Favoriete haar producten | haarstyling

Als je kort haar hebt, dan moet je styling echt mega goed zijn. En de zoektocht naar fijne producten die mijn kapsel de hele dag in model houden is eindelijk ten einde gekomen!
Nou ja, ik ben met deze producten van Got2b erg blij en laat je zien welke dat zijn voor mij.

Got2be-haren-styling-tip-hitte-bescherming-clay-istylers-texture-yustsome-9

Got2b | Schwarzkopf

De producten van Got2b kent iedereen wel al. En het is niet nieuws onder de zon. Echter bij de DM stond ik naar nieuwe styling producten te kijken en deze vielen mij nu op. Vroeger heb ik wel eens iets geprobeerd, maar was nooit zo razend enthousiast. Toch wilde ik deze meenemen en testen.

Ik heb bij het Kruidvat alleen nog maar (in mijn dorpje) de 2 sexy Big Volume haarspray kunnen ontdekken en de drie andere producten helaas nog niet. Maar qua prijs neem ik het toch liever bij de DM mee.

Got2b | Schutz Engel | 1,95 200 ml.

Dit is een lotion om je haren tegen de hitte van een fohn, stijltang of krultang te beschermen. Aangezien mijn haren al dor en droog zijn is het wel van belang om daar een beetje voorzichtig mee om te gaan. De reden dat ik deze kocht is vooral ook omdat ik de fles erg leuk vind! Ja het oog wilt ook wat!

[ezcol_1half]Got2be-haren-styling-tip-hitte-bescherming-clay-istylers-texture-yustsome-3[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

In het nog vochtige haar spray ik voldoende om alle haren een soort van jasje tegen de hitte te geven. Daarna föhn ik mijn haren en merk meteen dat ze niet zwaarder worden, maar nog lekker luchtig. Mijn haar is dor, door het vele kleuren, maar toch ziet het er verzorgd uit. Het heeft een mini glansje!


Aqua, Alcohol denat., VP/VA Copolymer, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum, Cetrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Silk, Butylene Glycol, Phosphoric Acid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Benzyl Benzoate

Got2b | Texture clay | 1,95 75 gr.

Serieus, dit is me toch fijn spul! Ik kan mijn haar lekker wild maken of ik zet een kuif omhoog, deze clay doet het voor mij! Door de vaste en stevige structuur zorgt het ervoor dat mijn haar de hele dag in model blijft! Als een blok!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Een beetje Texture Clay in je handen warm wrijven en lekker door mijn korte haar woelen! En voila! Om dan de plukjes haar op hun plek te leggen. Soms moet dat wel hoor! Anders heb ik weer het bekende Einstein kapsel! De clay ruikt overigens heerlijk fris!


Aqua, Cera Alba, VP/VA Copolymer, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera, Palmitic Acid, Cetyl Ethylhexanoate, Steareth-2, Steareth-21, Propylene Glycol, Parfum, PPG-5-Ceteth-20, Phenoxyethanol, Cera Microcristallina, Paraffin, Aminomethyl Propanol, Carbomer, Methylparaben, Ethylparaben, CI 19140, CI 15985

Foto: DM-drogerie

 Got2b | Powder’ful | 1,95 10 gr.

Het is een poeder… ja! Ik kocht deze voorheen van het merk BALEA en die zijn ook echt heel goed. Nu was ik toch daar en voor het bedrag van 1,95 kon ik het niet weerstaan om deze ook mee te nemen. Het poeder is voor mijn dunne bosje een uitkomst en geeft mij vanaf de haar inzet een mega volume! Ken je de getoupeerde haren look! Nou dat gevoel dus, Woesch gevoel als ik het gebruik!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Hoe simpel is het gebruik? Beetje strooien bij de haar inzet, woelen en verdelen en het volume is direct aanwezig! Nu heb ik gehoord dat dit haaruitval zou bevorderen, maar mijn haaruitval komt niet hierdoor, dat is een kwestie van hormonen!


Aqua, Silica Silylate, Sodium Benzoate, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Citric Acid

Foto: DM drogerie

Got2b | 2 sexy big volume haarspray | 1,95 300 ml.

En weer een heerlijke haarspray! Nu gebruik ik deze echt niet alle dagen, omdat ik dan altijd met een bos haar zou wakker worden, waar je u tegen zegt. In de zin van, mens wat heb jij vannacht gedaan! De lak geeft goed volume en mijn haar zit zo’n avondje stappen echt de hele avond goed, ik hoef dit niet te checken in een spiegel, het zit als een huis!
Nu denk je vast dat het dan ook super hard word en dat valt mij reuze mee. Een beetje wel, maar nog heel makkelijk weer te verwijderen!


Dimethyl Ether, Alcohol denat., Aqua, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum, Isopropyl Myristate, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone

Mijn conclusie is dat ik een fijne lijn voor mijn korte kapsel gevonden heb. Ik heb toch de ingrediënten er maar bijgezet, omdat ik weet dat ze niet helemaal voldoen aan de ‘groene’ norm. Jammer vind ik wel dat ik niet terug kan vinden of ze testen op dieren! Volgens de site van Naoki wel, dus ga ik daar ook maar vanuit… had ik ook liever anders gehad.
Het is soms wikken en wegen. Wil ik deze producten dan nog voor een tweede keer aanschaffen? Als iemand mij een alternatief kan aanbieden, zonder dat ik daar een sloot geld voor neer moet leggen vind ik het prima. Vroeger deden wij het met bier, maar dat gaat op den duur zo stinken en dat ideetje met zeep van een jongen was destijds ook niet zo tof tijdens een wandeling in de regen!

[ezcol_1fifth][/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth][/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth]I heart makeup love chocolat look yustsome[/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth]I heart makeup love chocolat look yustsome[/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth_end][/ezcol_1fifth_end]

De producten die ik hier laat zien zijn door mijzelf aangeschaft. Ik koop ze in Duitsland bij de DM-drogerie!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
Bedankt xxx

11 reacties

  1. In ‘t verleden heb ik ook eens wat producten van Got2B gehad. Volgens mij vond ik die toen erg fijn. Inmiddels heb ik een aantal favorieten van verscheidene merken. Zo heb ik een volumepoeder van Kruidvat en een haarspray van Syoss. Qua shampoos wissel ik veel merken af.

  2. Ik vind je haar altijd heel mooi zitten! Wat goed dat deze producten zo fijn voor je werken en ben nu wel benieuwd of het ook voor mij zo zou werken, ik ben nog zoekende naar goede haarproducten en het is best lastig. Voor de Got2b Texture clay spreekt mij wel aan maar weet niet of mijn haar daar nou te lang voor is of niet.

  3. Texture Clay lijkt mij ideaal voor Tom zijn haar. En helemaal niet duur, ik sta (zit) ervan te kijken! Volume in mijn haar wil ik ook altijd graag. Ik heb diverse sprays en vaak zakt het na een uur weer in.
    Ik ga deze onthouden!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!