Getest | Sheet maskertjes van de Action

Vandaag even een snel artikel tussendoor… nou ja als ik eenmaal begin te beppen dan word het meestal toch wel iets langer.
Goed, ik zag recent bij de Action voor een paar cent (daar is altijd alles voor een paar cent) maar ik ben weer mijn kassabon kwijt!
Zucht… als er iets is wat ik nog moet leren is het de bonnetjes apart leggen met blog aankoopjes!

Enfin… ik dacht zo uit mijn hoofd iets van zeker onder de euro, dus een buil kon ik mij er niet aan vallen!

Ik kocht er 3… Je hebt er meerdere dus is het altijd prettig als ze goed bevallen meteen een slag te slaan!

[ezcol_1third]actiion-shoplog-maskers-skincare-sheetmask-yustsome-verzorging-huid-blogger-2[/ezcol_1third] [ezcol_1third]actiion-shoplog-maskers-skincare-sheetmask-yustsome-verzorging-huid-blogger-3[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]actiion-shoplog-maskers-skincare-sheetmask-yustsome-verzorging-huid-blogger-4[/ezcol_1third_end]

[ezcol_1third]Witte wijn & Retinol
Vroegtijdig verouderen![/ezcol_1third] [ezcol_1third]Avocado & Collageen
Reduceert de fijne lijntjes[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Granaatappel & Hyaluron zuur
Zachtere en stevigere huid[/ezcol_1third_end]


Zoals we inmiddels weten is het belangrijk je gezicht vooraf grondig te reinigen en dan pas je masker aan te brengen.
Dan haal je het masker uit de verpakking en breng je het aan. Ik twijfel zelf vaak over wat nu de binnen of buitenkant is en ik gok meestal maar.

actiion-shoplog-maskers-skincare-sheetmask-yustsome-verzorging-huid-blogger-6

 

Wederom is het een dun velletje stof, papier wat rijkelijk gedrenkt is in het goedje dat mijn huid een flinke oppepper moet gaan geven.
Op de verpakking lees ik dat dit 20 tot 30 minuten op mijn gezicht mag zitten!

actiion-shoplog-maskers-skincare-sheetmask-yustsome-verzorging-huid-blogger-5

 

De uitsparing bij de ogen vind ik een beetje klein, maar dat kan aan mij liggen. Verder vouwt het goed uit en kan ik het prima op mijn gezicht aanbrengen.

actiion-shoplog-maskers-skincare-sheetmask-yustsome-verzorging-huid-blogger-7

Op mijn neus ontbreekt nou net op de tip een stukje of ik had het niet goed uitgevouwen? Bij nadere inspectie zie ik dus dat ik het flapje niet goed heb zitten! Zo jammer, want op mijn neus heb ik best veel onregelmatigheden! Goed weten we dat voor de andere twee!

actiion-shoplog-maskers-skincare-sheetmask-yustsome-verzorging-huid-blogger-8

Na het half uurtje verwijder ik het masker en was het overtollige eraf. Ik voel dat het wel zachter is, maar is dat niet altijd na een masker?
Bedoel ik schrijf altijd dat ik  zachter aanvoel… wat ik merkt is dat mijn huid rustiger was, maar wel een stukje droger. Ik had velletjes… dat kan door de parfum die er in zit, maar ja die stond zo laag in het lijstje, dat ik dacht dat is niet zo erg.
Maar goed,… weet je eigenlijk doet zo’n maskertje niet veel. Het enige waar ik dan voordeel aan heb is dat ik me 30 minuten rustig hou en even ontspan. En dat is voor mij ook een win win situatie!

 

Like
  nancy
  30 Nov 2016
  1:13pm

  Haha, dat is het vaak he, dat je gewoon even op bed gaat liggen niksen. In ieder geval sla ik deze over dan!

   YuStSoMe
   30 Nov 2016
   4:35pm

   Ja ik betaal toch liever iets meer met echt effect!

  Annette
  30 Nov 2016
  3:16pm

  Die met wijn moet je gewoon leeg slurpen joh 🙂 hahaha nee best leuk dat ze deze nu bij de Action hebben. Ik heb nog een lading maskers liggen daar ga ik me eerst eens doorheen worstelen maar sheetmasks vind ik over het algemeen wel fijn.

   YuStSoMe
   30 Nov 2016
   4:35pm

   Blijven zeer zeker fijn! Ik mag me binnenkort nog in goud wentelen van Wendy! Mmmmmm

  Wendy
  30 Nov 2016
  5:45pm

  Ik heb die met wijn geprobeerd…ik vond het niks. Ik heb er nog twee liggen…weg er mee! Ik gebruik liever mijn Q10 sheetmasks van bbcreamshop. eu, het gouden collageenmasker of de oogpads van DM, die jij voor me gekocht hebt!

  Babs
  30 Nov 2016
  6:49pm

  Ik raak ook altijd kassabonnetjes kwijt, haha, ik bewaar ze voor een review en dan ligt het ergens rommelig te wezen… het kost ook niks bij de Action, blijf het best maf vinden. Ik ga ze toch onthouden, wellicht goed voor mij om verplicht in de ontspan modus te gaan!

  jeapiebel
  30 Nov 2016
  7:18pm

  Dat is altijd een slim idee om 30 min. ontspanningstijd voor jezelf te gunnen. Ik was vroeger niet zo fan van zo’n soort masker, maar nu wel weer.

  Eva
  1 Dec 2016
  7:41pm

  Voor de rust is het goed… Maar of ze nou echt werken? 🙂

  Roxanne
  2 Dec 2016
  11:12pm

  Jammer dat ze niet veel doen, dan kun je beter bij DM een maskertje meenemen voor een paar cent. Die van Balea en die van Dr Schaebens zijn fijn!

  Pippi
  8 Dec 2016
  7:50am

  Helaas deed het masker niet veel voor de huid, maar ik denk dat het niet vaak voorkomt dat jij een half uurtje ontspannen gaat zitten 🙂

Laat een reactie achter!