Geniet langer van je zomerjurkje op een broek.

Soms vind ik het zo zonde dat je jouw toffe zomerjurkje alleen met mooi weer kunt dragen. Maar wat is er leuker om er een broek onder te dragen en eventueel een vestje eroverheen? Nou dat dus en die trend gaan we gewoon zetten!

Zomerjurkje op een broek

Een tijdje geleden kocht ik dit toffe zomerjurkje van Expresso en ondanks de lange mouwen is het een heel fijn en luchtig jurkje. Met een sandaaltje eronder en Viola, klaar om te paraderen.

Ik vond vroeger goud tinten vreselijk staan bij mij, maar blijkbaar zijn er ook nog positieve dingen aan het ouder worden en gaan steeds meer kleuren je staan. Dit tuniek/zomerjurkje heeft een warme goudkleur als hoofdkleur en verder komt er ook een soort van jeansprintje in voor die met het totale plaatje een etnische print geeft.

Expresso | 89,95

Zomerjurkje, etnisch, print, broek, trend, expresso, glans, goud, jeans, legging

Nu heb ik vrij lange benen en al snel zijn jurkjes te kort voor mij, dus ik heb dit zomerjurkje dan ook niet zonder een broekje van Upsa gedragen, wil niet in mijn blote bips rondlopen.

Het oprollen van de mouwtjes vond ik zelf leuker staan dan stijf dichtgeknoopt met het knoopje.

Onder het tunieken draag ik ook een jeansblauw hemdje dat ik kocht bij Takko.

De broek

De jeans die ik eronder draag komt van het Duitse winkeltje waar ik al jaren kom, Earnsting’s Familia.

De jeans is van een jogger kwaliteit en er zit lekker veel stretch in. Door ook de broekspijpen om te slaan, wordt het een speelser geheel. Ik kan er ook nog mijn rood/bruine broek van de Hema onder dragen natuurlijk, dat staat ook heel leuk!

Zomerjurkje, etnisch, print, broek, trend, expresso, glans, goud, jeans, legging

Een paar booties eronder in een blauwe tint en wat bijpassende sieraden en moeders is klaar om naar een feestje te gaan. Oh het haarbandje kocht ik ook nog bij de Takko! Nu ik mijn haar laat groeien zijn dit soort haar accessoires ideaal om je pluizenbol wat sjieker te stylen!

PS het enige nadeel van dit zomerjurkje is de hals, die blijft constant heel raar zitten, alsof mijn buste mega groot zijn, terwijl die 2 erwten toch echt niet voor zulke opschudding moeten zorgen! Het trekt aan de bovenkant wat… wie weet ga ik dit nog aanpakken als mijn naaimachine weer gerepareerd is.

Zomerjurkje, etnisch, print, broek, trend, expresso, glans, goud, jeans, legging

De make-up die ik hier gebruikt heb, zie je morgen in het beauty artikel!…

Like
1
  ByChristiana
  18 Sep 2019
  6:16am

  Super leuk weer gecombineerd Sonja, daar ben jij wel echt een kei in! Ik vind de kleur je juist mooi staan. Trouwens wel herkenbaar wat je schrijft over kleuren dragen; ik dacht ‘vroeger’ ook dat bepaalde kleuren mij niet zouden staan, maar nu ben ik daar ook een stuk makkelijker in.

  Daphne - verdraaidmooi
  25 Sep 2019
  11:27am

  Wat een goed idee om zo’n broek te dragen onder een jurkje. Het lijkt ook gewoon zo te horen!

Laat een reactie achter!