Glam & Doll without worries | Catrice

Een klein formaat, echter met een groots effect… dat zijn de nieuwe Limited Edition Glam & Doll without worries mascara’s van Catrice. Catrice is er dit keer in geslaagd om twee uitersten (klein en groot) te combineren om zo aan alle wensen van beautylovers te voldoen.

yustsome, beauty

De meest populaire mascara’s uit de Catrice collectie Glam & Doll komen in een verpakking die voor maximaal 80% is gemaakt van gerecycled plastic. Dat moet als gebruiker van de mascara’s zeker een goed gevoel geven en laat je ogen nog meer stralen.

Catrice, mascara, glam, doll, false, lashes, waterproof, volume, review, yustsome, wimpers, beauty, 1

Glam & Doll without worries

Het beste moet ik jullie nog vertellen… naast het feit dan dat ze bij Catrice meedenken aan het milieu, geven ze de gebruiker ook nog waar voor hun geld. Zo komen deze mascara’s in mini formaat, wat natuurlijk ideaal is als reisgenoot. De inhoud blijft hetzelfde als de grote formaten.

Catrice, mascara, glam, doll, false, lashes, waterproof, volume, review, yustsome, wimpers, beauty, 1

False Lashes mascara waterproof

Voor dramatisch gekrulde wimpers met een perfecte definitie, die eigenlijk elke situatie aankunnen… dat zijn de False Lashes mascara’s. Ideaal is dat deze variant Waterproof is en het regenachtige weer in de herfst geen probleem is.
Het gebogen elastomeer borsteltje geeft een diepzwarte, waterproof, textuur in een verpakking van 78% gerecycled plastic.

Catrice, mascara, glam, doll, false, lashes, waterproof, volume, review, yustsome, wimpers, beauty, 1

1: Volume
2: Volume waterproof
3: False Lashes waterproof

Volume mascara (+waterproof)

Wie wil er nou niet de mooiste wimpers van iedereen hebben? Dit kun je bereiken met een goede volume mascara. Of je nu kiest voor de gewone of de waterproof variant, met deze mascara kun jij de show stelen!
Je creƫert gemakkelijk een krul door het borsteltje in een liftende beweging tegen je wimpers aan te leggen. Voor meer drama gebruik je meerdere laagjes, zonder dat het gaat klonteren!

De verpakking van de volume mascara is gemaakt van 81% gerecycled plastic en die van de waterproof mascara voor 79% gerecycled PET.

1: zonder mascara
2: Volume mascara
3: False Lashes waterproof
4: Volume waterproof

Handig in gebruik?

Als je gewend bent aan een full-size mascara is het even wennen om een mini formaat in de hand te nemen, echter ik moet zeggen dat het heel erg fijn aanvoelt en het dopje van de mascara prettig in de hand ligt.
Het voordeel is dat je nog preciezer te werk kunt gaan, dat is echt ideaal. Waar je normaal met een flinke dop voor je ogen aan het werken bent, is nu veel meer zicht.

Catrice, mascara, glam, doll, false, lashes, waterproof, volume, review, yustsome, wimpers, beauty, Sonja de Kreij

Verkrijgbaar

De Glam & Doll mini mascara’s zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat van half oktober t/m eind november. Terwijl de reguliere formaten met gerecycelde verpakking op dit moment al onderdeel zijn van het standaard Catrice assortiment, zullen de mini’s permanent online verkrijgbaar zijn.

Like
1
    Tessa
    20 Oct 2021
    6:07pm

    Wat handig zo’n mini formaat!

Laat een reactie achter!