Grahams lanceert nieuwe face care- producten

Onlangs heeft Grahams nieuwe face care- producten gelanceerd. De lijn bestaat uit een dagcrème, nachtcrème en een gezichtsreiniger. Je wilt tenslotte je huid lang mooi en gezond houden en dan zijn goede en milde verzorgingsproducten een echte must! Ik heb voor jullie Grahams Natural Face Dagcrème, Nachtcrème &  Gezichtsreiniger uitgebreid getest, lees je mee!

Door Lonneke

Grahams Natural Face | Dagcrème Anti-Aging

Als eerste begin ik met de dagcrème. Deze zit in een handig flacon met een pompsysteem. Dit vond ik vrijwel uniek omdat meestal een dagcrème gewoon in een potje zit. Maar ik zal je zeggen dat dit mij juist wel bevalt. Ik kan namelijk veel makkelijker het product doseren en het is hygiënisch. De inhoud is 125ml wat ik best nog wel veel vind. De basis van de dagcrème is sheabutter één van mijn favoriete ingrediënten omdat het ideaal is voor de droge huid en een kalmerende werking heeft. De toegevoegde zoethout- en zeewierextracten hebben krachtige anti-aging eigenschappen en helpen tegen een vroegtijdige huidveroudering.

Grahams-natural-face-Lonneke-Nailpassion-beauty-blog-yustsome-2

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Mijn ervaring

Ik had verwacht dat het product vrijwel geurloos zou zijn maar integendeel. Deze dagcrème bevat een heerlijke subtiele frisse geur wat ik erg kan waarderen. De crème voelt vol aan en is makkelijk te verdelen over de huid. Mijn persoonlijke ervaring is dat ik vaak na het gebruik van een dagcrème een trekkerig gevoel behoud maar dat was bij deze dagcrème helemaal niet het geval. Ik merk nu ik het langer gebruik mijn huid minder vermoeid oogt. Als je ouder word heb je gewoon vooral bij stress en vermoeidheid snel dat je gezicht gaat tekenen dat zag ik ook bij mezelf. Maar door o.a. deze dagcrème trouw elke dag te gebruiken is mijn gezicht een rustiger, al met al geeft het mij meer zekerheid.

Grahams Natural Face | Dagcrème Anti-Aging is o.a. verkrijgbaar bij De Tuinen voor €19,99

Grahams Natural Face | Nachtcrème

Wat mij het eerst opviel is het gewicht van deze nachtcrème, hij is namelijk bijna gewichtloos. De nachtcrème is verrijkt met Arabica koffie-extract dat één van de meest krachtige antioxidant is. Het koffie-extract zorgt voor een verhoogde productie van het huid eigen collageen en elastine, waardoor de huid steviger en jeugdiger wordt bij regelmatig gebruik. Het ik gebruik het dan ook trouw elke avond.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Mijn ervaring

De nachtcrème voelt vol aan en gehydrateerd mijn huid heel erg goed en tegelijkertijd maakt het mij huid zijde zacht. Ik weet zeker dat de combinatie van deze producten ervoor zorgen dat mijn huid de laatste tijd gewoon in zeer goede conditie is. En ik ben echt onder de indruk ervan. Zowel de dag en nachtcrème zijn zuinig in gebruik.

Grahams Natural Face | Nachtcrème is o.a. verkrijgbaar bij De Tuinen voor €19,99

Grahams Natural Face | Gezichtreiniger

Twee keer per dag reinig ik mijn gezicht met een daarvoor speciale gezichtsreiniger. De natuurlijke ingrediënten in deze face wash verwijderd oneffenheden, reinigen de poriën diepgaand en kalmeren de huid. De milde formule zorgt voor een fris en gehydrateerd gevoel. Je kan ook hiermee oliën en make-up (ook waterproof mascara) verwijderen maar daarvoor heb ik het niet gebruikt. Ik gebruik het echt om mijn gelaat extra diep te reinigen.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Mijn ervaring

Zoals je ziet is de face wash een olie en zodra het in aanraking komt met water gaat het lekker schuimen. Mijn huid voelde niet droog of trekkerig aan en dat komt mede door dat het op olie- basis is en er het Aloë Vera in verwerkt is. Het enige nadeel is dat de flacon zo stevig is dat je er niet in kan knijpen om het product eruit te krijgen. Je moet dus de flacon op z’n kop houden en het er vanzelf langzaam eruit laten lopen. En dan komt er echt maar een kleine hoeveelheid uit, te weinig voor het hele gezicht. Hierdoor vond ik het niet fijn om deze face wash te gebruiken, het koste mij gewoon te veel tijd om aan te brengen. Terwijl de inhoud gewoon perfect is en de face wash goed zijn werk doet.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Grahams Face Wash is o.a. verkrijgbaar bij De Tuinen voor €15,99

Conclusie

Ik ben echt heel enthousiast over de nieuwe Grahams nieuwe face care- producten. Vooral de dag en nachtcrème gebruik ik nu al enkele weken trouw met merkbaar resultaat!


Ben jij al bekend met de natuurlijke merk Grahams?

Liefs, Lonneke

Blogger

www.nail-passion.nl

 

Like
  joyceelise
  10 May 2017
  9:16pm

  Klinkt echt super! Ben dol op huidproducten met zeewier er in! T valt me op dat je huid de laatste tijd meer straalt?!??

  jeapiebel
  11 May 2017
  9:52am

  Ik ben nu echt benieuwd naar dit merk, ik zie hem wel vaker bij Tuinen, maar nog geen ervaring mee. Natuurlijke ingredienten daar ben ik altijd voor. 🙂

  pluseenbeetje
  11 May 2017
  7:42pm

  dag creme in een pomp flacon .. ik ben nu al verliefd! Dat zouden er veel meer moeten doen.

  Alle drie de producten klinken echt heerlijk.

Laat een reactie achter!