Douglas foundation stick 2 review swatch yustsome beauty intro

Foundation Stick | Getest

Toen ik deze online voorbij zag komen had ik net een van NYC stick aangeschaft. En toch moest ik deze ook uitproberen… het lijkt onderhand wel een saga.

Waar ik het over heb? De foundation stick van Douglas.

Ik ging helemaal om, toen Jolanda van Zazazoo.nl  deze op haar blog liet zien. Ik vertelde al eerder dat ik voor mijn liquid foundations altijd al een stick gebruikte van Yves Rocher.

Douglas foundation stick 2 review swatch yustsome beauty intro Creamy

 

Ik bestelde direct na het lezen met mijn Douglas cadeaubon deze stick en nog wat andere spullen. En weet je ik kreeg er nog een superleuk cadeau bij.

Douglas foundation stick 2 review swatch yustsome beauty intro

 

Mijn eerste Douglas Heaven foundation, een kleine mini uitvoering. Echter dat kon mijn pret niet drukken! Want wat is het leuk om op deze manier kennis te maken.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Wat schrijft Douglas op de website?

Heaven Foundation van Douglas Make-Up is de ultieme oplossing voor de vermoeide huid. De magie achter de cushion foundation is de selectie van pure materialen die de helderheid van de huid optimaliseren en de huid een jeugdige uitstraling geven. De romige en super zachte formule maakt de huid glad en egaal.

En ik had nog nooit een cushion foundation in mijn handen gehad en was dan ook aangenaam verrast over de werking. Okay met het ienie-mienie sponsje was het niet fijn werken, echter ik zette even door om te kijken en wauw! Prachtig!

Douglas foundation stick 2 review swatch yustsome beauty intro

 

Het is geen volledige dekking, maar geeft je wel een frisse look. Het verzacht je huid, zonder er echt ‘opgemaakt’ uit te zien.

Creamy Foundation Stick

Zo nu kom ik op het hoofdonderwerp, de stick. Ik bestelde kleur nummer 2. Een gokje, want ik heb normaal altijd de lichtste kleur, echter ik merk dat dat te licht is voor mijn rijpere huid en zie ik er snel grauw uit. Een kleurtje extra geeft net dat beetje meer.

Douglas foundation stick 2 review swatch yustsome beauty stick creamy 2

 

Deze Foundation Stick van Douglas Make-Up is een on-the-go stick foundation. De foundation geeft direct een langhoudende en natuurlijk look –> Douglas.nl

[ezcol_1half]Deze Foundation Stick van Douglas Make-Up is een on-the-go stick foundation. De foundation geeft direct een langhoudende en natuurlijk look. [/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Ik twijfelde toch wel en was bang om een Trump look te krijgen, maar het viel nog mee. De perfecte kleur is er nog niet… (heb jij de foundation mixer al gezien? Ze meten dan je huidskleur en mengen de perfecte kleur, alleen voor jou. Het kan dus het kan wel, echter daar moet je wel wat extra voor betalen).

Goed, mijn budget is niet toereikend voor super exclusieve make-up, dus ik maak mij op met wat voor handen is.

De dekking is trouwens best goed, medium tot volledig. En voor mijn droge huid geeft het een mooie glans en ziet het er niet rampzalig als een sahara uit.

Douglas foundation stick 2 review swatch yustsome beauty swatched

 

Mooi… ben ik blij dat ik weer een stick heb! Dus de zoektocht kan ik nu wel staken… of? De fijnste blijft in mijn herinnering! Dit is echt een hele goede nummer 2!

Ik maakte er gelijk een look bij. Niet zo heel bijzonder, lekker casual.

Douglas foundation stick 2 review swatch yustsome beauty intro

 

Het jasje is een lange bomberjack van Vero Moda welke ik voor 14,95 bij Zalando kocht! De lipstick is NYX, blosje komt ook van NYX oh… alles is van NYX echter de mascara is van Lookx ?

De Douglas Creamy Foundation Stick kost slechts 12,95 en is verkrijgbaar in 4 tinten! 

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Je Naam
Like

13 reacties

  1. Pingback: Maskertje tijd | More than moisture | YuStSoMe

  2. Ik hoor vaak iets over foundation sticks. Ik heb er niet eentje…hmmm..voor mij lijkt deze een beetje te veel glans. Ik glim al heel snel van mezelf. Maar het lijkt me wel super hanig: hup wat indianenstrepen, beetje blenden en klaar! Even kijken of er ook een ultra matte variant is ?!
    Groetjes, Wendy

  3. Lijkt me ook echt een goed product. Ik heb ook ooit een foundation stick gehad van een ander merk en dat beviel ook heel goed! Leuke blog heb je trouwens!!

  4. Een Trump look daar zit niemand op te wachten. 😉 Een mooie glans heefthet zeker. Wat goed dat je droge huid een foundation stick kan gebruiken. Als ik dat doe wordt het meteen Sahara. 😉

  5. De stick foundation ziet er goed uit! Tis een gezond ogende foundation! Ik moet eigenlijk een foundation van €45 kopen, aangezien alle lichten kleuren nog te donker zijn…. grrr! Het matcht nooit met mijn witte oren en nek Haha!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!