Make-up Factory, make-up, expressive eyes, eyeliner, mascara, Blauw, groen, bruin, zwart, grijs

Green Leaves mascara & eyeliner | Make-Up Factory

Recent heeft Make-up Factory weer mooie producten uitgebracht, waaronder deze Green Leaves mascara en eyeliner. Naast de groene kleuren kun je nog kiezen uit bruin, blauwe grijs en zwart.

En omdat ik ooit hoorde dat groen zo mooi bij mij staat, koos ik dus een groene ooglook uit. Lees je mee?

Expressive eyes mascara & eyeliner collectie

Lengte en volume voor je wimpers, evenals 3 nieuwe eyeliners voor eindeloze, creatieve mogelijkheden en meer variabiliteit in oogmake-up! Ik testte de nieuwe Mascara & Liner-collectie in verschillende trendkleuren,  nou ja alleen de groene dan!

Make-up Factory, make-up, expressive eyes, eyeliner, mascara, Blauw, groen, bruin, zwart, grijs

Full Precision eyeliner | 16,50

Liquid Eye Liner met extra dunne en flexibele punt.

Make-up Factory, make-up, expressive eyes, eyeliner, mascara,

 • Extra dun, zacht en flexibel viltuiteinde voor het tekenen van uiterst fijne & strakke lijnen.
 • Geschikt voor het accentueren van je wimperlijn en het zetten van een strakke wing.
 • sneldrogend, lang draagbaar en laat een zijdeachtige matte afwerking achter.

Kan alleen als accent worden aangebracht, voor de oogschaduw of zelfs na de oogschaduw. De pigmentatie is geweldig en je krijgt een direct resultaat, afhankelijk van de druk wordt een variabele lijndikte van 0,1 tot 0,4 mm gecreëerd.

Even More Volume mascara | 18,50

Mascara voor volume, lengte en een mooie Krul.

Make-up Factory, make-up, expressive eyes, eyeliner, mascara, Blauw, groen, bruin, zwart, grijs

Dankzij de Mascara met nog meer volume krijgen de wimpers onmiddellijk volume bij de eerste toepassing. De gekleurde pigmenten omhullen de wimpers met intense kleuren voor een maximaal effect van volheid, lengte en Krul zonder klontertjes. De romige textuur omhult de wimpers vanaf de wortels tot de uiteinden, waardoor ze zacht en soepel blijven zonder te verharden en te brokkelen. De mascara is verkrijgbaar in 5 kleuren.

Make-up Factory, make-up, expressive eyes, eyeliner, mascara, Blauw, groen, bruin, zwart, grijs

Tip: Breng het borsteltje van de mascara aan het onderste uiteinde van de wimpers aan en duw het omhoog in kleine zigzagbewegingen. Vooral bij de wortels zorgt de beweging ervoor dat elke wimper overal bedekt is met de kleur.

Green Leaves

De kleur Green Leaves, niet 123 iets wat je zou kiezen als je de keuze hebt, vaak kiezen we toch voor veilig zwart. Echter ik hou wel van een uitdaging en wilde heel graag eens een groene kleur proberen en die kans kreeg ik nu.

Make-up Factory, make-up, expressive eyes, eyeliner, mascara, Blauw, groen, bruin, zwart, grijs

Kijk bij een Neon groen had ik nee gezegd, maar bij een mooie antieke kleur groen die Green Leaves heeft ben ik toch gecharmeerd. En omdat ik weet dat Make-up Factory goede kwaliteit levert was ik niet zo bang.

De eyeliner is echt super in gebruik, een lijn zetten doe je in een zucht. En de mascara geeft echt bijzonder veel kleur af, ik had niet verwacht dat je er iets van zou kunnen zien. Plus je hebt geen andere mascara nodig, want het is echt een multitasker!

De Green Leaves eyelook

Make-up Factory, make-up, expressive eyes, eyeliner, mascara, Blauw, groen, bruin, zwart, grijs

Ik zocht in mijn beautycase naar een paar mooie groentinten qua oogschaduw en vond er 3 die ik wilde gebruiken, ze komen uit het HEMA palette dat ik al eens gereviewd heb.

Eigenlijk ben ik gewoon begonnen en heb mij niet aan regels gehouden, gewoon op mijn gevoel lekker los. En vaak krijg je dan een verrassing te zien.

Make-up Factory, make-up, expressive eyes, eyeliner, mascara, Blauw, groen, bruin, zwart, grijs

De eyeliner ziet er perfect uit. En helemaal passend bij de tinten die ik gebruikt heb. De mascara is wat lastig te fotograferen, maar ik denk wel dat je het kunt zien.

Al met al weer een tweetal super producten waar ik de komende herfst nog meer gebruik van ga maken.

Meer nieuws…

Make-up Factory, make-up, expressive eyes, eyeliner, mascara, Blauw, groen, bruin, zwart, grijs

Like
1
  Daphne - verdraaidmooi
  9 Jul 2019
  6:12pm

  Groen staat je echt super goed! Heel mooi gedaan! Ik heb bij deze producten voor veilig zwart gekozen. Toch zonde eigenlijk als ik jouw look zie.

  Natascha - BeautyOpinie
  10 Jul 2019
  7:17am

  Wat mooi zeg! De kleur groen is ook erg mooi, heel chique.

  Angela | ilovebudgetmakeup.nl
  15 Jul 2019
  7:30pm

  Deze kleuren staan je echt onwijs mooi!
  Zelf houd ik het lekker bij zwart, want dit vind ik bij mezelf toch net iets mooier knallen ofzo!
  Maar de mascara’s van MakeupFactory zijn trouwens echt fijn in gebruik!

Laat een reactie achter!