Hannah-4Youth-YuStSoMe-Review-Juvination

Hannah | 4YOUth | Juvination Cream

Magie wordt realiteit dankzij 4 hightech werkstoffen voor onmiddellijk zichtbare én langdurig aanhoudende huidverbetering op meerdere fronten!

Er was eens een nieuw product dat de huid direct zichtbaar én voelbaar verbetert qua tonus, rimpeldiepte, fijne lijntjes, hydratatie, versteviging en volume. Maar ook op de lange termijn houdt dit product deze huidverbeterende effecten langdurig zichtbaar én voelbaar in stand. Het klinkt als een magisch sprookje…. Het is echter de realiteit met de introductie van 4YOUth, het nieuwste product van hannah®!

Hannah-4Youth-YuStSoMe-Review-Juvination

Het ‘Cinderella-effect’ staat in de cosmetische wereld bekend als een product dat als ‘bij toverslag’ direct zichtbare en voelbare resultaten geeft bij onder andere het verstevigen, aanspannen, optisch opvullen of juist ontspannen van de huid. Zodra dit soort producten worden verwijderd door de huid te reinigen, verdwijnen echter ook deze effecten weer onmiddellijk.

hannah® 4YOUth, 4 hightech werkstoffen voor direct zichtbare én langdurige huidverbetering!

De formule van de nieuwe hannah® 4YOUth heeft zowel een direct zichtbare maar tevens langdurige huidverbeterende werking. Het product bevat hiervoor 4 geavanceerde, hightech ‘key-ingredients’, die op een synergetische wijze zorgen voor een jeugdige, gezonde conditie en dito uitstraling van de huid op meerdere fronten!

Hannah-4Youth-YuStSoMe-Review-Juvination-Cream3

Argireline, een natuurlijk huidontspannend peptidencomplex

De samenstelling van hannah® 4YOUth is qua eerste key-ingredient gebaseerd op de werkstof Argireline. Deze hexapeptide (een keten van 6 natuurlijke aminozuren, gebonden aan een fragment van azijnzuur) heeft in de medische wereld een klinisch bewezen, zowel directe als langdurige ontspannende werking op de huid. Deze werkstof zorgt er namelijk voor, dat de zenuwprikkeloverdracht tussen de huid en de spieren in het gezicht wordt onderbroken.

Argireline blokkeert de neurotransmitters (zenuwsignalen) die zorgen voor aanspanning van gezichtsspieren, door de stof Acetylcholine in de huid vrij te laten komen. Dit resulteert in een huidontspannend effect op fijne lijntjes en rimpels en helpt ze tevens te voorkomen.

Hannah-4Youth-YuStSoMe-Review-Juvination-Cream2

Ceracute®-F voor direct herstel van hydratatie, tonus en voor een aangenaam huidgevoel

De formule van hannah® 4YOUth bevat tevens de werkstof Ceracute®-F, speciaal ontwikkeld om de natuurlijke ceramidestructuren na te bootsen. Ceramides zijn lipiden (vetmoleculen) die in de bovenste huidlaag voorkomen. Dit zijn de bouwstenen van een mooie, gezonde en soepele huid.

Door het vochtbindende karakter van deze werkstof in combinatie met de werkstof sorbitol (krachtig vochtbindend) kunnen fijne lijntjes en rimpels op korte termijn verminderen. Hierdoor voelt niet alleen de structuur van hannah® 4YOUth heel aangenaam aan, maar ook de bovenste huidlaag voelt direct gladder aan en ziet er ook zo uit. Ceracute®-F heeft ook een krachtige ondersteunende eigenschap voor de huid bij het herstel van haar tonus en elasticiteit. Tevens heeft het een versterkende werking op de collageenopbouwende en stabiele antioxidant vitamine C, die hannah® 4YOUth  eveneens bevat.

Pullulan voor intensieve huidregeneratie

De aan hannah® 4YOUth toegevoegde werkstof Pullulan is een polysaccharide gewonnen uit gist (Aureobasidium pullulans). Deze helpt de uitdroging van de huidcellen voorkomen, helpt de huid te behoeden voor degeneratie en bevordert de vermenging van moleculen in en buiten de celkernen. Daarnaast kan Pullulan de opbouw van de natuurlijke beschermlaag (pH-waarde) positief beïnvloeden. De toegevoegde vitamine E is afkomstig uit natuurlijke oliën. Deze krachtige antioxidant werkt stimulerend op de doorbloeding in de huid en draagt actief bij aan een algehele en intensieve huidregeneratie.

Vitamine C, de krachtige collageenbooster voor een opvallend stralende teint

De samenstelling van hannah® 4YOUth bevat tevens een stabiele vorm van vitamine C. Vitamine C heeft een positief effect op een stralende, egale teint. Bovendien wordt de huid dankzij deze krachtige antioxidant vitamine op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van huideigen collageen wordt krachtig gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt verhoogd.

[ezcol_1half]Hannah-4Youth-YuStSoMe-Review-Juvination-Cream4[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Hannah-4Youth-YuStSoMe-Review-Juvination-Cream5[/ezcol_1half_end]

hannah® 4YOUth, een samenvatting:

 • Directe, maar ook langdurige huidverbeterende werking
 • Heeft een ontspannende werking op fijne lijntjes en rimpels
 • Direct zichtbare liftende werking
 • Verbetert de huidelasticiteit en tonus
 • Vermindert de rimpeldiepte
 • Werkt intensief hydraterend
 • Verbetert het huidvolume
 • Verbetert de weerstand van de huid
 • Draagt multidisciplinair bij aan huidregeneratie
 • Heeft een goede huidaffiniteit

De non-invasieve, no-nonsense magie van een directe én langdurige jeugdige huid!

De formule van hannah® 4YOUth vormt een perfecte dagelijkse crème. Met name de combinatie met hannah® Touch of Silk zorgt voor spraakmakende resultaten. Met dit nieuwe product binnen de hannah®-lijn wordt de magie van een opvallend jeugdige huid op een non-invasieve en vooral no-nonsense wijze werkelijkheid. Geen loze beloftes of slechts kort durende effecten, maar in plaats daarvan zowel direct zichtbare huidverbetering als huidverbetering op de lange termijn.

Bron: Cosmetitext PR


 

Gelukkig heeft hannah® 4YOUth de schade kunnen beperken!


Ik won deze 4YOUth bij een prijsvraag en wat was ik blij dat ik een hannah® product kon reviewen voor jullie.
Hierboven heb je alles kunnen lezen over dit prachtige product. Zelf heb ik het al een tijdje in mijn bezit en ik publiceer een artikel pas als ik ook daadwerkelijk ‘het aan de levende lijve heb ondervonden’.
En nu was de tijd rijp om te kijken wat het voor mij gedaan heeft.
Wat heb ik ervaren, hoe is het mij bevallen?
Ten eerste kan ik een groen vinkje plaatsen bij de ontspannende werking op fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast ging het de afgelopen tijd steeds beter met mijn huid, ik kreeg meer glans. De elasticiteit kwam terug, niet helemaal, maar een verbetering.
Ik ben in de overgang en merkte dat ik in het begin nog wel wat pukkels had en vlekken, die werden ook minder (tot gisteren, maar toen had ik uit stress wat te veel chocolade gesnoept 🙂 ).

Hannah-4Youth-YuStSoMe-Review-Juvination-Cream9

Mijn wallen zullen nooit verdwijnen, een familie erfenis, toch zie ik wel dat de lijnen veel minder diep zijn. En zie je de glans?
Het kijkt veel jeugdiger, het stoffige laagje is er vanaf… en dat terwijl ik afgelopen week de 48 jaar heb aangetikt!

Hannah-4Youth-YuStSoMe-Review-Juvination-Cream8

En dit resultaat? Mijn frons rimpel? De foto is niet geheel scherp, echter ik zie echt wel veel minder diepte! En ik heb echt wel zorgen gehad de laatste tijd.
Gelukkig heeft hannah® 4YOUth de schade kunnen beperken!

‘Wat zie jij er goed uit’… dat je op straat aangesproken word en mensen je verbaasd aankijken.

Ik ben heel aangenaam verrast door dit pareltje onder de huidverzorging.

2016-05-12 07.24.27

Op 19 april startte ik met hannah…


 

Distributie, verkoopprijs en meer informatie:

De hannah® -producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company (hannah® SIRC).

Verkoopprijs:

 • hannah® 4YOUth € 55,00/30 ml.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160.

Voor meer informatie is er de website www.hannah.nl

Like
  Astrid
  11 Jun 2016
  7:08am

  Wauw! Wat een mooi resultaat! Super om te lezen dat er ook middelen zijn die echt resultaat geven. Je ziet er zeker goed uit!

   YuStSoMe
   13 Jun 2016
   1:42pm

   Ja, deze onthouden! Een pareltje!

  chucky1012
  11 Jun 2016
  7:15am

  Dat is een zeer goede en fijne review!
  Welke dames willen geen minder rimpelloos gezicht en dat het zijdezacht aanvoelt.
  Ik wel.
  Ben tenslotte van middelbare leeftijd…..
  Dit merk heeft altijd de juiste huidverzorgingsproducten.
  Misschien koop ik dit wel.

  Liefs en een fijne dag Xoxo

   YuStSoMe
   13 Jun 2016
   1:42pm

   Echt heel fijn huidverzorgingsmerk! En je krijgt waar voor je geld! Het doet wat het beloofd!

  Annette
  11 Jun 2016
  1:32pm

  Mooi merk en fijne producten van Hannah

   YuStSoMe
   13 Jun 2016
   1:41pm

   Zeer zeker. Blijft favoriet!

  Yvonne
  11 Jun 2016
  7:21pm

  Wat een goed resultaat, op de foto zie je echt minder lijntjes.

   YuStSoMe
   13 Jun 2016
   1:40pm

   Ja goed gewerkt die 4YOUth

  Babs
  11 Jun 2016
  8:12pm

  Ik ben flabbergasted, wat een geweldig resultaat!

   YuStSoMe
   13 Jun 2016
   1:40pm

   Ja echt, veel meer glans. <3

  Pippi
  18 Jun 2016
  7:18pm

  Wow, het werkt dus echt! Op de verlanglijst dan maar.

  Natasja
  26 Jun 2016
  11:24am

  Jeetje wat een verschil! Wat goed dat je het zo duidelijk laat zien met de voor- en na foto’s.

  Zou dolgraag Hannah willen proberen, maar de prijs houd me tegen..

Laat een reactie achter!