HYALURON, foundation, makeup, Annemarie börlind, makeup, rijper, huid, aging, oplossing, te donker, Hema, colour, drops

Getest: Annemarie Börlind hydraterende foundation

Ik blijf foundation 1 van de moeilijkste beauty producten vinden! En daarom besloot ik om weer eens een foundation te testen en dit keer de hydraterende lijn van Annemarie Börlind.

Annemarie Börlind

ANNEMARIE BÖRLIND staat voor aantoonbaar werkzame natuurcosmetica, die door innovatief en duurzaam handelen worden ontwikkeld uit unieke grondstoffen.

 • MET PLANTENEXTRACTEN UIT EEN GECONTROLEERD BIOLOGISCHE TEELT
 • WATER UIT EEN EIGEN DIEPE BRON
 • BEVESTIGDE WERKZAAMHEID
 • ZONDER DIEREXTRACTEN


HYALURON, foundation, makeup, Annemarie börlind, makeup, rijper, huid, aging, oplossing, te donker, Hema, colour, drops

Hydraterende foundation

Voor een natuurlijke, egale teint, 24 uur lang. De lichte textuur heeft een goede dekking en is geschikt voor alle huidtypes. Botanisch hyaluronzuur van hoogwaardige kwaliteit zorgt voor intensieve hydratering.

Nu zal ik niet snel een make-up 24 uur lang dragen en was een aanprijzing van 12 uur voor mij ook al perfect geweest! Omdat het dus voor alle huidtypes geschikt zou zijn moest ik dat natuurlijk uitproberen.

Mijn huid is vochtarm en daarom klonk het stukje hydratering als muziek in mijn oren! Maar wat is nu Botanisch hyaluronzuur?

ANNEMARIE BÖRLIND gebruikt sinds de oprichting geen dierlijke extracten in haar producten. Daarom gebruiken ze twee veganistische soorten hyaluronzuur in hun cosmetica. Deze worden desondanks door ons eigen lichaam herkend vanwege hun moleculaire structuur. Ons lichaam kan daarom deze hyaluron bijzonder goed verdragen.

TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT: Hyaluronzuur van de Chinese Tremella paddenstoelen
NATRIUMHYALURONAAT: biotechnologisch afgeleid hyaluronzuur, uit de celmembranen van micro-organismen geproduceerd.

In de test

HYALURON, foundation, makeup, Annemarie börlind, makeup, rijper, huid, aging, oplossing, te donker, Hema, colour, drops

Ik kocht online de kleur Almond, omdat ik die het beste vond passen bij mijn huidtint. Het is natuurlijk altijd tricky om foundation online te bestellen, maar ik wilde het erop wagen!
Helemaal blij met mijn keuze wachtte ik mijn bestelling bij Beautyfashionshop.nl af.
Toen mijn bestelling na een paar dagen binnenkwam was ik eigenlijk verrast maar ook wat teleurgesteld. Verrast door de extra lipstick en een crème die in mijn pakket zat, maar wat sip om de kleur van de foundation die nu veel te donker was.

Goed, dat kan gebeuren, maar dat wil niks zeggen over het product en dat kon ik ondanks de te donkere tint toch testen.

Wat zijn de pluspunten?

 • Het brengt heel mooi aan, ik testte het met spons, kwast en vingers. En eigenlijk kreeg ik het mooiste resultaat met de goedkoopste tool everrrrr mijn vingers. Lekker inkloppen alsof je een dagcrème aanbrengt.
 • De geur is heerlijk, poederig parfum.
 • De dekking is goed genoeg, het moet er voor mij ook natuurlijk uitzien.
 • Een mooie glow als eindresultaat.

Wat zijn de minpunten?

 • Te donker (mijn eigen schuld)
 •  Op mijn vettige neus pakte het niet goed, kreeg met moeite het egaal. Ik gebruikte een oogschaduw primer om toch wat hechting te krijgen.

Hoe los jij dat nu op? Die te donkere tint?

Om mijn aankoop nu voor de winter wat lichter te maken (in de zomer zal het waarschijnlijk een stuk beter uitpakken) meng ik mijn foundation met colourdrops die ik bij de Hema voor 4,95 kocht.

 

Hema, colour, drops, foundation, lichter, maken

Het werkt super simpel… 2 pompjes kleur, 1 drupje colour drops! En ik heb de perfecte match. Je kunt natuurlijk ook een oude pompflacon vullen met foundation en net zo lang drops toevoegen tot je jouw winter tint gevonden hebt. Zo heb je voor een langere tijd (winter) de juiste kleur gemengd.

De volgende bestelling zal dan de lichtere tint IVORY gaan worden, die is er gelukkig ook nog!

Extraatje van de webshop!

Het leuke van mijn eerste bestelling bij  beautyfashionshop.nl is dat ik een extraatje kon activeren! En dat extraatje zou een cadeau zijn twv rond de 20 euro!
Ik kreeg een lipstick! Whoooohoooo… als je mij ergens blij mee kunt maken!

HYALURON, foundation, makeup, Annemarie börlind, makeup, rijper, huid, aging, oplossing, te donker, Hema, colour, drops

Ik had nog nooit van CHENYU gehoord, maar dat is wel leuk om een keer kennis te maken, niet dan? Ook spannend welke kleur er uitgekozen was en ook daar werd ik blij van.

CHENYU, chen yu, lipstick, cadeau

Het lijkt een hele donkere kleur, maar uiteindelijk werd het een mooie glanzende nude kleur op mijn lippen. Eigenlijk was ik wel blij dat het niet zo heel donker werd.

Helaas kan ik het niet meer op de website terug vinden wat de prijs is van deze lipstick, maar Google verteld mij dat dit ooit een merk was dat hier in Nederland een entree wilde maken, maar bij de deuropening is blijven hangen want echt bekend is het niet.

Enfin, leuke lipstick, maar verder geen jubelende woorden van mij!

 

Het tubetje ben ik ondertussen kwijt geraakt 🥴 dus die heb ik niet kunnen uitproberen! Wellicht doe ik nog ooit een ‘test de testertjes’ rubriek* lanceren… en komt het nog boven water!

*Annette heeft een superleuk blog waar ze op zaterdag Sample Saturday heeft en ik vind dat dus geniaal!

Like
  Annette
  21 Jan 2020
  7:47am

  Ah lief dat je me noemt 🙂 Ik vind de lipstick echt heel mooi, helemaal mijn ding. Ik heb eens bij de body shop van die color drops gekocht maar vond het toch niet altijd lekker werken/mixen werd er naar mij idee niet mooier op.

   YuStSoMe
   22 Jan 2020
   8:27am

   Deze gelukkig wel!

  Tessa
  21 Jan 2020
  5:52pm

  Ik ken dit merk helemaal niet, maar die foundation klinkt erg goed. Online een goede kleur foundation bestellen blijft een dingtje. Lief dat je een lipstick bij je bestelling kreeg. Een mooie kleur!

   YuStSoMe
   22 Jan 2020
   8:28am

   Ja ik ben blij met deze foundation! Mijn Lancôme blijft favoriet, dit is een mooie middenklasse!

Laat een reactie achter!