Glycolic acid peeling voor een gladde huid


Lieve lezeressen, ik wil jullie ten eerste even een fijne dinsdag wensen en dat jullie in goede gezondheid mogen blijven.
Wat is het toch even wennen zo in je huis zitten. En juist daarom ook heel belangrijk om jezelf goed te blijven verzorgen.
Dit keer laat ik jullie een peeling van Collistar zien, de Glycolic Acid Peeling.

Het product is waarschijnlijk bij sommigen nog onbekend en bij anderen klinkt het wat bekender in de oren. Een Peeling is erg fijn om te ondergaan en natuurlijk wil je dat thuis ook blijven onderhouden. Daarom is het goed om te kijken naar iets wat voor jouw huid geschikt is. Een gevoelige huid is vaak niet zo blij met een harde aanpak en aangezien ik die zelf heb, leek het mij een goed idee om deze van Collistar eens uit te proberen.

Clycocil, collistar, pigmentvlekken, Peeling, huid, thuis, exfoliëren, poriën, anti-age, ouder, beautysome

Glycolic Acid Peeling

Vaak klinken die Peelings als een giftig goedje wat je over je huid uit gaat smeren, maar ik kan je geruststellen dat is dus niet zo. Integendeel, het helpt eigenlijk je oude stoflaagje eraf te halen en weer een nieuw vers stukje huid naar boven te halen.
Glycolzuur zoals het eigenlijk heet is erg goed inzetbaar om pigmentvlekken te bestrijden, maar ook om huidveroudering af te remmen en een droge huid wat op te peppen.
Na je 30e heeft je huid wat extra hulp nodig bij het verwijderen van de dode huidcellen en is exfolieren dan ook een must om je huid stralend te houden.
En als je dan ontdaan bent van deze stoffige laag, dan heeft je huid ook meer energie om vocht vast te houden wat weer super belangrijk is met betrekking tot huidveroudering.

Zelf een Peeling uitvoeren

Je kunt gemakkelijk thuis een peeling doen, mits de zuren niet te hoog zijn. Ja, onder de 15% is het nog veilig om zelf aan de slag te gaan, daarboven is het natuurlijk raadzaam om het door een professional uit te laten voeren, mee door het feit dat hun ervaring hebben met een Peeling en ook weten hoe te handelen per huidtype.

Glycolic, Collistar, pigmentvlekken, Peeling, huid, thuis, exfoliëren, poriën, anti-age, ouder, beautysome

Hoe werkt deze Glycolic Acid Peeling?

Ik bracht de peeling meestal aan nadat ik alle make-up verwijderd had en dus op een schone huid. Zo kan de Peeling in de nacht haar werk doen. Want zoals je weet zal je lichaam in rust haar herstel werkzaamheden uitvoeren en dus is het o zo belangrijk dat je een goede nachtrust neemt.

Het beste is het om het met een watje aan te brengen, 2 pompjes waren voldoende. Ik vindt de dosering op deze manier wel erg prettig. Ik gebruik dit soort flesjes dan ook al bij nagellak remover en het is ideaal, geen geknoei!

Welke voordelen heeft het?

De voordelen die ik vooral gemerkt heb is dat mijn poriën minder grof werden, natuurlijk zal ik geen mega gladde huid krijgen, daar ben ik te oud voor. Echter mijn poriën waren minder aanwezig en dat vindt ik zelf een fijn idee. En dan in samenwerking met de crème voor de pigmentvlekken van dezelfde Active lijn, zag ik daarmee dan ook de donkere kleur lichter worden.
Ik zou het dan voor gebruik van pigmentvlekken ook willen aanraden om beide producten in te zetten. Het werkt stukken sneller!

Links voor en rechts na 1 maand gebruik. De huid ziet er rustiger uit en toont minder oneffenheden.

Waar te koop?

Producten van Collistar zijn onder andere te koop via Douglas.nl Deze Glycolic Acid Peeling kost daar rond de 28 euro (hou de aanbiedingen in de gaten!)

Like

Laat een reactie achter!