeetjes bij het strand. Het vestje (ooit gekocht bij de WE) is er fijn bij, vooral als in de avond de temperaturen zakken. Wissel je slippers in voor een kort laarsje met een hakje. Neem een klein tasje mee en zet je Dandy hoed op! Die overigens van mijn stiefpa is! Ik moest hem helaas weer terug hangen! ?

De ketting komt van h&m uit de opruiming voor 2,-! Score… en ik draag een paar zwarte creolen.

Rok, takko, fashion, jumpsuit, black, white, zwart, wit, rozé, budget, kleding, beauty, fashion, blog, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”WAAR KOOP JE DEZE KLEDING?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Takko! De rok, het jasje, de playsuit en de jumpsuit! Ik vermeld geen prijzen daar dit de zomercollectie is, echter de vanafprijs is 15,99 dus dat is lekker meegenomen en nu in de sale zou je nog eea kunnen vinden.

#gekregen #pr

[tx_animate animation=”rollIn” duration=”5″ delay=”.4″ inline=”no”]Wat was jouw laatste kleding aankoop?[/tx_animate]

Like
  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Leuk zo die verschillende stijlen. Vind de eerste outfit het leukst

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Ja,… ik heb de rok al wat vaker gedragen!

  Jolanda Caris-Janssen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat ontzettend leuk allemaal!!! Die playsuit is heel tof ?

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Mijn nichtje heeft deze ook gehouden! Tjja deze tante zag hoe leuk die stond.

  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Jeetje, verrassend! Geweldige outfits zeg! Wat een prachtige rok! En wat een super locatie voor deze foto s! Ik blijf de foto’s van de rok maar aan t vergroten! Hoe meer ik erna kijk, hoe mooier ik m vind!

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Dank je wel Nancy! Ik ga er nog een onderrok in het zwart bij maken voor de wat minder zonnige dagen.

  Babs Ijkelenstam
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Mooie rok! Ik zocht laatst nog een lange rok, deze is heel leuk!

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Ja, ik vind een maxi vaak mooier dan mini bij ‘onze’ leeftijd.

  JoyceElise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een gave kleding! Je hebt toch een prachtig lijf he! Wij hebben hier ook een Takko winkel, maar ben er nog nooit geweest. Dit ook omdat de winkel op een rare plek in de stad zit op een stuk waar ik nooit kom…

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Dat is heel jammer, hier op de hoek van centrum aan mijn kant! Hihihi dus kom er vaak!

  Bertine
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Die jumpsuit staat je fantastisch! wat zie je er goed uit!

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Dank je! Hard trainen loont! Deze week mocht ik even los, dus ben wat aangekomen, maar moest gebeuren! Noemen ze shock… okay ik ben er blij mee!

  chucky1012
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wauw dat staat je zo mooi!
  Prachtige foto’s ´s 😉

  Xoxo

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Dank je wel Ike!

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Die jumpsuit vind ik echt heeeeel tof, prachtige foto’s

  Marloes Meeusen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een super toffe foto’s Sonja! De jumpsuit staat je heel goed. Het jasje van de eerste outfit vind ik ook erg leuk!

  Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een onwijs leuke kleding zeg! Het staat je allemaal super goed. Ik ben ook gek van maxi rokken, heerlijk in de zomer.

  Dhini.NL | Dhinivh
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat leuke outfits en toffe foto`s ook.

  http://dhini.nl

  Wendy
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Mooi hoor Sonja! Ik vind de jumpsuit het allerleukste. Mijn heuppartij is helaas niet geschikt voor een jumpsuit. Hij staat jou geweldig! Mooie foto’s ook! En weer goed laten zien dat er goed uit zien niet alleen maar mogelijk is met merk kleding!

Laat een reactie achter!