Gezichtsmaskers | Even tijd om te ontspannen

Elke vrouw neemt er te weinig tijd voor om eens lekker te ontspannen. Althans… een heel groot deel. De drukte van een gezin, werk of andere verplichtingen zorgen vaak dat we niet uitgerust naar bed gaan. Ik heb mij daarom voorgenomen om elke avond voor het slapen gaan een ontspanningsmoment in te bouwen.


Nu moet je dat met een puber in huis niet om 22.00 uur gaan doen, want die houden de badkamer wel tot 23:00 uur bezet! Nee direct na het eten zo rond de klok van 7 a half 8 na mijn kopje koffie of thee ben ik op mijn kamertje te vinden.

Maskertje

Een van de dingen die ik dan doe is het nemen van een maskertje. Niet elke avond hoor, maar toch maximaal 2 keer per week. Deze keer koos ik de maskers van Ganier uit.
De SkinActive maskers zag ik bij de DM pas voor het eerst. Ze waren mij nog niet eerder opgevallen. En dus 3 in mijn mandje.
Bij thuiskomst zag ik dat de Matcha voor de vettige huidjes is en die heb ik inmiddels al weggegeven.
Vandaag laat ik de Honey en Volcano wat uitgebreider zien.

Volcano mask

Wat beloofd het? Zorgt  voor een pure en zachte huid met dit Garnier SkinActive Volcano Gezichtsmasker. Het masker bevat vulkanische steen en klei en maakt je poriën minder zichtbaar.

Als je de 40 bereikt merk je dat je huid ook zorgt (in mijn geval dan) voor steeds grotere poriën. Ik ben daar niet zo blij mee en vooral die bij mijn neus ontsieren erg.
Goed, er mee leren leven of toch af en toe wat hulp inschakelen? Dat laatste, mits het geen kwaad kan grijp ik met beide handen aan.

[ezcol_1half]Garnier-skinactive-volcano-honey-matcha-mask-masker-yustome-review-beauty-blogger-2a[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Garnier-skinactive-volcano-honey-matcha-mask-masker-yustome-review-beauty-blogger-2b[/ezcol_1half_end]

Dit masker heeft slechts 3 minuten van je tijd nodig… dus dat is een ‘vluchtertje’ om te ontspannen, voor de sjeeskonten net als mijzelf!
Breng het aan op een gereinigd gezicht, maar ik neem aan dat dit toch wel vanzelfsprekend is… toch?

Je ziet meteen een rood-achtige substantie uit je sachet komen, dat er met enige moeite uit komt, het is stijf en werkt niet lekker mee.
Ook dringt het totaal mijn poriën niet in… zo raar, je ziet dat op die plek er niks gebeurt.

Na het verwijderen, afspoelen gaat niet, dus dan maar met een washandje even wegboenen, zie ik nog steeds grote gatenkaas van een neus!


Glycerin, kaolin, ci 77891 / titanium dioxide, propylene glycol dicaprylate/dicaprate, aluminum starch octenylsuccinate, montmorillonite, aqua / water, propylene glycol, tea-lactate, urea, stearalkonium hectorite, allantoin, sorbitol, zinc gluconate, sodium chloride, sodium lactate, serine, perlite, propylene carbonate, lactic acid, sodium benzoate, salicylic acid, ci 77491, ci 77492, ci 77499 / iron oxides, linalool, limonene, benzyl alcohol, benzyl salicylate, parfum / fragrance. (f.I.L. B191166/2 ).

Honey Mask

Wat beloofd het? Het masker bevat honing en ceramide voor een zachte en comfortabele huid. Het gezichtsmasker is geschikt voor de droge tot zeer droge huid.

Een paar dagen later legde ik de hoop op het honing masker en eens kijken hoe die zijn/haar werk doet.

Voor mijn droge huidje, precies wat ik nodig heb! Heel erg benieuwd, want ik weet dat honing een fijne ontstekend remmende werking heeft en het was wat onrustig daar op mijn velleke!
Aaaah bij het openen ruikt het in ieder geval al lekker. En ook de substantie uit het sachet is een stuk aangenamer in gebruik, dit verdeelt een stuk makkelijker over mijn gezicht.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Dit masker geeft je iets meer tijd om te ontspannen en wel 10 volle minuten! Het voelt lekker zacht aan op mijn huid en ik krijg hier een fijn gevoel over. Na het verwijderen voel ik dat mijn huid gehydrateerd is en een stuk rustiger.


Het Honing masker is zonder Parabenen!

Aqua / water, dimethicone, zea mays germ oil / corn germ oil, glycerin, elaeis guineensis oil / palm oil, butyrospermum parkii butter /shea butter, cetyl alcohol, butylene glycol, alcohol denat., tocopheryl acetate, panthenol, citrus aurantium dulcis fruit water / orange fruit water, mel / honey, c13-14 isoparaffin, peg-100 stearate, urea, stearic acid, aspartic acid, ceramide np, saccharum officinarum extract / sugar cane extract, vaccinium myrtillus fruit extract, glucose, fructose, glyceryl stearate, triethanolamine, dimethiconol, myristic acid, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, palmitic acid, aluminum starch octenyl-succinate, alanine, adenosine, disodium edta, sucrose, hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, acer saccharum extract / sugar maple extract, caprylyl glycol, citric acid, citrus limon fruit extract / lemon fruit extract, laureth-7, biosaccharide gum-1, xanthan gum, glutamic acid, dextrin, polyacrylamide, hexyl nicotinate, hexylene glycol, tocopherol, phenoxyethanol, ci 16035 / red 40, ci 19140 / yellow 5, ci 77891 / titanium dioxide, caramel, linalool, geraniol, limonene, citral, benzyl alcohol, benzyl salicylate, parfum / fragrance. (f.I.L. B190645/2)

De maskertjes zijn te koop bij het KRUIDVAT en kosten 1,99

Heb jij al eens 1 van deze maskers getest? Of het Matcha masker… en wat is jouw ervaring?

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Like
  zazazoobeauty
  4 May 2017
  5:43am

  Leuke review! Ik vind maskertjes altijd zo fijn, maar gebruik ze bijna altijd onder de douche. Scheelt me enorm veel tijd, die nu even wat schaars is haha

  Nancy
  4 May 2017
  6:06am

  Ik gebruik nu van die zakjes van Nivea. Meestal merk ik er niks van hoor! ???

  joyceelise
  4 May 2017
  7:48am

  Ik heb ook weleens maskers voor mijn grote poriën en die helpen ook nooit… Of ik doe iets verkeerd, kan ook haha. Zelf gebruik ik altijd maskers van dr vd Hoog!

  Bianca
  4 May 2017
  8:14am

  Oh deze maskers heb ik laatst niet bij de DM gezien, volgende keer gaan ze zeker mee! x

  jeapiebel
  5 May 2017
  9:22am

  Haha wat sta jij schattig op de foto’s met het maskertje. Rood-achtige substantie uit je sachet, jammer dat het niet doet voor je poriën. Ik heb laatst ook een nieuw maskertje gekocht, niet van Garnier. Ik ben dol op een masker. 🙂

  Beauty45plus
  5 May 2017
  1:05pm

  Leuke review, ik ben dol op maskers maar dan vooral de sheets masks omdat die zo lekker makkelijk zijn.

  Bertine
  5 May 2017
  2:14pm

  dat honingmasker zou ik ook wel eens willen proberen. en precies wat je zegt: ook ik neem er te weinig tijd voor! en ik denk er ook heel vaak niet aan..

  chucky1012
  7 May 2017
  12:55pm

  Dat honingmasker lijkt me fijn!

  hillybillybeauty
  8 May 2017
  8:01pm

  Ik heb deze pas zien liggen, maar nog even niet meegenomen. Ik heb nog zoveel voorraad! Die honing lijkt mij wel erg prettig.

  Marushi
  15 May 2017
  8:51am

  Ik hou echt van maskertjes. Alleen ben ik er wel voorzichtig mee, omdat mijn huid er niet altijd goed op reageert. Deze heb ik nog nooit geprobeerd.

Laat een reactie achter!