got2b heeft nu ook een make-up lijn!

Het bekende haarstylingsmerk got2b van producent Schwarzkopf heeft er nu ook een make-up lijn bij. Het is helaas alleen nog maar in Duitsland te koop bij de DM drogist, maar ik denk dat ook hier in Nederland bij de diverse bekende drogisterijen er een schap zal komen!
En anders ga ik een brief aan het Kruidvat schrijven dat ze dit in het assortiment mogen opnemen!

got2b

Ik heb al jaren diverse haarstylingsproducten van dit merk in mijn badkamer kast staan en ik ben echt fan van hun volume haarspray. Het blijft goed zitten en mijn haar zakt aan het einde van de dag niet in!

got2b, Got2b, haarlak, sexy, volume, make-up, makeuplijn, schwarzkopf, styling, haren, oogschaduw, blush

Ook blijft mijn haar glanzen en droogt het niet uit, wat ik recent bij een ander merk wel merkte… want helaas kon ik niet naar de DM waar ik deze altijd koop voor een stuk minder dan hier in Nederland.

Got2b heeft naast haarlak ook hele fijne droogshampoo en de got2b chaotic modelling fibre is ook een aanrader!


Make-up getest

Nu kocht ik niet alles weg daar bij de DM drogist, maar mijn handen jeukte wel… ik had het liefst alles in dat mandje geworpen. Echter, ik dacht eerst eens even kijken of het wel wat is, want het kan er nog wel zo mooi uit zien, hoe is de kwaliteit!

Ik nam een oogschaduw palette mee, een foundation mix en een blush… de lipstick bleek aan de kassa een tester te zijn en ik had geen zin om weer terug te lopen, dus die is voor een volgende ronde!

got2b, Got2b, haarlak, sexy, volume, make-up, makeuplijn, schwarzkopf, styling, haren, oogschaduw, blush, ready for red,

Oogschaduwpalette ‘Make Me Blus’ | 9,95

Het got2b oogschaduwpalet Star Struck ‘Make Me Blus’ bevat 9 hooggepigmenteerde, langhoudende tinten voor een mooie ooglook. De fluweelzachte textuur voelt romig aan en laat zich gemakkelijk blenden. Dankzij de opbouwbare formule is de kleurintensiteit vrij te kiezen – van subtiel tot extreem. Gaat niet in de plooi van het ooglid zitten en heeft weinig fade-out.

got2b, Got2b, haarlak, sexy, volume, make-up, makeuplijn, schwarzkopf, styling, haren, oogschaduw, blush, ready for red,

9 tinten, waaronder 6 shimmers en 3 matte tinten.

got2b, Got2b, haarlak, sexy, volume, make-up, makeuplijn, schwarzkopf, styling, haren, oogschaduw, blush, ready for red, make me blus

Ik laat duidelijk even zien dat er echt wel een basis op je oogleden nodig is, anders pakt de oogschaduw niet goed. Het is goed gepigmenteerd, echter zonder basis kom je bedrogen uit!

got2b, Got2b, haarlak, sexy, volume, make-up, makeuplijn, schwarzkopf, styling, haren, oogschaduw, blush, ready for red, make me blus

De basis kleur die ik gebruikt heb is uit de bovenste rij de middelste tint. Daarna ben ik met die daaronder het gaan blenden en heb de donkere tint in mijn ooghoeken geplaatst voor meer diepgang!

Verkrijgbaar in totaal 4 verschillende varianten

got2b, Got2b, haarlak, sexy, volume, make-up, makeuplijn, schwarzkopf, styling, haren, oogschaduw, blush, ready for red, make me blus, cheeky, blossoms

Cheeky Bloom blush ‘Blossoms’| 4,95

Het palette van deze blush vond ik er natuurlijk weer over schattig uitzien en de kleur Blossoms sprak mij het meeste aan.
De lichte textuur zet zich niet in de plooien en maakt dankzij de opbouwbare formule een meerlagige look mogelijk. Alhoewel deze blush als swatch mij wat tegenviel, was die op de wangen een echte wow factor!

Het bekende logo van Schwarzkopf staat in het midden afgedrukt.

got2b, Got2b, haarlak, sexy, volume, make-up, makeuplijn, schwarzkopf, styling, haren, oogschaduw, blush, ready for red, make me blus

Ik moest kijken naar de swatch of ik wel iets op mijn huid had zitten…

Met ricinusolie, vitamine E, magnolia-extract en macadamia-olie. Dermatologisch getest.

Verkrijgbaar in 4 kleuren

got2b, Got2b, haarlak, sexy, volume, make-up, makeuplijn, schwarzkopf, styling, haren, oogschaduw, blush, ready for red, make me blus, cheeky, blossoms, oh my bright, foundation, drops

Make-up Shade Adjusting Drops ‘Oh My Bright’ | 4,95

Dit zag er weer eens interessant uit, want mijn oude tubetje van Catrice was op en mijn potje drops van de Hema totaal uitgedroogd… dus eens kijken wat dit voor mijn soms te donkere foundation kan betekenen!

got2b Make-up Shade Adjusting Drops ‘Oh My Bright’ is een hoog gepigmenteerde, crèmeachtige substantie voor gebruik op het gezicht en in combinatie met een foundation. Dankzij de fijne punt makkelijk te doseren en tube schudden voor gebruik.

Ik had eerlijk gezegd een wit mengsel verwacht dan een paars, maar ik weet dat paars als doel heeft om gele ondertonen in je huid te corrigeren!

Het is goed te mengen met de foundation en het maakt het iets lichter, minder bruinig. Ik kreeg er als bonus een mooie gleod bij, ik had het idee dat ik wel iets meer deed glimmen!

Look…

Shoppen of nieuwsgiering naar meer? KLIK dan hier!

Like
    Tessa
    2 Sep 2021
    7:16am

    Wat een leuke vormgeving heeft de blush. Ik denk dat Kruidvat het merk gaat verkopen, omdat alle make up van NOTE met korting in het (best wel lege) schap ligt!

Laat een reactie achter!