Haar supplementen voor kalende mannen?

Niet is zo vervelend als je al op jonge leeftijd kale plekken op je hoofd krijgt. Mijn eigen opa was al op 18 jarige leeftijd voorzien van een flinke kale pek op zijn hoofd. Destijds waren er nog geen haar supplementen op de markt die je daar een handje bij konden helpen om je haargroei te stimuleren.
Kalende mannen opgelet, in dit artikel laat ik jullie zien dat er wat aan te doen is.

Kalende mannen, waarom verlies je haar?

Soms is haarverlies op zeer jonge leeftijd van tijdelijke aard, dit heeft een paar oorzaken die, als je er op tijd bij bent, makkelijk te behandelen zijn.

Denk hierbij aan stress, psychologische oorzaak, maar ook het gebruik van drugs kan je mooie bos haar veranderen in een dunner wordend bosje haar.

Deze oorzaken kun je nog herstellen, door je zelf weer een gezonde levensstijl aan te meten. Stop met overmatig drugs gebruik, drinken en kijk of medicijnen niet de oorzaak zijn van je haaruitval.
Bij stress zou je eens een keer een gesprek kunnen voeren met een psychiater en het onderliggende probleem aan te gaan pakken.

Erfelijkheid

Natuurlijk is erfelijkheid de grootste oorzaak van kalende mannen… hier is helaas niet veel aan te doen, dit is een gegeven wat vastzit in je DNA. Heb je hier veel problemen mee, dan kun je eens denken aan een haartransplantatie.

Een paar jaar geleden startte de kaalheid bij mijn zoon, een terugtrekkende haarlijn
En ook op de kruin werden de kale plekken zichtbaar.

Androgene alopecia, zo staat het in de boeken bekend als erfelijke mannelijke kaalheid, kan al vroeg in de tienerjaren beginnen. In feite begint ongeveer 25% van de gevallen van erfelijke mannelijke kaalheid vóór de leeftijd van 21. Dit is te herkennen door een terugwijkende haarlijn of dunner wordend haar aan de kruin. Androgeen haarverlies is genetisch, maar als het vroeg wordt opgevangen, kan het vaak met enig succes worden behandeld en verminderd.

Het antwoord: Neem haar supplementen

Supplementen zijn nooit verkeerd om toe te voegen aan je dagelijkse inname van goede voedingsstoffen. Bij haaruitval kom je wellicht stofjes tekort die je moet aanvullen om weer een mooie bos haar te verkrijgen.

Een van die stofjes is BIOTINE. Biotine (vitamine B8) heb je nodig om energie uit eten vrij te maken. Verder speelt biotine een rol bij de vorming van vetzuren. Biotine draagt ook bij aan het behoud van een normale huid en normaal haar, en een normale werking van het zenuwstelsel.

Skin for Skin, hair, haar supplement, fish, collagen, collageen, vis, haargroei, mannen, kale, plekken, review, yustsome,

Kopzorgen

Waar de 1 zich zorgen maakt over een bad hairday, wil de kalende man zich daar graag zorgen over maken!

Skin for Skin haar supplement

Haaruitval, hoofdhuid problemen, afbrekend haar, gespleten haarpunten, geen tot nauwelijks haargroei en dof, verzwakt haar: als je dit aan wilt pakken, begin dan van binnenuit. De Skin for Skin haar supplement bevat alle haar vitamines en mineralen om het haar en de hoofdhuid van binnenuit te voeden!

De krachtige bouwstoffen Biotine, Zink en Seleen dragen bij aan het herstel van de hoofdhuid en de haargroei.
Koper die hier ook aan toegevoegd is zorgt voor een normale pigmentatie van het haar. Daarnaast draagt het bij aan het in standhouden van sterke bloedvaten, die ook belangrijk zijn voor de haren. De kwaliteit van het haar wordt mede bepaald door de voedingsstoffen waarmee de haarwortel wordt gevoed. De voedingsstoffen worden aangevoerd door de bloedvaten.
Als laatste is vitamine C aan dit haar supplement toegevoegd voor een goede ontwikkeling van collageen wat belangrijk is voor de bloedvaten. Op onze hoofdhuid en om onze haarzakjes heen zitten bloedvaten die onze haren voeden en verzorgen.

Skin for Skin, hair, haar supplement, fish, collagen, collageen, vis, haargroei, mannen, kale, plekken, review, yustsome,
Een tijd geleden fotografeerde ik zijn hoofd… kaal en dat met 28 jaar!

Elke dag 1 capsule slikken

Mijn zoon begon met elke dag 1 capsule Skin for Skin haar supplement te slikken en dat in combinatie met gezond eten, sporten en vooral geen ‘foute’ dingen meer doen.

Hij had echt een mega kaal hoofd en er groeide dus bijna geen haar meer op.
Dat resulteerde in het dragen van petten en vooral heel veel schaamte.

Na een aantal weken slikken merkte hij opeens op dat er allemaal nieuwe haartjes op zijn hoofd begonnen te groeien. En zelfs de kale plek op zijn kruin begon weer langzaam aan wat voller te worden.

Midden op het hoofd beginnen de eerste haartjes weer terug te komen!

Waar te koop?

De haar supplementen van Skin for Skin zijn onder andere te koop op hun eigen webshop. Een doosje met 90 capsules, goed voor 3 maanden kost 65,85.

Like
1

Laat een reactie achter!