groenpas, happy earth, scan, checklist, aarde, groen, vega, natuurlijk, deo, shower, soap, handzeep, douchen, milieu, vriendelijk, 2

Happy Earth introduceert de Groenpas, meer duidelijkheid!

HAPPY EARTH wil helpen door de bomen het bos weer te zien

Op 25 september werd de coronapas geïntroduceerd in Nederland. Die dag lanceerde het Nederlandse verzorgingsmerk HAPPY EARTH een groene tegenhanger: de Groenpas. Hiermee wil HAPPY EARTH consumenten meer duidelijkheid bieden in de wirwar van het eco-jargon en hen helpen de duurzamere keuze te maken voor hun dagelijkse verzorging.

yustsome, beauty

De Groenpas

BOMEN EN BOS

Duurzaamheid leeft in onze samenleving. Recent onderzoek (GROW, DPG Media, mei 2021) toont aan dat 64% van alle Nederlanders duurzaamheid belangrijk vindt. Zelfs 80% denkt dat duurzaamheid een belangrijker thema wordt in de komende jaren. We willen graag duurzamere keuzes maken, maar op welke manier; dat is de hamvraag. 35% van de Nederlanders wil wel duurzamer leven, maar weet niet hoe en 50% wil graag meer weten over duurzamere mogelijkheden. Tijd om door de bomen het bos weer te zien!

 

CHECK CHECK TRIPLE CHECK

Hoe maak je een bewuste keuze voor je verzorgingsproducten?
Het is volgens HAPPY EARTH eigenlijk heel simpel: als een product een groen vinkje scoort bij 3 aspecten – ingrediënten, verpakking, productie – heb je een goede keus in handen:

  • Ingrediënten
    Zijn de ingrediënten 100% natuurlijk, zijn de ingrediënten gecertificeerd? Zijn ze vegan? Vrij van SLS/SLES? Biologisch afbreekbaar? Zonder microplastics?
  • Verpakking
    Is de verpakking van gerecycled plastic? Plastic Free of Zero Waste?
  • Productie
    Wordt het product dichtbij huis gemaakt? Hoe zijn de arbeidsomstandigheden?
groenpas, happy earth, scan, checklist, aarde, groen, vega, natuurlijk, deo, shower, soap, handzeep, douchen, milieu, vriendelijk, 2

De groenpas met een checklist!

SCAN HET EN JE WEET HET

Wie de groenpas scant, komt uit bij de checklist die helpt in het stellen van de vragen of jouw product de duurzame keuze is op verzorgingsgebied. HAPPY EARTH legt op de site uit welke keuzes het merk zelf heeft gemaakt en waarom. Zo wil HAPPY EARTH helpen meer bewustheid rondom duurzame verzorging te creëren!

Download hier jouw CHECKLIST!


WE ARE ON THE WORLD TO BRING A SMILE ON YOUR FACE. AND MAKE THE EARTH A BETTER PLACE

HAPPY EARTH: GEEN COMPROMIS

HAPPY EARTH heeft als missie om een dosis vrolijkheid en optimisme te brengen en de allerbeste producten voor de gebruiker en voor de aarde. In HAPPY EARTH producten zitten uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten waar jouw huid blij van wordt.
De deodoranten, douchegels en handzepen van HAPPY EARTH doen geen concessies als het gaat om ingrediënten, verpakking en productie. De producten bevatten 100% gecertificeerde natuurlijke ingrediënten en mogen daarom het strenge internationale keurmerk NATRUE voeren.

  • Vest Mary in de kleur Gold Flame.

HAPPY EARTH bevat 0% SLS/SLES, is vrij van microplastics, biologisch afbreekbaar, bevat geen aluminium chloorhydraat, is niet getest op dieren en is volledig vegan, gecertificeerd door de Vegan Society.
De verpakking van HAPPY EARTH is 100% gerecycled, 100% plasticvrij of 100% zero waste. De productie vindt plaats in Nederland, waardoor geen onnodig transport en CO2 uitstoot nodig is.


Meer weten over duurzame keuzes en het HAPPY EARTH assortiment? Scan de Groenpas in de winkel of op social media of kijk op www.happyearthcare.com.

 

Like

Laat een reactie achter!