Gentl, intimate, care, scheren, vagina, orksels, woman, only, bultjes, rood, beautysome, yustsome, ontharen, intro

Gentl Woman, huidverzorging voor de intieme zone

Voor elke vrouw (en man) die haar intieme zone scheert is dit wellicht een heel herkenbaar probleem… rode bultjes en irritatie na het scheren. Vandaag laat ik jullie kennismaken met een nieuw product dat ik recent ontdekt heb… Gentl Woman.

Gentl, intimate, care, scheren, vagina, orksels, woman, only, bultjes, rood, beautysome, yustsome, ontharen, 1, woman

Gentl Woman

Van de vrouwen onthaart zo’n 82% de schaamstreek. Er zijn veel producten voor het ontharen zelf, maar producten die na het ontharen écht goed verzorgen en de huid helpen herstellen, zijn schaars of überhaupt niet verkrijgbaar.
Gelukkig bedacht Gentl Woman voor ons mannen en vrouwen een verzorging speciaal gericht op onze intieme zone.

Gentl, woman, intimate, care, scheren, vagina, orksels, woman, only, bultjes, rood, beautysome, yustsome, ontharen, 5

Gentl care

De crème geeft direct verlichting bij irritaties als roodheid, jeuk of bultjes. Het is geschikt voor de meest gevoelige huidtypen en bij uitstek geschikt na het ontharen.

Gentl herstelt en houdt de huid soepel bij wrijving en is daardoor extra geschikt voor sporters. Niet onbelangrijk; de smaak en geur zijn aangenaam en vormen dus geen seksuele beperkingen.

Hoe ontstaan die rode bultjes na het scheren?

Gentl, woman, intimate, care, scheren, vagina, orksels, woman, only, bultjes, rood, beautysome, yustsome, ontharen, 5

Rode bultjes na het scheren ontstaan vaak op twee manieren. De huid raakt geïrriteerd als gevolg van het scheren. De eigenlijk meest voorkomende oorzaak is het ingroeien van de haartjes (dit ligt aan de conditie van je scheermes). De haartjes worden door het scheren scherper en prikken zo in de huid. Gevolg een geïrriteerde huid die als reactie rode bultjes geeft.

Een andere oorzaak is het gebruik van scheerproducten zelf, die kunnen jou ook irritaties geven en zeker als je er dan nog eens met een scheermesje overheen gaat.

Is het te voorkomen?

  1. Probeer je scheerritueel hetzelfde te houden, wissel niet af met andere producten of mesjes, zo kan de huid gewend raken.
  2. Scheer altijd met een warm gezicht, maak het nat… op een droge huid zul je altijd een reactie krijgen. Door het nat maken, glijden de mesjes ook makkelijker over de huid.
  3. Vermijd producten met alcohol en parfums, deze geven over het algemeen de meeste irritaties. Scheer met een ouderwetse zeep.

Gentl, intimate, care, scheren, vagina, orksels, woman, only, bultjes, rood, beautysome, yustsome, ontharen, intro

Toch nog bultjes… gebruik een crème!

Zoals ik al beschreef in bovenstaande, kun je niet altijd voorkomen dat je rode bultjes krijgt na het scheren. Daarom is de creme van Gentl Woman zo fijn om daarna in te zetten. Gentl Woman bevat alleen hoogwaardige ingrediënten die een goede werking garanderen. Symcalmin en Aloe Vera zuiveren en helpen de huid herstellen. Menthyl lactate haalt de warmte en roodheid uit de huid en geeft de hele dag door een droog en fris gevoel. Ingrediënten als Argan olie, shea butter en amandelolie verzorgen en verzachten de huid. Glycerine zorgt dat de huid goed gehydrateerd blijft. Capislow remt bij regelmatig gebruik de haargroei, wat natuurlijk de dagelijkse scheerbeurt scheelt en je de huid af en toe ook wat rust kunt gunnen!

Verkoop

Gentl Woman & Man (ook voor mannen is er een aftershave verzorging te koop) kost 14,95 en is via hun eigen webshop te koop.

 

Like

Laat een reactie achter!