Mugler, essence, abolue, geur, vergelijking, FM geuren, Pure Royal, 359, nep, geur

FM geuren | Pure Royal 359 vergelijking met Mugler

Vandaag een keer iets anders, namelijk een geurvergelijking! Ik kreeg een sample opgestuurd van FM geuren, die beweren dat de geuren op die van echte designer merken lijken! En daarom was ik wel eens heel benieuwd of dat ook zo is.

FM geuren | Pure Royal 359

Het magnetische en intense karakter van de oosterse parfum FM 359 van Federico Mahora zal de aandacht trekken en iedereen in de buurt aantrekken. Een ongewone combinatie van jasmijn, kasjmierhout en ambergrijs creëert een extravagante en tijdloze geur. De oosterse geurfamilie zorgt ervoor dat de FM 359 parfum jou en je zintuigen meeneemt op een reis naar de verste uithoeken van de wereld. Een geur voor alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd.

Ingrediënten

Topnoten: jasmijn, heliotroop
Hartnoten: iriswortel, kasjmierhout
Basisnoten: ambergris, vanille

Mugler, essence, abolue, geur, vergelijking, FM geuren, Pure Royal, 365, nep, geur

Vergelijking Mugler

De geur wordt in de sample en geurlijsten als een Mugler geur omschreven en deze zou heel dicht bij de Alien Essence Absolue komen. Aangezien ik alle geuren van Murgler bezit, kon ik dus weer even heerlijk sprayen met mijn favoriete merk.
Je kunt wel stellen dat ik ondertussen een echte Mugler deskundige ben!

Mugler, essence, abolue, geur, vergelijking, FM geuren, Pure Royal, 365, nep, geur

Ingrediënten

Topnoot: Jasmijn
Hartnoten: Kasjmier hout en Orris wortel (Iris Germanica)
Basisnoten: Vanille dop, Witte amber, Mirre en Wierook.

Mugler, essence, abolue, geur, vergelijking, FM geuren, Pure Royal, 359, nep, geur

De test

In principe is het een geur beleving, vaak ruik je iemands geur en vraag je niet meteen welk merk hij of zij draagt, mits je die geur ook wilt hebben en dan nog is het de vraag of deze geur ook bij jou zo’n uitwerking heeft. Elke huid is anders, dat heeft met de PH waarde te maken.
Nu nam ik een kop koffie bij de hand, want ja koffie is een goed middel om je geurtest te doen, niet alleen omdat het lekker is, maar ook omdat je dan je geur geheugen weer reset!

Is het DE geur?

Ja en nee… ik ben heel kritisch, want een designer zoals Pierre Aulas heeft destijds de geur Alien Essence Absolue speciaal voor Mugler ontworpen en daar zit heel veel testen, ruiken en vooral beleving in.
Vergelijk het met een koekje, als tante Truus het koekje bakt is het Hemels, maar als tante Greet dat zelfde koekje bakt kan het opeens heel anders smaken, ondanks dat dezelfde producten gebruikt zijn. Echter gebruikte Truus A kwaliteit en Greet budget. Zo moet je deze FM GEUREN als het ware ook zien… het geurtje is er, maar er zit een klein nasmaakje aan.

Note van FM:  fm gebruikt dezelfde geurconcentraten als Truus, het komt uit dezelfde fabriek ☺️ alleen zou het kunnen dat het afvullen van de fles iets meer of minder alcohol bevat.

Smaken verschillen

Dat nasmaakje zit hem in de geur als je die al een tijdje draagt. Hij gaat dan wat verzuren! Terwijl het origineel nog die warme, zoete geur behoud. Ik heb dit dus voor de zekerheid 3x getest op mijn huid op diverse plekken!

Conclusie

Als je geen groot budget hebt en graag ook designer wilt dragen… ga gerust je gang met deze FM geuren, ze zijn prima om te dragen (had geen allergische reactie overigens) en het bespaart je enorm in je portemonnee.

Naast geuren zijn er natuurlijk ook andere heerlijke beauty producten te vinden.

Ik dank @didiparfumshop_and_more voor het toesturen van dit 15 ml flesje! Je kunt haar volgen via Instagram, zij verkoopt de FM geuren ook!

Like
    Tessa
    14 Jan 2021
    7:56am

    Leuk artikel. Persoonlijk ga ik voor de originele geur. De flacon is voor mij een belangrijk onderdeel van de geur beleving

Laat een reactie achter!