Glitternagels in de laatste Swatched-it van 2016

Vandaag post ik de laatste Swatched-it van 2016. En niet eens op zondag. Waarom nu?
Ik wil iedereen lekker kerst laten vieren, zonder verplicht te voelen om op mijn website te komen.
Kerst moet je vieren met familie en vrienden.
En ik heb daarom deze blogpost verzet naar donderdag.

NYX | girls | Dorothy

Deze nagellak zag ik op de website van Douglas en aangezien ik toch dacht 20,- cadeaukaart nog te hebben, vulde ik mijn mandje ruim. Later bleek mijn cadeaukaart dus leeg en heb ik de helft eruit gegooid. Jammer, maar de lak mocht blijven!

En zo kwam samen met de foundation het nagellakje bij mij thuis. Ik was een beetje teleurgesteld, eerlijk is eerlijk. Ik had niet in de gaten dat het dus zoveel glitter had. En als ik ergens een hekel aan heb is het glitter nagellak verwijderen!

Goed, het is wat het is en ik heb dus een glitterlak. Ik ben toch even gaan kijken en nu op mijn PC zag ik pas dat Douglas de lakken met kleur heeft benaderd dmv photoshop. Dit is dus gedaan met kanaal verschuivingen (hue and saturation) en kun je nooit 100% de echte lak of kleur zien. Hier even rekening mee houden! Ik laat hier een voorbeeld van zien!

nyx-girls-dorothy-swatch-glitter-nailpolish-yustome-1

De lak is gevuld met kleine en grote glitters (hexagones) en heeft een smokey basis, beetje zwart gekleurd.
Ik zag dit en wist dat ik hier dus een zwarte basis onder moest lakken. Dit is een CORAL lakje van de Wibra geworden die ik van Mandy kreeg en die dekte in 1 laagje.

Daarna heb ik twee laagjes van de NYX Girls Dorothy aangebracht en dat gaf een mooi resultaat met veel diepte.

nyx-girls-dorothy-swatch-glitter-nailpolish-yustome-2

Ik heb hier 1 laagje topcoat gebruikt, maar adviseer er toch twee te doen, dit geeft net een mooier, gladder effect. Bij de foto’s zag ik pas dat ik hier en daar wat oneffenheden zag.

nyx-girls-dorothy-swatch-glitter-nailpolish-yustome-3

nyx-girls-dorothy-swatch-glitter-nailpolish-yustome-4

 

[ezcol_1half]nyx-girls-dorothy-swatch-glitter-nailpolish-yustome-5[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]nyx-girls-dorothy-swatch-glitter-nailpolish-yustome-5a[/ezcol_1half_end]

Kijk zo worden wij dus soms voor de gek gehouden! Hahaha… maar dit is dus ook op de site met de flesjes gebeurd. Klik je op de flesjes dan zie je elke keer hetzelfde flesje in een gemanipuleerde kleur!

Goed, nu ik dit weet kan ik er wel mee leven en moet je af en toe een gokje wagen. Of heel goed lezen!

Ik betaalde 4,95 voor het NYX lakje bij de Douglas in de webshop.

De lak heeft 4 dagen op mijn nagels gezeten en toen was ik het weer beu. Ik had geen chip en ook zag alles er op wat slijtage aan de tips er goed uit.

Wat is jouw favoriete nagellak en vertel mij eens waarom?

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

6
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

avatar
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
EvelienYuStSoMeLonnekeBabsMarsha Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Evelien
Gast

Oh supergaaf zeg, i love glitters! Vooral rode <3

Lonneke
Gast

Onwijs gaaf effect zeg! Mijn favoriet kan ik niet benoemen want essie maar ook essence zijn toppers.

Babs
Gast

Ik vind hem heel mooi en bijzonder om te zien. Ziet er heel strak uit. Ik ben enorm van van essie geworden dit jaar, maar mijn vergelijk was altijd vrij beperkt. Eigenlijk meer de budgetmerken waarmee ik het het meest kon vergelijken. Hoewel de Noir kijn van Catrice ook prachtig is.. ach, ik hou gewoon van veel tegelijk 🙂

Marsha
Gast

Ik vind hem wel echt prachtig hoor! Ik ben ook niet echt weg van de glitter nagellak. Echt een drama om te verwijderen. Maar hij is mooi!!

Joyce
Gast

Deze is echt gaaf, ondanks dat ik niet voor rood ben!