fngrprnts, maatwerk, haar, verzorging, shampoo, conditioner, vegan, natuurlijk, speciaal, gemaakt, jouw haar, vingerprint, beauty, verzorging, producten, online, samenstellen

FNGRPRNTS | Maatwerk in haarverzorging

FNGRPRNTS is jouw merk voor gepersonaliseerde haarverzorging! Ieder mens is als een vingerafdruk, uniek en perfect op zijn eigen mooie manier! De keuzes die je maakt, zijn als jouw vingerafdruk, deze maken jou uniek. Bij FNGRPRNTS kies jij een shampoo en conditioner aangepast aan jouw persoonlijke wensen en unieke haarbehoeftes.

FNGRPRNTS
Maatwerk in haarverzorging

Hoe luxe kun je het hebben? Haarverzorging die helemaal aan jouw wensen voldoet? Het klinkt bijna onwerkelijk, maar dat is het dus niet!
Nu kun je denken, dat is niet mogelijk, want bla bla bla… klopt, ieder mens is anders, gooit wat DNA in de groep en roert nog aan haarstructuur… ik snap best dat je hier sceptisch over kunt zijn.
Echter, ik kan je uit ervaring mededelen dat het voor 75% waar te maken is!
Bijna uniek dus… niet helemaal, maar welke haan kraait daar naar?

fngrprnts, maatwerk, haar, verzorging, shampoo, conditioner, vegan, natuurlijk, speciaal, gemaakt, jouw haar, vingerprint, beauty, verzorging, producten, online, samenstellen

Huismerk of andere shizzle?

Waar het bij mij om draait is dat je tevreden kunt zijn met jouw haarverzorging, dat wat je wilt ook daadwerkelijk waargemaakt wordt.
Ik koop mijn shampoo gewoon in de supermarkt, normaliter… dan kijk je ook naar een shampoo die bijvoorbeeld je geverfde haar nog een beetje op kleur kan houden of een die zorgt draagt voor je gevoelige hoofdhuid.
En dan komt ook nog de achterkant van zo’n fles bij mij aan bod, ik wil er niet te veel troep in hebben! Je hoeft geen geleerde te zijn, waar ik op let is dat er niet te veel chemische rommel inzit die in plaats van je haar weer op conditie brengt er gewoon een siliconen laag omheen gooit… de panty om die witte benen te verhullen.

Even klare taal Klara… ja ik ben gewoon even heel duidelijk, dat we de laatste tijd maar van alles roepen, zonder er echt verstand van te hebben!
Ook op het gebied van de SLS en de Siliconen en oh ja je mag dit niet en dat niet gebruiken! Pardon, mogen we dat nog altijd zelf bepalen?

Mijn lijf, mijn haar, mijn beslissing!

fngrprnts, maatwerk, haar, verzorging, shampoo, conditioner, vegan, natuurlijk, speciaal, gemaakt, jouw haar, vingerprint, beauty, verzorging, producten, online, samenstellen

Maatwerk, kies jouw product dat voldoet aan jouw wensen op het gebied van haarverzorging!

Maatwerk, daar draait het om!

En vooral dat er gebruik gemaakt wordt van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en dat het vooral niet op dieren getest is!
Nou dan ben je bij FNGRPRNTS aan het juiste adres!

Wat zegt FNGRPRNTS: Wij vermijden het gebruik van siliconen in jouw formule. Liever gebruiken wij plantaardige oliën, deze zijn beter voor jou en voor het milieu. Siliconen bevatten geen werkzame stoffen en voegen daarom niets toe aan je haar. Ze vormen alleen een (plastic) laagje over je haar. Als je nog niet eerder siliconenvrije producten hebt gebruikt, kan het even duren voordat je eraan gewend bent.

Ook zijn onze shampoo’s vrij van sulfaten. Om jouw shampoo toch lekker te laten schuimen gebruiken wij gedroogd kokosvruchtvlees.

En schuimen dat doet het heerlijk… ik hou wel van een shampoo die nog dat ouderwetse gevoel van haren wassen geeft… ja ik weet het is een stukje mindset, maar dat gevoel hé? daar draait het ook om!
Wil je nog meer weten over hoe en wat ze gebruiken om die heerlijke shampoo & conditioner te maken, dan kan ik dat hier ook braaf neerpennen, maar beter nog dat je zelf even naar de website overschakelt…> Lees meer!

 Mijn ervaring met de shampoo & conditioner

Het leukste is nog dat er op zo’n etiket jouw naam prijkt! Speciaal gemaakt voor jou… dat er vermeld staat wat jouw wensen zijn en het echt bijna voelt als een kind in huis (zonder de lasten natuurlijk). Je kiest ook je eigen geur, de keuze is reuze en ook mag je jouw labelstyling uitzoeken!
De pompjes worden apart geleverd in de doos en dat is al een heel feest om uit te pakken. De pompjes op de fles zetten doe je zelf, zo zorgt het ervoor dat je product goed houdbaar blijft. Want ja, ik heb binnen het jaar dat ik ze kreeg eindelijk de tijd en gelegenheid gehad om te testen! Het doosje was beland in een kast tijdens het verhuizen en damnnnn, dan vergeet je bijna zoiets kostbaars. Mijn oprechte excuus aan het bedrijf, dit had niet mogen gebeuren.
Gelukkig is er geen man overboord en werkten de formules nog perfect op mijn futloze haar!

De pompjes worden apart bij je bestelling geleverd.

Wat heb ik gemerkt na het gebruik van FNGRPRNTS?

  • Er zit weer volume in
  • Er is weer meer nieuw haar bijgekomen
  • Geen jeukende hoofdhuid
  • Meer glans

Mijn geur: Sandelwood Compote, het ruikt heel subtiel… ook ideaal voor heren!

Haarverzorging met een prijskaartje

Nu kom ik op een heel gevoelig stuk aan, want dat stukje maatwerk van die Shampoo & Conditioner kost je natuurlijk wat geld. Koop je in de supermarkt of drogist jouw maandelijkse fles shampoo dan tel je daar tussen de 2,50 en 10,00 voor neer. Daar betaal je bij FNGRPRNTS iets meer voor, veel meer!
500 ml kost namelijk 42,50, terwijl jouw drogistmerk voor dezelfde aantal ml 7,50 kost.
Oei,… nu hoor ik je hoofd al kraken, dat is een smak geld.
Maar als ik jou nu vertel dat je met deze 500 ml langer doet dan die van jouw drogist?
Het is een beetje dat DREFT verhaal, je hebt nu veel minder nodig om het gewenste resultaat te bereiken! En doe je dus met deze fles ruim 3 maanden! Dat is omgerekend zo’n 14,- per maand! Nog steeds een stukje meer, echter nu mag er een Mercedes op je hoofd parkeren ipv die Citroen C5!

Ja, het is maar weer hoe je het bekijkt… wil je mooi haar of wil je alledaags haar?

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met FNGRPRNTS

 

Like

Laat een reactie achter!