gallerix, posters, online, bestellen, bloemen, dieren, grafisch, vrouw, art, kunst, beautysome, yustsome, samenwerking, zwart, wit, lifestyle, decoratie, intro

Gallerix, posters inlijsten is mooie kunst aan de muur!

Ik hou van mooie items aan de muur en het liefst wissel ik mijn ‘kunstwerken’ elke maand, maar omdat ik niet een hele opslag aan schilderijen en dergelijken in de schuur wil of op zolder is het ophangen van posters in lijsten natuurlijk de meest ideale manier. Zo ontdekte ik een webshop die aan deze wensen kan voldoen met de mooie naam Gallerix.

Gallerix

Deze online winkel heeft een breed assortiment aan muurkunst en fotografische prints voor elke stijl en smaak; van rustige landschappen en coole grootstedelijke panorama’s tot sprankelende of juist ingetogen abstracte kunst. Ondanks de grote verscheidenheid in stijl van hun collectie vormen het minimalisme en de eenvoud van het karakteristieke Scandinavische design de kern van de inspiratie. Of jouw interieur nu sfeervol en knus is of juist helder, strak en verkwikkend, de uitgebreide selectie wandkunst heeft altijd wel iets dat precies bij jouw stijl past. Kies uit categorieĆ«n als Fashion, Iconische foto’s, Kunst, Natuur, Botanisch, Illustraties en nog veel meer.

gallerix, posters, online, bestellen, bloemen, dieren, grafisch, vrouw, art, kunst, beautysome, yustsome, samenwerking, zwart, wit, lifestyle, decoratie, 1

Naast prachtige posters is het bij Gallerix geen probleem om er een bijpassende lijst aan te leveren. Ik heb als eens eerder een posterstore bezocht online en ik bestelde daar een hele grote lijst bij, helaas kon deze het vervoer tot 2x niet aan en dat vond ik erg jammer. Bij Gallerix is dat dus totaal geen probleem, want mijn bestelde posterlijst van 70 x 100 cm kwam zonder deuken aan.

gallerix, posters, online, bestellen, bloemen, dieren, grafisch, vrouw, art, kunst, beautysome, yustsome, samenwerking, zwart, wit, lifestyle, decoratie, 1

Bestellen online

De posters en fotolijsten bestel je gewoon vanaf je luie stoel, bank of keukenkruk! De keuze is echt enorm en voor elke smaak is er wel een poster te leveren. Wat ik wel een klein minpuntje vond is dat je weinig keuze in formaten hebt. Veelal is het 21×30 tot 70×100, maar kleiner niet, terwijl ik het zelf erg mooi vindt om ook kleinere lijstjes in huis te combineren met grote.

De levering is snel, ik heb er 5 dagen op moeten wachten, maar het werd geweldig goed bezorgd… en dan wacht ik liever iets langer dan dat je pakket aankomt alsof het alle hoeken van een trein, bus of vliegtuig gezien heeft.

Je pakket komt dan ook niet uit Nederland, het wordt vanuit Zweden verzonden.

gallerix, posters, online, bestellen, bloemen, dieren, grafisch, vrouw, art, kunst, beautysome, yustsome, samenwerking, zwart, wit, lifestyle, decoratie, 5

gallerix, posters, online, bestellen, bloemen, dieren, grafisch, vrouw, art, kunst, beautysome, yustsome, samenwerking, zwart, wit, lifestyle, decoratie, 5

Amerikaans tintje

Als ik kijk naar mijn smaak, dan is dat vooral gericht op grafische designs. Echter ik woon nu in een ander huishouden en daar is men verzot op NYC en dus keek ik bij Gallerix of ze aan deze smaak konden voldoen. Gelukkig hadden ze daar een aantal mooie zwart wit afbeeldingen van en dus gingen die in de winkelmand. Nu wilde ik bij de trapopgang nog een mooie eyecatcher hebben en ik moest dit wel in overleg met de man doen. Mijn oog viel op een hele mooie print die mij ook aan mijn oude werk als grafisch vormgeefster deed herinneren en vooral de lappen tekst die ik in het verleden wel eens heb moeten typen.

gallerix, posters, online, bestellen, bloemen, dieren, grafisch, vrouw, art, kunst, beautysome, yustsome, samenwerking, zwart, wit, lifestyle, decoratie, 3

gallerix, posters, online, bestellen, bloemen, dieren, grafisch, vrouw, art, kunst, beautysome, yustsome, samenwerking, zwart, wit, lifestyle, decoratie, 5

gallerix, posters, online, bestellen, bloemen, dieren, grafisch, vrouw, art, kunst, beautysome, yustsome, samenwerking, zwart, wit, lifestyle, decoratie, 5

Prijzen

Ik mocht van Gallerix een paar mooie items uitkiezen, dus dit artikel dank ik mede aan hun. Als je deze 3 items wilt bestellen ben je inclusief verzenden en lijsten zo rond de 100 euro kwijt. Dat is een heel mooi bedrag vindt ik als ik kijk naar alle pluspunten.

Een tip… je moet op je plexiglas platen de matte laag verwijderen, maar wil je juist een mooie matte uitstraling? Laat die zonder de sticker dan zitten! Dit is echt een heel mooi effect!

 

Saxofonist: Saxophone Poster | Abstract en illustraties (gallerix.nl)

New York: Chrysler Building Poster | Steden en Architectuur | Zwart wit (gallerix.nl) | Brooklyn Bridge Walk Poster | Fotokunst | Steden en Architectuur | Zwart wit (gallerix.nl)

Like

Laat een reactie achter!