Feel Good Shop Event | Advertorial

-PERSBERICHT-

Organisatie Feel good & Shop Event
Havelt 7
5463 PD Veghel

Veghel, 6 januari 2016

 

Feel good & Shop Event
Het leukste feelgood-, lifestyle en shopevent van 2016

De allerleukste webshops, prikkelende feel good inspirators, de lekkerste foodtrucks en sfeermakers kun je ontmoeten op Feel good & Shop Event. Een verrassend en inspirerend event op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart vol fashion, feel good, lifestyle en food. Hét event van 2016 waar je heerlijk kunt shoppen, beleven, genieten, ontdekken, proeven en bewonderen. Jij komt toch ook?

Feel good Shop Event | Noordkade | Veghel

Dream big and after that….even bigger!

Na een succesvolle eerste keer trekt de organisatie de stoute schoenen weer aan en tovert opnieuw de prachtige Koekbouw op evenemententerrein de Noordkade in Veghel om tot een waar feel good shopwalhalla. Deze keer zit het event in een ruimer jasje en wordt het nog gezelliger. Feel good & Shop Event laat een divers aanbod in fashion en lifestyle zien – van kleding en schoenmode tot beautyproducten en sieraden, van stationary en kinderspeelgoed tot reizen en woonaccessoires. Hoge hakken thuislaten is misschien wel een goed idee. Shoppingmadness it is!

Gezellig een dagje uit

Proef, shop en geniet!

look-at-me-_BEURSVLOER-768x490

Fantastische deelnemers laten hun (online) shop even voor wat het is: zij gaan zich twee dagen uitleven in hun pop-up store zodat de bezoeker naar hartenlust kan shoppen bij de hipste en gezelligste (web)winkels. Voor de nodige break – het dragen van de zware tassen maakt je immers moe – zoek je een plekje op het terras bij een van de mobiele (sfeer)cateraars en geniet je van een overheerlijk taartenproeverijtje of borrelplankje. Met wijntje on the side natuurlijk, een sprankelende gin-tonic, of een lekkere latte of cappu. Dit is jouw moment. Je hebt alle tijd. Dat wordt genieten!

look-at-me2

Het event is een beleving op zich

Feel good & Look good!

Het event onderscheidt zich door óók aandacht te hebben voor feel good anno 2016. Even me-time. Niet op de klok te hoeven kijken. Nog nagenietend van een massage en een fijne ontspannen schoonheidsbehandeling, ontdek je verderop wat je tenen je te vertellen hebben. Bekijk de allermooiste yoga-outfits, doe een gezondheidscheck en leer over gezonde voeding. Echte aandacht voor jezelf. Omdat jij er goed uit wilt zien én je goed wilt voelen. Tijdens Feel good & Shop Event dompel jij jezelf onder in een warm bad. Een beleving die je niet wilt missen. Feel good vibes all over!


Trotse initiatiefnemers

Ontdek en beleef!

Organisatie

Monique van den Berg en Ingrid van de Rijdt organiseren ook het dit jaar weer met veel passie en plezier het Feel good & Shop Event. Op social media maken zij de bezoeker nieuwsgierig met hun enthousiaste berichten. Ingrid vertelt: “We willen de wereld van de webshops extra in the spotlights zetten en ook aandacht geven aan bijzondere lokale en regionale shoppareltjes. En met de komst van de Proeffabriek en Foodmarkt op de Noordkade wordt de beleving alleen maar mooier en groter! Je kunt lekker met je vriendinnen, je zus of je moeder shoppen en je laten verrassen door alles wat je ziet.” Monique voegt toe: “Daarnaast hopen we dat bezoekers zich laten inspireren bij een feel good belevenis en genieten van een ontspannen dagje uit. Het persoonlijk contact, ontmoeten en verwelkomen, aandacht en verbinden daar draait het om bij Feel good & Shop Event!”

Vorig jaar heb ik een hele leuke middag gehad samen met mijn moeder, zus en zusje.
Dit jaar ga ik mijn vriendin B, voor haar de eerste keer en ik hoop dat ik jullie weer een leuk verslag kan laten zien!
See you at het SHOPEVENT!

 


Bezoek beleef ontdek – geniet proef – shop en bewonder

Entreetickets zijn in de voorverkoop te bestellen à € 7,50 via de website, deurverkoop € 10,00.

De deuren gaan open op vrijdag van 13.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Voor meer informatie en inspiratie: www.feelgoodshopevent.nl

-EINDE BERICHT-

 

Facebook: www.facebook.com/feelgoodenshop

Twitter: @shopevent2016

Instagram: @feelgoodshopevent

 

i.s.m. © Tekstbureau Doppie 2015

Foto’s komen van de website: www.feelgoodshopevent.nl

Like
  Roxanne
  29 Feb 2016
  7:55pm

  Ik zie er ook af en toe berichten over langskomen, en ik word ook steeds nieuwsgieriger! Misschien ook maar eens gaan? De tickets zijn heel betaalbaar zo te zien…. Welke dag gaan jullie?

   YuStSoMe
   29 Feb 2016
   8:02pm

   Ik dacht zaterdag gepland is, maar ach ik kan ook twee keer! ?

Laat een reactie achter!