LIV.52-Promo-yustsome-lever-ondersteuning-promo-1

Haal meer uit je eiwitshake | Liv.52

HELP JE LEVER BIJ HET RECYCLEPROCES

HAAL MEER UIT JE EIWITSHAKE

 

Een eiwitshake erbij? Wie gespierder wil worden weet het allang: proteïnedrankjes zijn hot. Na het sporten helpen ze de spieren te herstellen en zorgen voor maximale vetverbranding. Hoofdrolspeler in dit proces is de lever. Dit inventieve orgaan filtert het bloed en recyclet afgebroken spiercellen tot eiwitten die weer worden gebruikt bij de spierontwikkeling. Een eiwitshake is een fijne aanvulling voor je lichaam, maar je lever bepaalt hoe goed de eiwitten daadwerkelijk worden opgenomen en verwerkt. Door je lever te ondersteunen, kun je meer uit je shake halen. Levenswetenschap ayurveda houdt zich al eeuwen bezig met de optimale werking van het lichaam. Speciaal voor de lever heeft Himalaya Herbal Healthcare Liv.52 ontwikkeld. Uit onderzoek [1] uit 2015 blijkt dat de eiwitproductie toeneemt door proteïnedrinks te combineren met dit voedingssupplement.

 

Volle shake

Eiwitten zijn belangrijk voor ons lichaam. Zonder eiwit geen nieuwe spiervorming en spierherstel en zonder spierherstel geen nieuwe inspanning. Tijdens het trainen ontstaan kleine scheurtjes in de spieren en er is eiwit nodig om ze te herstellen – dat is waar de lever in actie komt. De afgebroken spiercellen komen in de bloedbaan terecht, worden er door de lever uitgefilterd en met behulp van stikstof en aminozuren uit voeding tot eiwitten gemaakt. Eiwitten halen we uiteraard uit eieren, maar ook uit zuivel, vlees en bonen. Een eiwitshake is een aanvulling voor wie hard traint en het lichaam wil helpen bij spierherstel en spieropbouw. Daarbij geldt wel: hoe gezonder de lever, hoe effectiever je shake. Een goed werkende lever pakt alle bouwstoffen op om eiwit aan te maken.

LIV.52-Promo-yustsome-lever-ondersteuning-promo-1

Stikstof voor eiwit

Behalve de werking van de lever, is ook stikstof essentieel bij het aanmaken van eiwit. Het is zelfs de enige indicator: minder stikstof in de ontlasting betekent dat er meer stikstof is verbruikt en meer eiwit is aangemaakt. De onderzoekers hebben deze meetmethode gebruikt om de impact van Liv.52 te testen. Van de testpersonen slikte de helft Liv.52, de rest fungeerde als controlegroep. Wat bleek? De groep met Liv.52 verbruikte meer stikstof dan de groep zonder en zelfs meer dan voordat ze Liv.52 gingen gebruiken. Zo toont de studie de voordelen van een gezonde lever bij eiwitproductie aan. Door de lever te ondersteunen met Liv.52, kan het maximale uit een shake worden gehaald. Goed nieuws voor wie op een gezonde manier spieren wil opbouwen!

LIV.52 SCHEMA LR met potje 2


REVIEW

Ik heb deze tabletten nu een tijd in mijn bezit en heb ze geslikt. Ook ik maak gebruik van eiwitshakes en wil zonder rommel mijn spieren opbouwen. Ik kreeg deze mail en wilde hier meteen aan meewerken om het te testen. In principe merk je vrij weinig van het slikken, bedoel niks lichamelijks wat meteen zichtbaar is. Kijk als je olie toevoegd aan de motor van je auto zul je nog steeds het zelfde zitten en rijden, maar de motor gaat wel langer mee. Op die wijze werken deze pillen ook.

LIV.52-Promo-yustsome-lever-ondersteuning-3

De tabletten zijn niet echt lekker, maar ja welke tabletten zijn dat wel? Ik slik ze niet voor mijn plezier, ik wil gezond leven, dus neem ik de smaak op de koop toe.
Elke ochtend en avond neem ik ze in.
Ik drink geen alcohol meer, sinds ik met mijn PT gestart ben. Eerst dronk ik elke vrijdag een wijntje, maar nu ik weet hoe slecht het is voor mijn bodybuilding, ben ik gestopt.
Mocht je toch willen sporten en af en toe een wijntje willen nuttigen dan zijn deze pillen een uitkomst voor jou.
Ik ken wel een paar dames (noem geen namen) die hier wel gebruik van kunnen maken. Ja op de sportschool hoor je nog wel eens wat!

LIV.52-Promo-yustsome-lever-ondersteuning-5

De pillen zitten vol met allemaal stofjes die er toe bijdragen dat je lever optimaal gezuiverd word.
Van Kappertjes (ik dacht altijd dat het een visje was en dat het een soort van kuit was, wat in potjes zat, hoe ik daar nou bij kwam)… heb ik nu geleerd dat het dus een plant is en dat het heel voedzaam is en ook geneeskrachtige eigenschappen bezit. Er word geschreven dat het een bestrijder van kanker is, maar daar durf ik nooit een halleluja over uit te spreken.
Wel las ik dat dat kappertjes over antiallergene eigenschappen beschikt, wat voor mij als dame met behoorlijk veel allergie het een extraatje is. Het zorgt er voor dat de histamine-aanmaak verminderd wordt als dit kappertjes-extract wordt toegediend.

LIV.52-Promo-yustsome-lever-ondersteuning-4

Al met al ben ik zeer tevreden en ga zeker door met het innemen van deze tabletten.


Prijs & verkrijgbaarheid

Liv.52 is een product van Himalaya Herbal Healthcare en verkrijgbaar bij de natuurwinkel, gezondheidswinkel, drogist en online te bestellen via onder andere www.himalayaproducten.nl. De verkoopadviesprijs voor een verpakking van 100 tabletten is €12,95.

 

Over Himalaya Herbal Healthcare

Himalaya werd in 1930 opgericht in India en biedt een brede range aan producten van unieke planten- en kruidenextracten uit het Himalaya-gebied. Himalaya gebruikte als eerste bedrijf de moderne wetenschap om farmaceutisch goedgekeurde ayurvedische producten te ontwikkelen en zodoende kan de westerse maatschappij op een eigentijdse manier kennis maken met ayurveda. Het gaat om veilige, natuurlijke en vernieuwende producten om mensen gezonder te maken en hun leven te verrijken. De range bestaat uit gezondheidsproducten en persoonlijke verzorgingsproducten, allemaal ontwikkeld vanuit de gedachte dat iedereen baat heeft bij de werking van kruiden en dat de extracten een positief effect hebben op het lichaam. Himalaya Herbal

Healthcare is verkrijgbaar in 90 landen wereldwijd. Zie voor meer informatie www.himalayaproducten.nl.

[1] Effecten van Liv.52 bij eiwit productie: Een dubbelblind placebo gecontroleerde gerandomiseerde klinische studie onder 70 testpersonen gedurende 60 dagen. Hoofdonderzoeker: Dr. Alin Popescu, specialist in sportmedicatie.

Wilt u/jij meer inlezen, dan heb ik HIER een stuk documentatie.

Gezond leven is een keuze die ik gemaakt heb. De een vind het onzin, de ander is nog zoekende. Ik ben wie ik ben en leef zoals ik dat wil!

Wat is jouw tip op het gebied van gezondheid?

Handtekening

Like
  Babs
  18 Jun 2016
  6:46am

  Ik wist niet dat kappertjes zo gezond waren, weer wat geleerd. goede vergelijking met de motor van een auto, en je lever is zo belangrijk.
  Het maakt mij ook nooit uit of zoiets lekker is of niet, het gaat om de werking!

  Jolanda
  18 Jun 2016
  6:08pm

  Klinkt heel interessant! Zelf ben ik er niet zo van, maar ik ben dan ook geen fanatieke sporter hihi.

  Pippi
  18 Jun 2016
  7:47pm

  Ik ben wel de laatste die met gezondheidstips zal komen. Vroeg (iets na tienen) naar bed gaan, niet meer naar telefoon of tablet kijken en gelijk de oogjes sluiten- daar knap ik enorm van op.

  chucky1012
  19 Jun 2016
  6:29am

  Dat klinkt goed!
  Ik ken dit niet.
  Kappertjes zijn zo heerlijk en gaan vaak bij mij door de salade.

  Xoxo

Laat een reactie achter!