Metallic, glanzend, satijn, fluweel, pantalon, feestkleding, otto, otto-shop, kant, pumps, rokken, black, dress, beautysome

Feestkleding | Ben jij al fashionable ready voor de feestdagen?

Of zoek je nog naar dat ene item, dat bloesje voor op die prachtige kanten rok. Soms kunnen de feestdagen echt stressvol zijn, zeker als je feestkleding nog niet tot in de puntjes verzorgd is.

Bij mij althans, want over het eten hoef ik mij nooit bekommeren! Mijn moeder kookt en de andere dag gaan we uit eten met de schoonfamilie.

Feestkleding

Elk jaar probeer ik toch weer een nieuwe jurk of rok met leuke trui te kopen. En soms val ik voor een te gekke broek. Dit jaar heb ik wel wat in mijn hoofd, maar of het mij gaat lukken?

Dus wat doe ik dan, juist online inspiratie opdoen, door vele mode sites te bezoeken en daar te kijken wat de nieuwe trends zijn.

Wat heb ik gespot…

Metallic is de trend van 2018 om lekker met de feestdagen te gaan uitpakken. Je moet wel durven, want dit is iets dat behoorlijk de aandacht kan trekken op die kerstborrel bij je baas. Hou er ook rekening mee dat je het wellicht na de kerst niet zo snel meer zal dragen, toch vond ik deze leukerd online. De feestelijke broek heeft zowel metallic look als ook de pailetten. Het mooie hieraan vind ik de used look.

Metallic, glanzend, satijn, fluweel, pantalon, feestkleding, otto, otto-shop, kant, pumps, rokken, black, dress, beautysome

Y.A.S. | Pailetten party broek | 69,99 SHOP

Draag er dit feestelijke satijne bloesje bij en jij bent er klaar voor.

Metallic, glanzend, satijn, fluweel, pantalon, feestkleding, otto, otto-shop, kant, pumps, rokken, black, dress, beautysome

Object | Top met lange mouwen | 39,99 SHOP

Natuurlijk kan deze Paarse blouse ook op een pantalon gedragen worden of een neplederen broek. Een kokerrok met een glanzende panty en een paarse pump zouden in mijn visie ook niet misstaan.

Combineer het en straal met deze velours ogende rok. Ik ben helemaal verliefd op deze stijl. De plated/geplooide rok (midden) is zwierig en ook speels, maar laat je ook vorstelijk stralen door de mooie Barok ogende kleur.

Metallic, glanzend, satijn, fluweel, pantalon, feestkleding, otto, otto-shop, kant, pumps, rokken, black, dress, beautysome

Van links naar rechts: Only | High waist maxi rok | 69,99 Heine | Rok lichtpink | 49,95 Heine | Gebreide rok | 59,95 SHOP ROKKEN

Liever een andere stijl? De A-lijn rokken zijn momenteel een trend in vooral de ruit is een musthave. Echter voor de feestdagen koos ik twee andere rokken uit om te inspireren. De rechtse rok is een mooie diepe wijnrode tont met een ton-sur-ton glanzende print. Ook hier zie ik een link naar Barok.

Voor de dames die graag een rok dragen op de knie is een lekker vallende stretch rok een aanwinst, heerlijk gebreide stof met een grafisch ogende print. Waarop wij ook weer de satijne blouse kunnen dragen.

Onmisbaar ‘the little black dress’

In je feestkleding voorraad, ja ik heb een stukje in mijn kast met basis stukken die ik altijd aan kan trekken en moderniseren met een jasje of nieuwe schoenen.

Wat ik dus wilde zeggen… dat het zwarte jurkje een musthave is!

Metallic, glanzend, satijn, fluweel, pantalon, feestkleding, otto, otto-shop, kant, pumps, rokken, black, dress, beautysome

Only | Longsleeved jurk | 39,95 SHOP

Een jurkje om in gezien te mogen worden is deze knielange, semi transparante jurk met een mooie overslag bij het decolleté. Een v-hals lijn geeft niet alleen een sexy uitstraling, maar maakt ook dat je gezicht mooier uitkomt.

Metallic, glanzend, satijn, fluweel, pantalon, feestkleding, otto, otto-shop, kant, pumps, rokken, black, dress, beautysome

Cream | Feestjurk Mandy | 99,95 SHOP

Deze zwarte feestelijke jurk heeft net iets meer. Ik bedoel het kan ook na de feestdagen nog goed doorgedragen worden. De stof is rijkelijk versierd met bloemen in een glanzende stof, die in mijn visie perfect past in de metallic look.

Metallic, glanzend, satijn, fluweel, pantalon, feestkleding, otto, otto-shop, kant, pumps, rokken, black, dress, beautysome

Nicowa | Arossa kanten jurk | 139,90 SHOP

Iets luxer is dit jurkje, wat voor de vrouw met een liefde voor kant een mooie match is. Door de hartvormige halslijn krijg je een nog smallere taille omdat visueel onze ogen een hartvorm zien.

Ik zou dit dragen met een heleboel prachtige kralen snoeren van diverse lengtes. En een pump met een riempje om de enkels.

Metallic, glanzend, satijn, fluweel, pantalon, feestkleding, otto, otto-shop, kant, pumps, rokken, black, dress, beautysome

Only Carmakoma | Curvy kant | 49,99 ook in zwart SHOP

Ook aan de Curvy vrouw heb ik gedacht en als je net als mij van kant houdt, dan is dit jurkje nooit een miskoop. De mouwen zijn transparant, maar laten nog net wat huid zien. Ik zelf kies ook graag voor een mouwtje om mijn brede bovenarmen wat te verdoezelen.

Feestkleding? Doe mij maar een broek!

En dat kan ook heel feestelijk zijn, want een broek, al is het een jeans, met een mooie top erop ben jij klaar om de champagne te toasten!

Metallic, glanzend, satijn, fluweel, pantalon, feestkleding, otto, otto-shop, kant, pumps, rokken, black, dress, beautysome

Only | kanten top | 34,99 ook in zwart Shop

Ik zag deze en was wederom verliefd. Alleen… hoe krijg ik die knoopjes dicht? Ik heb recent al een topje aan flarden geknipt omdat ik dus dat kreng niet dicht kreeg. Leveren ze hier een leuke man bij?

Goed, een feestelijk top dus.

 

Metallic, glanzend, satijn, fluweel, pantalon, feestkleding, otto, otto-shop, kant, pumps, rokken, black, dress, beautysome

Vero Moda | Trui Steen | 44,99 SHOP

Voor de koukleum onder ons lezeressen…er zijn ook prachtige feestelijke truien te koop. Je hoeft niet jezelf zo te kleden dat je niet meer jezelf bent. Een mooie trui is altijd welkom en ook lekker door te dragen in de winter! Zo sta je er nooit saai op.

En als laatste… de feestelijke broek!

Metallic, glanzend, satijn, fluweel, pantalon, feestkleding, otto, otto-shop, kant, pumps, rokken, black, dress, beautysome

Vero Moda | Glitterbroek | 34,95 SHOP

Lekker naar het kerstdiner van je oma op sneakers? Het is met deze broek uitgesloten dat je oma of wie weet schoonloeder 🤣 het niet goedkeurd. Zeker weten dat jij toch nog de show steelt!

Metallic, glanzend, satijn, fluweel, pantalon, feestkleding, otto, otto-shop, kant, pumps, rokken, black, dress, beautysome

Object | High Waist broek | 59,99 SHOP

Nog een item dat onmisbaar is in je kleding kast, de zwarte pantalon. Ik heb er 1 van Summum en die draag ik al jaren, het is nooit een misser… op een zwarte pantalon kan echt alles!

Style je feestkleding

Maar overdrijf niet! Omdat feestkleding natuurlijk al wat extra’s heeft zoals glans stoffen, kant, borduursels, etc is het een must om je styling ingetogen te houden. Ga voor parels! Hou het bij 1 thema… goud of zilver, doch bij zwart mag je ook rood combineren.

Een feestelijke pump hoort daar ook bij.

Metallic, glanzend, satijn, fluweel, pantalon, feestkleding, otto, otto-shop, kant, pumps, rokken, black, dress, beautysome

Ik hoop dat jullie geïnspireerd zijn om leuke feestkleding te kopen voor de komende feestmaand. 

Binnenkort laat ik jullie zien wat ik gekocht heb. En hoe ik de feestdagen ga vieren!

Tot snel!   ❤️💋❤️

Like
  Marije
  29 Nov 2018
  6:49am

  Wat een leuke inspiratie. Die pailletten broek vind ik geweldig.

   YuStSoMe
   29 Nov 2018
   8:21am

   Ja die vind ik ook zo gaaf… is ook nog een jurkje en rokje van! 🙌🏻

  Bianca
  29 Nov 2018
  8:55am

  Wat een leuke items! Ik heb vorig jaar een zwart jurkje gekocht (1x gedragen), dus deze kerst weer even uit de kast toveren 🙂

  Nancy
  29 Nov 2018
  2:54pm

  Oh heerlijk al dat geglitter. Volgende week ga ik shoppen!

  Natascha - BeautyOpinie
  29 Nov 2018
  6:28pm

  Ik zie hier heeeel veel items die ik super tof vind! Zelf kies ik altijd voor een outfit die ik na de feestdagen ook nog ga dragen. Heb toevallig net van de week een zwarte top met kant gescoord!

  bychristiana
  2 Dec 2018
  10:43am

  Ik vind die velours rok erg mooi, en die high waist broek met de strik valt me ook op. Ik vind het alleen ZO MOEILIJK om dit soort kledingstukken te combineren!

Laat een reactie achter!