Flomar, silk, matte, lipstick, kersen, leuke, lipstick, geurend, review, beautysome, yuststome

Flormar producten te koop bij Douglas.nl

Ik hou er van om nieuwe merken te ontdekken… maar Flormar ken ik al redelijk lang van de nagellakken. Er zit in Amsterdam een winkel, maar daar kom ik niet zo vaak. Dus ben ik erg blij dat het nu ook via Douglas.nl te koop is.
Vandaag laat ik jullie 2 lipsticks zien die ik online gekocht heb!

Flormar

Het uit fashionmetropool Milaan afkomstige beauty-brand Flormar heeft nu zijn thuisbasis in Turkije en geeft ons leven kleur, want kleur is waar Flormar voor staat. Naast make-up van hoge kwaliteit biedt dit label ook een breed palet aan slimme huidverzorging, essentiële accessoires en opulente parfums, alles wat u nodig heeft om u mooi te voelen, er goed uit te zien en uw persoonlijkheid effectvol te accentueren. Bij de fabricage en ontwikkeling wordt consequent geen gebruik gemaakt van dierproeven.


Silk Matte Liquid Lipstick

Flomar, silk, matte, lipstick, kersen, leuke, lipstick, geurend, review, beautysome, yuststome

039 Wild
Deze lipstick zag ik ergens voorbij komen en ik moest hem hebben! Hoe leuk is de verpakking en hoe gaaf is deze kleur?
Silk Matte Liquid lipsticks zijn mijn favoriet, ik hou van de applicator, het brengt zo fijn aan. Plus het is matte, maar heeft ook nog wat glow.
Een andere lipstick die ik kocht is de…

Supermatte Lipstick

Flomar, silk, matte, lipstick, kersen, leuke, lipstick, geurend, review, beautysome, yuststome

212 Vintage Pink

Ook hier zijn nieuwe kleuren van en ik viel voor de Vintage Pink kleur. Ik moet zeggen dat ik hem wat rozer verwacht had, maar achteraf was ik wel blij dat het een mooie brick kleur is, die neigt naar oranje.

Beide lipsticks zijn wat mat en ik wilde graag testen hoe ze op mijn lippen zouden blijven zitten. Ik heb lipsticks die dan stukjes gaan verliezen, korrelig worden… echt een hekel aan. Dus wat doe je dan?

Flomar 14, silk, matte, lipstick, kersen, leuke, lipstick, geurend, review, beautysome, yuststome

Zoals je hier ziet is die supermatte niet echt supermat! Snap je? Ik dacht al dat ik iets verkeerds gebruikt had op mijn lippen vooraf, maar ja… dit was de test voor nu en ik moet zeggen dat beide lipsticks er heel prettig vanaf gaan, zonder irritante lijnen vertonen achteraf.

Swatchen

Na de test, werden de lipsticks ook even geswatched, zoals een echte blogger dat betaamd. Hahaha… nou ja ik vindt het wel leuk even te doen en te kijken hoe ze op mijn hand zijn alvorens ze ik op mijn lippen smeer.

Flomar, silk, matte, lipstick, kersen, leuke, lipstick, geurend, review, beautysome, yuststome

Nu zie je op deze foto dat de lipstick supermatte toch matter is dan in de eerste ronde. Dus wellicht had ik toch iets op mijn lippen zitten…
Bij de Flormar supermatte heb ik vooraf een lippotlood gebruikt, omdat vaak lipsticks in mijn lijntjes trekken.
Bij de liquid lipstick is het niet nodig… je trekt echt mooie lijnen met de applicator en daarom ben ik er ook zo’n fan van.

Flomar, silk, matte, lipstick, kersen, leuke, lipstick, geurend, review, beautysome, yuststome

Links de Liquid lipstick en rechts dus de supermatte… welke heeft jouw voorkeur?


Verkoop

Zoals ik al schreef zijn deze lipsticks van Flormar te koop bij Douglas.nl

212 vintage pink | 2,99 > Vind je hier!

039 Wild | 6,99 > Klik op de link

 

Like

Laat een reactie achter!