Pupa, Milano, shimmering, Ruby, 403, lipgloss, sexy, lips, beauty, blog, cosmetics, makeup, care, yustsome, bblog

Glossy lips met Arganolie

Een lipstick blijft bij mij favoriet, echter soms heb ik gewoon even zin in een lipgloss. Niet alleen dat het vaak wat neutraler staat, maar het geeft je lippen ook meer volume, al is dat natuurlijk optisch bedrog. Kan mij niet schelen, het kijkt toch best zwoel!

Pupa Glossy Lips is een super glanzende lipgloss waaraan Arganolie is toegevoegd, die de lippen voedt en beschermt. Door de fijne applicator die ook nog eens zacht en flexibel is, is de gloss eenvoudig aan te brengen. De kleuren die verkrijgbaar zijn van de Glossy Lips zijn extreem helder, wat zorgt voor een onvergelijkbare ‘Wet & Shine’ glans.

403

Kleur 403 staat er op het doosje, nader onderzoek brengt mij meer informatie en ik ontdekte dat deze kleur Shimmering Ruby heet. En dat het shimmering is, kwam ik later tot de ontdekking.

Pupa, Milano, shimmering, Ruby, 403, lipgloss, sexy, lips, beauty, blog, cosmetics, makeup, care, yustsome, bblog

Ik kreeg deze lipgloss van een collega blogger, zo leuk, we ruilen soms wel eens onderling en dat zijn de leuke kanten van blogland. Je hoort vaak negativiteit, het een ander niet gunnen, jaloezie… etc. Nou ik ken gelukkig een heleboel leuke en lieve meiden en dat stukje blogland waar ik liever niks mee te maken wil hebben laat ik voortaan ver achter mij. De rust lijkt ook wel te zijn wedergekeerd en dat is prettig.

Ik wijk weer af,… hahaha!

Pupa, Milano, shimmering, Ruby, 403, lipgloss, sexy, lips, beauty, blog, cosmetics, makeup, care, yustsome, bblog

De kleur Shimmering Ruby is een mooie warme roze tint zo op het eerste gezicht. Een waar je mij altijd blij mee kunt maken. Ik hou eigenlijk wel van alle kleuren, behalve hele lichte, te nude achtige tinten.

Pupa, Milano, shimmering, Ruby, 403, lipgloss, sexy, lips, beauty, blog, cosmetics, makeup, care, yustsome, bblog

De applicator is niet echt iets om over te roepen, bedoel hier zien we menig merk mee. Wel een pluspunt is dat deze niet te breed en te groot is. Waardoor ik beter, nee preciezer langs mijn liplijn kan gaan zonder dikke klodders achter te laten.

Pupa, Milano, shimmering, Ruby, 403, lipgloss, sexy, lips, beauty, blog, cosmetics, makeup, care, yustsome, bblog

De swatch op mijn hand laat een geweldige kleur zien, wauwzaaaah… en kijk die Shimmering in de gloss, mama likes it!

Pupa, Milano, shimmering, Ruby, 403, lipgloss, sexy, lips, beauty, blog, cosmetics, makeup, care, yustsome, bblog

Op mijn lippen komt het echter minder BAM over. Het kan door de belichting komen, toch vind ik het nog steeds prachtig. Ook de glans is prachtig op mijn lippen en het geeft inderdaad dat ‘zwoele’.

Pupa, Milano, shimmering, Ruby, 403, lipgloss, sexy, lips, beauty, blog, cosmetics, makeup, care, yustsome, bblog

Op deze foto zie je dat de kleur meer roze is.

Pluspuntjes:

Blijft goed zitten, plakt niet en geen vies smaakje, lekker neutraal!

VERKOOP

VERKOOPPRIJS: 9,95

Pupa is bij mijn DA drogist te koop.

Ook via diverse websites zoals: Pupa.nl

Check hier waar jouw verkooppunt zit: [otw_shortcode_button href=”https://www.pupa.nl/offlinestore” size=”medium” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-red” target=”_blank”]VERKOOPPUNT[/otw_shortcode_button]

 

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

6
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
bychristiana
Gast

Wat een super mooie kleur! Lijkt me ook geweldig over een roze lipstick heen. Ja, die zou ik ook wel eens willen proberen;-)

Deb
Gast

Mooi kleurtje! Ik kijk er wel van op hoe ie op je lippen uitpakt. Best een groot verschil qua kleur met de swatch. Had ’em eerder rood ipv roze verwacht. Leuke verrassing en ondanks het kleurverschil staat ie je erg goed!

Joyce Elise
Gast

Pupa heeft toch prachtige producten he! Jammer dat de kleur van de swatch niet hetzelfde is als op je lippen! Maar alsnog is de kleur erg mooi! Ook fijn dat deze niet plakt, ik vind dat zo vies🤣🙈

Danielle
Gast

Op zich een mooi lipproduct, het is alleen nu niet dat ik denk die moet ik hebben..

Natascha - BeautyOpinie
Gast

Wat een prachtige foto van jou Sonja! De kleur is op je lippen misschien minder wauw maar wel heel mooi. Classy hoor!

Nancy
Gast

Mooie foto’s! Ik vind de verpakking van Pupa ook altijd zo mooi! Simpel. Daar hou ik wel van!