Glow Beam highlighting powder gold | MUA

Verbeter jouw natuurlijke uitstraling met een gouden gloed!

De Luxe Glow Beam highlighter is een fijne, luxueuze poeder dat over het gezicht en het lichaam kan worden gebruikt. Voeg een vleugje goud toe aan elke teint en transformeer jouw doffe huid in een stralende, licht reflecterende glow beam!

Recent kreeg ik het persbericht al in mijn mail en ik was me toch erg benieuwd naar deze producten.
Ze liggen nu bij het Kruidvat in het schap of ze zijn online te bestellen, mocht jouw Kruidvat filiaal geen MUA verkopen!

Wat is er nieuw?

MUA Luxe Radiant Illumination Poederpalet

Versterk je natuurlijke gloed met het MUA Luxe Radiant Illumination Poederpalet. De 6 matte en glimmende tinten kan je gezamenlijk of apart gebruiken voor een prachtig en stralend gezicht.

[ezcol_1half]MUA Glow Beam highlighting powder gold yustsome review swatch n2[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Luxe Glow Beam Liquid Highlight Cushion

Laat je huid stralen en versterk je natuurlijke gloed met de MUA Luxe Glow Beam Liquid Highlight Cushion. De lichtgewicht highligher geeft je een mooie uitstraling. De bijbehorende applicator maakt het aanbrengen gemakkelijk.

Luxe Glow Beam Highlighting Powder

Deze kreeg ik recent toegestuurd en wauw ik had er eigenlijk niet meer op gerekend en dus was ik erg blij! Een highlighter daar kun je denk ik veel vrouwen mee blij maken!

MUA Glow Beam highlighting powder gold yustsome review swatch Intro

Naast het feit dat het een prachtig doosje is, tja het oog wilt ook weer wat… vind ik het ook nog een geweldig in gebruik!
Dit had ik persoonlijk nog nooit eerder gezien en gelukkig heb ik niet eerst mijn product gemolesteerd en een keer wel nagedacht om het eens rustig te bekijken!

Wat is er dan zo speciaal aan?

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Het is een draaisysteem. Zodra je begint te draaien komt er poeder naar boven. Zo kun je het dus makkelijk doseren! Kijk uit dat je niet te enthousiast word, het is gewoon te leuk om te blijven draaien merkte ik!

Je kunt het dus ook op je lichaam gebruiken en in de zomer zal ik dat zeker ook doen. Bijvoorbeeld op je jukbeenderen of schouders. Dit lijkt mij bij een mooie gebruinde huid erg aantrekkelijk!

Het glim gehalte lijkt op mijn hand best mee te vallen en ziet er goed uit. Het is makkelijk uit te wrijven, mocht je het met je vingers aanbrengen.
Zelf kies ik liever voor een fan-brush die ik recent ontving in mijn StyleTone box. Natuurlijk is een andere mooie kwast ook te doen, wat jij handig vind.

Op mijn gezicht kreeg ik toch iets meer highlight te zien en ik voelde mij een beetje opgelaten. Ik dacht ach laat zitten, wie weet valt het de man niet eens op.
Zie je ook mijn eigenwijze plukje?
Ik adviseer gebruik het met mate! Je kunt er een kleine verslaving van krijgen! Het is zo’n leuk doosje… en ik voelde me op een gegeven moment net tante Tilly! Geen klodder roze hier, maar ik strooide met goud!

Ik dacht,… mmmmm hoe zou dit nou zijn over een lipstick. In mijn gedachte zag het er toch iets anders uit! Meer Goldfinger Bond idee!

Ik ben erg blij met deze highlighter en de overige producten zijn voor 7,49 te koop via Kruidvat!

Bedankt voor jouw bezoekje!
Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Jolanda
  1 Mar 2017
  8:12am

  Hij geeft echt een gouden gloed af he! Ik heb ook de liquid ervan en had niet goed gelezen waardoor ik dacht dat het een foundation was ?? je raadt natuurlijk vast wel hoe ik eruit gezien heb haha!

  Joyce
  1 Mar 2017
  8:21am

  Wauw, ben dol op highlighter! Ziet er mooi uit, vraag mij af hoe een gouden highlighter op mijn witte vel staat!?Jammer genoeg verkopen ze hier in Zeeland geen MUA ?

  Kim
  1 Mar 2017
  8:22am

  Het systeem vind ik ook erg leuk! Mooie highliter.

Laat een reactie achter!