flormar, nail enamel, nagellak, swatches, polish, review, douglas, nederland, beautysome, yustsome

Flormar nagellak herontdekt | swatched-it

Zoals ik jullie al in een eerder bericht vertelde ben ik al enkele jaren bekend met het merk Flormar. Dit merk dat haar oorsprong heeft in het mooie Turkije, levert prachtige nagellakken en andere mooie make-up producten.
Ik had vroeger enkele nagellakken van dit merk en ik heb het weer herontdekt.

Flormar nagellak

In mijn vorige artikel kon je al twee prachtige lipsticks vinden van het merk Flormar. Vandaag laat ik jullie nagellak swatches zien van een Full Color en een normale nagellak waar mijn Flormar avontuur ooit mee begon.

De twee kleuren die ik uitkoos, zijn bijna identiek, in ieder geval twee prachtige oud roze tinten. De eerste tint die ik gebruikte was de 501 A little tropical en de tweede tint FC62 Berry Brown.

flormar, nail enamel, nagellak, swatches, polish, review, douglas, nederland, beautysome, yustsome

501 A little tropical

Deze flesjes waren de eerste Flormar nagellakken waarmee ik met dit merk bekend raakte. Ik kocht ze destijds in Oberhausen, ik zat toen nog bij een clubje dames die allemaal verzot waren en nog zijn op nagellak. Polished Beauties, zo werd dat clubje genoemd. Helaas is er door wat omstandigheden het clubje opgeheven en gaan we niet meer op nagellaken jacht.
Ik heb daardoor wel leuke mensen leren kennen en ben met 1 van die dames nog heel goed bevriend.

flormar, nail enamel, nagellak, swatches, polish, review, douglas, nederland, beautysome, yustsome,

A Little tropical is een fijne lak, maar ik vond het kwastje nog steeds erg dun, waardoor je niet in een paar streken je lak kunt aanbrengen. De dekking is voldoende en ik kon met twee laagjes een hele mooie nagel creƫren.

flormar, nail enamel, nagellak, swatches, polish, review, douglas, nederland, beautysome, yustsome,

De lak bleef bij mij redelijk goed zitten en kon ik er ruim 5 dagen van genieten. En dat is lang, want bij mijn nagels gaan vaak na 2 of 3 dagen de lak laagjes er spontaan vanaf.

FC62 Berry Brown

De naam geeft aan dat het om een bruinige tint zou moeten gaan, maar het is echt toch meer roze dan dat ik er bruin van kon maken, maar het is maar een naam en wat telt is de lak.
Ook hier weer het bekende dunne kwastje, het grote voordeel van deze voor mij nieuwe nagellak is dat het echt 1 keer dekt. Het mag van mij de naam FULL COLOR dan ook echt dragen!

flormar, nail enamel, nagellak, swatches, polish, review, douglas, nederland, beautysome, yustsome,

Deze tint is een stukje donkerder en meer geschikt voor het najaar. Deze kleur, met 1 laagje op mijn nagels, bleef iets minder lang zitten en na 2 dagen begon het al los te laten. Ik denk dat als ik een tweede laag gelakt had, dat het iets langer gezeten had.

flormar, nail enamel, nagellak, swatches, polish, review, douglas, nederland, beautysome, yustsome

Verkoop

De nagellakken van Flormar kun je nu voortaan ook online kopen bij DOUGLAS.nl
De prijzen zijn vanaf 2,99 en dat is lekker budget!
Er zijn diverse finishes en kleuren, dus ga eens kijken en kies een mooi Flormar lakje uit!

>LINK

flormar, nail enamel, nagellak, swatches, polish, review, douglas, nederland, beautysome, yustsome

Like

Laat een reactie achter!