Foto op wandcirkel | Maak eens een cirkel fotocollage

We zijn gewend om aan onze muur foto’s op te hangen in het welbekende lijstje, recht toe, recht aan. Nog leuker is om er eens iets aparts van te maken, wat dacht je van hexagon figuren of op een wandcirkel? Tegenwoordig kun je veel meer met je foto’s en ik laat je er een voorbeeld van zien.

Foto op wandcirkel

Binnenkort is het Vaderdag en hoe leuk is het dan om eens een fotocollage in cirkelvorm cadeau te doen. Natuurlijk mag je er ook iets leuks voor jezelf van maken, want eigenlijk zijn ze veel te leuk die wandcirkels!

Ik doe niet aan Vaderdag, dus ik maakte er een te gekke collage voor mijzelf van. Ik had een tijdje geleden al wat leuke foto’s van mijzelf gemaakt en eigenlijk wilde ik ze niet zomaar weggooien. Je mag best trots zijn op bepaalde foto’s en die mogen getoond worden.

Fotocadeau, collage, hexagon, cirkel, Vaderdag, cadeau, foto, fotografie, muur decoratie, lifestyle, yustsome

Laat je fantasie spreken en maak een mooie collage van je favoriete foto’s.


Op zoek naar een originele versiering van die kale muur in jouw huis? Wij van CanvasCompany.nl hebben wel een leuk voorstel. Heb je namelijk wel is nagedacht over een circle (foto op rondje) aan de muur? Zo’n cirkelvormige muurdecoratie geeft jouw huis een unieke decoratie. Het leuke aan deze foto’s op rondjes is dat je er volledig je eigen draai aan kunt geven. Een unieke en persoonlijke fotowand, wie wil dat nou niet? Bestel dus snel je eigen fotocollage op circle van CanvasCompany!

Gekke bekken

De serie die ik maakte was er 1 met wat gekke bekken, zoals ik ze zelf noem. Maar eigenlijk sta ik er best zwoel op, hihihi… nou ja ik ben er super trots op.

Wandcirkel, Fotocadeau, collage, hexagon, cirkel, Vaderdag, cadeau, foto, fotografie, muur decoratie, lifestyle, yustsome

3 cirkels in een groot formaat

Bestellen

Het bestellen van je foto op wandcirkel is heel eenvoudig bij CANVASCOMPANY.NL en je kunt zelf kiezen uit de grootte van je cirkel, hexagon of vierkant. Neem je een groot formaat, dan zou ik het aantal beperken, neem je een klein formaat, dan is het leuker om er meerdere cirkels, hexagon’s of vierkanten te kiezen.

Nadat je je ontwerpen klaar hebt, maak je een account aan en kiest uit een betaal optie.
Als tip geef ik mee om de ophangsystemen mee te bestellen.

Daarna gaat je bestelling gaat in productie. En nu is het wachten op je mooie product!

 

Cirkels

En dan komen je wandcirkels binnen. Goed verpakt! Altijd een pluspunt, want niks is zo ergerlijk dan dat je bestelling al kapot is bij aankomst.

Ik zag mijn cirkels als zitten en ook de ophang haakjes.

Wandcirkel, Fotocadeau, collage, hexagon, cirkel, Vaderdag, cadeau, foto, fotografie, muur decoratie, lifestyle, yustsome
Je kunt nu de cirkels strak en recht tegen de muur hangen. Er zit echt een stevig setje bij, dus dat is voor het geld wat je ervoor betaald een goede deal.

Ik probeerde zo’n Tesa dinges, maar dat was geen succes.

Goed schoonmaken

Om je setje te bevestigen moet je het eerst even goed schoonmaken. Bij het ophangsysteem krijg je een complete uitleg, dus dat zit goed.

Helaas had ik niemand die voor mij de rest wilde monteren en dus was er maar 1 oplossing, een spijker in mijn muur rossen… niet echt wat ik wilde, maar ja… nood breekt wet.

Wandcirkel, Fotocadeau, collage, hexagon, cirkel, Vaderdag, cadeau, foto, fotografie, muur decoratie, lifestyle, yustsome

Gelukkig zag het er nog goed uit en eenmaal wat op het oog uitmeten, hingen mijn drie wandcirkels aan de muur.

Ruime keuze

Bij de CANVASCOMPANY hebben ze natuurlijk veel meer producten om iemand mee te verrassen. Ik zelf ben altijd fan van een fotoposter, die kun je altijd ophangen met diverse systemen. Of inlijsten in een extra grote lijst met een passe-partout.

Gebruik kortingscode MP50 voor 50% korting

 

 

Like
1
    Ann Ages Gracefully
    27 May 2020
    8:59am

    Heel leuk, ik had net vorige week ook wat foto’s van Curacao op forex laten drukken.

Laat een reactie achter!