Fuck off, bh cosmetics, swatch, review, blog, beauty, beautysome, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, lipgloss, 4

Fuck Off | BH Cosmetics eyelook

Met kerst kreeg ik een waardebon, de beauty cadeau bon en daar kun je online bij diverse webshops of bij fysieke winkels iets kopen. Nu zijn veel winkels dicht dus kon ik maar bij 2 online shops terecht en dat werd Boozyshop.nl
Ik koos voor make-up en nog wat andere producten. De keuze werd het Fuck Off palette van BH Cosmetics en een lipgloss.

Van BH Cosmetics heb ik al vaker producten gekocht en ben daar zeer tevreden over. Ook de kwasten die ik gereviewd heb, zijn erg fijn in gebruik.

Dit keer koos ik voor het Fuck Off palette met bijpassende lipgloss. Eerst dacht ik nog, zal ik dat wel doen? Je ziet zo wel waarom.

Fuck Off eyeshadow palette

by BH Cosmetics

Fuck off, bh cosmetics, swatch, review, blog, beauty, beautysome, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, lipgloss, 4

Het palette is vervaardigd van karton met een plastic binnenkant. Hierin zitten 9 kleuren. Het is een palette dat eigenlijk niet echt afgestemd is op elkaar en naar mijn gevoel een lekker zooitje ongeregeld is. Ik denk ook dat het daarom ook Fuck Off heet.

Fuck off, bh cosmetics, swatch, review, blog, beauty, beautysome, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, lipgloss, 6

Altijd leuk als een palette, you know me, namen heeft voor de tinten! Ik had ook niet anders verwacht dan dat de zwarte Fuck Off zou heten. De kleuren zijn matte en anderen zijn met een glitter. Je kunt er dus diverse kanten mee uit.
Toen ik de swatch maakte had ik het idee om duidelijk te laten zien wat het effect is zonder en met… maar het is een beetje een zooitje geworden 🙂 silly me!

Swatch van de oogschaduws

Fuck off, bh cosmetics, swatch, review, blog, beauty, beautysome, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, lipgloss, 9b

Het is dus overduidelijk dat je voor een verbluffend resultaat echt een primer nodig hebt. De kleuren kunnen ook heel mooi over elkaar heen gebruikt worden, zo krijg je ipv 9 tinten er minimaal 15.
Het aanbrengen is echt een eitje en met de juiste kwasten, zoals ik al in het begin zei, is het allemaal goed te blenden. Voor een wat stoerdere look gebruik ik dus altijd vloeibare latex (masking tape) om een strakke lijn te creëren.

Fuck off, bh cosmetics, swatch, review, blog, beauty, beautysome, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, lipgloss, 9a

Voor deze look gebruikte ik over het hele oog de bruinige tint met de naam GET LOST, daaroverheen kwam BEAT IT, de donker paarse kleur en dit vervaagde ik samen met een fluffy kwast en zette het in mijn ooghoeken nog wat dikker aan. Op mijn oogleden kwam vervolgens BITCH PLEASE die door de paarse ondergrond nog eens extra knalt. In het midden deed ik nog een paar depjes zetten met IDG AF.

En onder mijn ogen kwam die mooie blauwe kleur nog eens terug. Een lekkere dikke laag mascara en mijn look is klaar. Daarna haal ik de tape eraf en werk het bij met een beetje concealer.

Lipgloss met een Dark side look

De lipgloss viel iets anders uit dan ik verwacht had… Ik dacht dat het niet zo donker zou zijn. Toen ik de kleur op mijn hand aanbracht, had ik wel even een ‘oh bummer’ momentje. Maar ik ben Sonja en niet van haar stuk te krijgen… so Fuck Off! Ik ga hem gewoon dragen!
Deze 50 plussende Punker… wat kan mij het schelen!

Fuck off, bh cosmetics, swatch, review, blog, beauty, beautysome, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, lipgloss, 8a

In de kleur zitten miniscule gouden shimmers en je moet heel goed kijken op de foto, maar geloof mij het is echt waar!
De pigmentatie is goed, maar hou met die oude lippen van ons 50 plussers er wel rekening mee dat het in de rimpels gaat lopen. Tip is dus om die transparantie lipliner echt aan te schaffen!

Fuck off, bh cosmetics, swatch, review, blog, beauty, beautysome, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, lipgloss, 1

De look…

Hate it, or love it… I don’t care what you think!

Fuck off, bh cosmetics, swatch, review, blog, beauty, beautysome, yustsome, oogschaduw, eyeshadow, lipgloss, 3

Eigenlijk is het best okay toch?
In ieder geval weer een ervaring rijker met dit Fuck Off palette en ik ga eens kijken of ik er nog een andere look mee kan maken… vast wel! Dus hou gewoon mijn Instagram in de gaten! En nog leuker… volg mij!

https://www.instagram.com/beautysome.nl/

 

 

 

Like
  Ellen
  5 Jan 2022
  8:11am

  Je hebt een mooie look gemaakt met die mengelmoes van kleurtjes! Heel stoer.

  Tessa
  5 Jan 2022
  6:53pm

  Wat een tof palette en stoere foto’s heb je er mee gemaakt!

Laat een reactie achter!