Astrology, Catrice, Disney, eyeshadow, oogschaduw, palette, feestelijk, look, oog, beauty, MUA, beautysome

Feestelijke look met Mickey & Minnie Mouse

It’s a small World after all… en daar kwam ik recent wel achter toen ik dit leuke en vooral cute uitziende palette van Mickey & Minnie kocht bij de Duitse buren.

Had ik ff zitten suftrutten recent bij het persbericht van Catrice dat deze ook in Nederland te krijgen is met een andere voorkant, namelijk met Astrologie.

It all started with a Mouse…

Wie kent het niet de geschiedenis van het muisje, het begon ooit 90 jaar terug op 28 november. Met een stoomboot kwam hij aan in stripland. In eerste instantie zou hij Mortimer gaan heten, maar mevrouw Disney vond dit niet al te vriendelijk.

Zoals ik al zei is dit dus hetzelfde palette als het Astrology palette wat hier in Nederland is uitgebracht. Echter bij de buren vieren ze we de verjaardag van Mickey en daarom is het daar als LE uitgebracht.

Astrology, Catrice, Disney, eyeshadow, oogschaduw, palette, feestelijk, look, oog, beauty, MUA, beautysome

En gezien mijn liefde voor sterren en Sience Fiction zou ik eigenlijk deze kopen, maaaaaaaaar die van Mickey en Minnie zag ik eerst en daarna viel thuis pas een kwartje!

Het leuke is dat  CATRICE op de website bij dit palette een soort van Beautyhoroscoop geplaatst heeft… ik ben Tweeling dus dit is die van mij!

Hierdoor zie jij er goed uit in 2019…

Neem je lot in je eigen (mooie) handen: Laat jouw statement nagels het middelpunt zijn!

…en hierdoor niet:

Laat niemand anders je vertellen wat je moet denken. Wat anderen ook zeggen – jij weet beter! Je staat tenslotte bekend om je nieuwsgierigheid en je gevoel voor trends.

Jouw Motto 2019:

Het leven is niet perfect, maar je nagels kunnen dat wel zijn.

Wat 2019 brengt…

In 2019 zijn alle ogen op jou gericht: Tussen al die kleuren van de ICONails Gel Lacquer vind jij zeker jouw trendkleur voor het nieuwe jaar.

Kijk hier voor jouw eigen Beauty vooruitzicht.


Disney uitvoering

Nu ben ik gelukkig ook heel blij met dit palette en gaat het ook voornamelijk om de binnenkant, dus laten we het doosje eens gaan bekijken.

Astrology, Catrice, Disney, eyeshadow, oogschaduw, palette, feestelijk, look, oog, beauty, MUA, beautysome

Astrology, Catrice, Disney, eyeshadow, oogschaduw, palette, feestelijk, look, oog, beauty, MUA, beautysome

Het oogschaduwpalet heeft twaalf verschillende oogschaduwnuances die het creëren van een subtiele oogmake-up mogelijk maken. Het aanbrengen van de make-up voor een glamoureuze smokey eyes look is nu kinderspel.

Tip

Breng voor elke dag een van de lichtere nude-tonen aan op het hele ooglid tot aan de wenkbrauwen. Selecteer een iets donkerdere oogschaduwkleur en gebruik deze om de natuurlijke ooglidplooi te volgen. Breng vervolgens een van de donkere oogschaduw aan in de buurt van de wimperlijn, zodat de wimpers ook voller lijken. Markeer de onderste wimperlijn en de buitenste ooghoek met een van de fel glinsterende oogschaduwkleuren.

Astrology, Catrice, Disney, eyeshadow, oogschaduw, palette, feestelijk, look, oog, beauty, MUA, beautysome

Kwaliteit

Ik heb een tijd uit protest, ja ik had ff een momentje van een paar jaar, niks meer gekocht van Catrice. Nu ben ik toch van mening bijgesteld en koop zo nu en dan weer wat van dit merk.

De pigmentatie van dit Mickey & Minnie palette is erg goed voor de budget prijs van 12,99 die ik er voor betaald heb.De lichtere tinten hadden van mij nog wat meer kunnen hebben, maar de rest maakt het goed. Qua fall-out is er eea te bespeuren, echter geen rampzalige gevolgen, makkelijk weg te werken met een zachte poederkwast.

Feestelijke look met Mickey & Minnie

Nou ja meer met Catrice, maar ik moest voor mijn SEO nog een kopje hebben met het kernwoord! Hahaha ja dat bloggen komt best nauw!

Goed, ik ging al een keer eerder met dit palette aan de slag, echter vergat de look te fotograferen, want… ik moest in alle haast de bus halen.

En gisteren was mijn man jarig en ik dacht, laat ik deze nog een keer doen.

Astrology, Catrice, Disney, eyeshadow, oogschaduw, palette, feestelijk, look, oog, beauty, MUA, beautysome

Met een mini wing… gezet met een Pupa Eyemarker. De kleuren zijn heel aards en dus kan ik het iedereen aanraden om te bezitten. Je kunt het zo divers gebruiken!

Astrology, Catrice, Disney, eyeshadow, oogschaduw, palette, feestelijk, look, oog, beauty, MUA, beautysome

Ik dacht, nu we toch Aardse tinten hebben, dan kan mijn Zoeva lipstick er ook prachtig bij matchen en voila… wat gouden glowop mijn wangen en ik kan zo aanschuiven aan het kerstdiner.

Alhoewel ik zelf… ja, ik zou er nog sterretjes bij plakken! 🤪

 

Like
  Marije
  19 Dec 2018
  6:11am

  Ik vind de Mickey voorkant leuker dan die astrologie to be honest. Maar het is wel een mooi pallet voor dagelijks gebruik.

  bychristiana
  19 Dec 2018
  7:00am

  He, heb je je haar gekleurd? Het is nu donkerder toch? Ik vind het heel mooi staan. Haha, herkenbaar dat je een paar jaar niets gekocht hebt uit protest. Ik heb ook bepaalde merken of winkels ‘geboycot’ in het verleden;-) Het pallet vind ik erg mooi, dit zijn kleurtjes die altijd kunnen en nooit gaan vervelen.

  Nancy
  19 Dec 2018
  7:11am

  Ik ga zo naar het Kruidvat, kan ik mooi gelijk even kijken!

  Deb
  19 Dec 2018
  7:53pm

  Wat leuk dat ze van dit palette een Disney uitvoering hebben gemaakt in Duitsland, maakt het net ietsje specialer vind ik zelf. Ik vind het een mooi palette en je look ermee is super. Wat zit je haar trouwens tof! Een beetje roaring twenties style, love it 💕!

  Bianca
  21 Dec 2018
  2:48pm

  Beauty! Ik vind de Disney verpakking echt tof, jammer dat die niet naar Nederland komt (het palette is er dan wel, maar alles met Disney is leuker haha) x

  Evelien
  3 Jan 2019
  10:21pm

  Mooie look! Vind de kleuren die je hebt gebruik erg leuk. Wel apart dat Catrice er eentje heeft met dezelfde voorkant, haha! Micky vind ik toch veel leuker stiekem. En blij dat ‘ie geen Mortimer meer heet. :’)

Laat een reactie achter!