Feestelijke kleding | Budget tips

Nu de feestdagen in aantocht zijn willen jij en je gezin er ook mooi op staan. Niet iedereen kan of wilt voor sjieke kleding diep in de buidel tasten. Ik begrijp dat ook wel, want vaak trek je het daarna niet meer aan, althans als je voor extra sjiek gaat. Ik laat jullie vandaag leuke budget tips zien die je daarna ook nog kunt dragen!

Geen #fashionover40 vandaag, want mijn nichtje Dirkje doet gezellig mee!

Ik kreeg recent prachtige feestkleding van TAKKO FASHION mee en het zat mij goed, totdat ik weer wat ging trainen en mijn massa (bulk) toenam… tja dan gaat een xs niet meer passen. Dus ik mijn nichtje gevraagd of ze de kleding wilde showen!

[tx_heading style=”default” heading_text=”? TAKKO FASHION” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Dirkje draagt haar eigen gecoate jeans. Daarop een shirt van TAKKO Fashion die bij de halslijn en mouwen in mesh stof is uitgevoerd. Het is goed rekbaar, dus tijdens het kerstdiner geen knellende factor.

TAKKO, Fashion, budget, shoppen, goedkoop, kleding, Aldi, zeeman, primark, Fashion, fashionover40, beauty, blog, yustsome, 1

Na de feestdagen is het ook nog een prachtig shirtje om in uit te gaan, vooral bij de jongere dames mag dat wel.

Om het voor de feestdagen wat sjieker te maken trok Dirkje er een mooi jasje bij aan welke ook momenteel bij TAKKO Fashion in de rekken hangt.

TAKKO, Fashion, budget, shoppen, goedkoop, kleding, Aldi, zeeman, primark, Fashion, fashionover40, beauty, blog, yustsome, 2

Het model is bewerkt met allemaal prachtige pailletten in zilver, goud en bronstinten. Het sluit met een rits.

TAKKO, Fashion, budget, shoppen, goedkoop, kleding, Aldi, zeeman, primark, Fashion, fashionover40, beauty, blog, yustsome, 3

Na de feestdagen is dit Bomberjack ook te combineren op een destroyed jeans met een goud shirt en goud kleurige sneakers.

[tx_heading style=”default” heading_text=”? TE KOOP BIJ?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Alle TAKKO Fashion filialen. Er zitten ook TAKKO filialen in Duitsland!

Shirt 9,95 | Bomberjack 29,95


[tx_heading style=”default” heading_text=”? LOW BUDGET” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik heb ook designer kleding, ik heb merk, maar het liefst shop ik met zo min mogelijk ‘schade’ aan mijn budget! En daar word je creatief in. Ik kreeg vroeger bij mijn werk (van de leuke afdeling) regelmatig complimenten. Als ik dan vertelde waar het vandaan kwam, waren de dames verbaasd. Vaak is het een kwestie van combineren.

Ik laat nu eerst de foto’s zien…

TAKKO, Fashion, budget, shoppen, goedkoop, kleding, Aldi, zeeman, primark, Fashion, fashionover40, beauty, blog, yustsome, 4

TAKKO, Fashion, budget, shoppen, goedkoop, kleding, Aldi, zeeman, primark, Fashion, fashionover40, beauty, blog, yustsome, 6

TAKKO, Fashion, budget, shoppen, goedkoop, kleding, Aldi, zeeman, primark, Fashion, fashionover40, beauty, blog, yustsome, 7

TAKKO, Fashion, budget, shoppen, goedkoop, kleding, Aldi, zeeman, primark, Fashion, fashionover40, beauty, blog, yustsome, 8

En? Ziet er toch heel netjes uit? Zeker als ik nu ga vertellen dat dit mij rond de 20,- gekost heeft (excl. schoenen en oorbellen).

Een complete outfit? Jazeker! Je moet wel zin hebben in wat speurwerk, maar dan heb je waar voor je geld.

[tx_heading style=”default” heading_text=”? KWANTA KOST DA…” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Het koltruitje kocht ik bij Zeeman | 2,99

Het jasje kocht ik bij Primark | 5,00

De neplederen legging/broek kocht ik bij Aldi | 12,95

Ik Verfriste mijn haar met een kleurschuim. Helaas kleurde mijn nagels ook mee, dus die ga ik nog lakken!

De oorbellen komen volgens mij bij de HEMA vandaan, paar jaar geleden gekocht. Ze zijn niet zwaar, dus dat scheelt. Ik ben zelf niet zo van de toeters en bellen met kerst, echter een paar mooie sieraden is bij mij wel een must.


Heb jij jouw feestkleding al in huis?

Volgende week laat ik nog een paar mooie items zien.

Like
  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Oh ik vind het pailletten bomberjack helemaal geweldig. Leuk artikel weer!

  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik ken Takko eigenlijk helemaal niet, ook geen idee waar het hier in de buurt zit! Ik zal eens kijken. En wat een koopjes zeg! Mooie foto’s van jou ook! En dat colbertje zit prachtig!

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Goed hoor, ik kan ook heel goed budget shoppen en ik loop ook rustig de Zeeman of iets binnen af en toe. Soms hebben ze niets soms super leuke items voor heel weinig. Ik vind het ook een sport om weinig geld aan kleding uit te geven. Merken daar heb ik heel weinig mee, nooit gehad.

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Prachtige outfit en oorbellen! Ik koop ook best vaak budget kleding maar niemand die het ziet Haha! Zolang je het maar goed combineert idd! Op school kreeg ik ook vaak complimenten. Terwijl sommige dingen van Zeeman of Action waren gemixt met merkkleding. Heb een roze leren jasje van Bristol en ik krijg er altijd vragen en complimenten over. Staan ze je verbaasd aan te kijken dat het van de Bristol komt ??

  YuStSoMe
  15 Dec 2017
  8:08pm

  Test

  YuStSoMe (@YuStSoMe)
  15 Dec 2017
  8:10pm

  Test twitter is ok

  YuStSoMe
  15 Dec 2017
  8:17pm

  Test WordPress ook OK

  Monica
  15 Dec 2017
  8:24pm

  Mooie foto’s van jou Sonja. Echt een mooi Gilbert ook. Xx

   Monica
   15 Dec 2017
   8:25pm

   Gilbert ken ik niet. Bedoel natuurlijk colbert haha

  Anna Gerrie
  15 Dec 2017
  8:26pm

  Hele mooie outfits! Takko heeft altijd leuk spul in de winkel hangen 🙂

  Wat heb je als basis nodig om een blog te beginnen?
  27 Apr 2021
  7:55am

  […] Omdat ik uit de grafische sector kom had ik al wat ervaring mbt website bouwen. Daarnaast deed ik ook al productfotografie. Ik heb ook snel de lampen gekocht. Ik kan niet meer zonder. Budget tip is om 6400K lampen E27 te kopen via EBay of andere site. Dan kun je van elke lamp een fotolamp maken. Sonja onlangs geplaatst…Feestelijke kleding | Budget tips | Feestkleding […]

Laat een reactie achter!