Foreo ISSA 3 tandenborstel getest

21 MAART 2022 | Gisteren was de lancering van de nieuwste telg uit de FOREO familie,… de ISSA 3 tandenborstel. ‘s Werelds eerste sonische siliconen tandenborstel & de grootste doorbraak in mondverzorging in 70 jaar!

Foreo ISSA 3

De hybride borstelkop combineert ultra hygiënische, zachte siliconen van medische kwaliteit voor een milde massage van het tandvlees met stevige borstelharen van PBT polymeer om tandplak af te breken. De tong- en wangreiniger met 16 intensiteiten houden je mond langer schoon. De nieuwe functies – LED-lampje bij lege batterij, 2x sterkere siliconen borstelharen en 365x gebruiken per oplaadbeurt – zorgen voor een levenslange superieure mondverzorging.

Wat maakt deze tandenborstel zo bijzonder?

De Sonic Pulse technologie creëert micro-vegen om tanden en tandvlees zacht en grondig te reinigen. Er wordt 30% meer plak verwijderd dan met een manuele tandenborstel*.

De siliconen borstelharen voorkomen terugtrekkend tandvlees. 100% van de gebruikers geeft aan dat ISSA 3 zacht is voor het tandvlees en niet schuurt op het tandglazuur*.

Ideaal voor de behandeling van parodontale problemen, zoals geïrriteerd en rood tandvlees. Het is klinisch bewezen dat ISSA 3 het gingivitis vermindert*.

* Een en ander is uitvoerig getest en klinisch bewezen!

Foreo, Issa 3, toothbrush, tandenborstel, review, 365, days, dagen, opladen, siliconen, sonisch, pearl pink, yustsome, beautysome, 4
Foreo, Issa 3, toothbrush, tandenborstel, review, 365, days, dagen, opladen, siliconen, sonisch, pearl pink, yustsome, beautysome, 4
De Foreo Issa 3 wordt geleverd in een stevige verpakking!

In de verpakking zit een oplaadkabel (usb) en een beschermhoesje om je Issa 3 mee te nemen op reis.

Je hoeft dus slechts 1x je Foreo Issa 3 op te laden om 365 dagen zorgeloos te poetsen!

Paradontitis

Ik was van een roterende borstel weer terug gegaan naar handmatig poetsen en dat beviel mij uitstekend, echter de tandarts bemerkte dat het poetsen toch een stuk minder goed ging als voorheen. Resultaat dat ik op mijn kop kreeg dat er toch weer veel tandsteen was ontstaan. En dat is voor mijn gebit dus echt een ramp, daar ik last heb van Paradontitis.

Paradontitis is in sommige gevallen zeer ernstig te noemen, ik ben al 2 kiezen kwijt, doordat tandsteen zorgde voor diepe pockets en mijn kaakbot op die plekken was verdwenen!
Daarom ga ik om de 3 maanden naar de mondhygienste en die maakt alles goed schoon!

Maakt deze tandenborstel de beloftes waar?

Ik ben altijd eerlijk in mijn reviews en ik moet bekennen dat ik het nooit zo geloofde dat poetsen met SONISCHE trillingen. Want je moet dan toch nog zelf de beweging van het poesen maken… en dus dacht ik, dat kan ik zelf wel beter.

En dan ga je met de Issa 3 aan de slag en het was echt wel even wennen, vooral de vorm van de kop, die leek opeens wel erg groot. En ook het getril in je mond is een ervaring apart.
Goed, nu ben ik onderhand 2 maanden verder (ja, ik was 1 van de gelukkigen die vooraf al mocht gaan testen) en moet zeggen dat ik niet meer zonder kan.

Het is wennen!

Maar eenmaal de smaak te pakken hebt, wil je niet meer zonder!

Merk je verschil?

Ja, ik merk nu wel verschil. Mijn tandplak is aan de oppervlakte een stuk minder. Het is er nog wel, maar daar moet ik dan ook extra hard voor werken met mijn aandoening (flossen, ragertjes gebruiken).
Het grootste verschil merk ik in mijn tandvlees, het is rustiger geworden, niet meer geïrriteerd door het poetsen (ik boen altijd alsof mijn lever er vanaf hangt) en geen bloedingen meer!

Plus door de indicatie van 2 minuten (en tussentijds trillen dat je naar een andere sectie kunt) poets ik ook langer dan voorheen!

Batterij gaat echt lang mee!

En een ander voordeel, ik heb al die tijd nog niet hoeven opladen! Het gaat dus waarschijnlijk echt wel 365 dagen mee (iets minder omdat ik natuurlijk van alles heb staan uitproberen met deze nieuwe ISSA 3).

Een klein nadeel is dat de borstel na 6 maanden vervangen moet worden (normaal vervang je een tandenborstel na 3 maanden) en dat die niet heel erg goedkoop zijn.

Wil je geen roze? De Issa 3 is verkrijgbaar in 4 kleuren!

Foreo, Issa 3, toothbrush, tandenborstel, review, 365, days, dagen, opladen, siliconen, sonisch, pearl pink, yustsome, beautysome, 5
De borstelkop bestaat uit borstelhaartjes vervaardigd uit PBT polymeer en siliconen.
Foreo, Issa 3, toothbrush, tandenborstel, review, 365, days, dagen, opladen, siliconen, sonisch, pearl pink, yustsome, beautysome, 5
Met de plus en min kun je de Issa 3 naar eigen wens instellen. Voor het behandelen van tong en wang gaat hij bij mij wat zachter!

Waar te koop?

Deze Foreo ISSA 3 is vanaf nu te koop bij de Bijenkorf!
>>WEBSITE>>

*Dit artikel is mij ter review aangeboden! Echter dit weerhoudt mij niet om een eerlijke mening te geven!

Like

Laat een reactie achter!