Duffy, footway, klompjes, sandaal, zwart, clogs, modern, hip, trendy, fashion, fashionista, mode, yustsome, blogger, h&m, hennes, Maurits, polka, dots

Happy feet met footway

Wellicht heb je ze al ontdekt, de nieuwe webshop voor jouw hippe schoenen! Niet alleen voor ons vrouwen, nee de heren en (onze) kinderen mogen ook meedoen!

En van budget merken tot aan exclusieve toppers, je hebt een zeer ruime keuze.

Een blogger en shoptegoed krijgen… dan hoor je in je oren Engelen zingen! En wat kwam dit als geroepen, want de zon is in aantocht en ik had nog geen lekkere, kekke sandaaltjes. Dus je raad het al, ik koos voor zwart en iets wat helemaal bij mij past.

FOOTWAY MY WAY

Het shoppen ging geweldig! Nou ja,… maak maar eens een keuze! Dan zie je 30 verschillende klompjes,… kleuren, leder, synthetisch, wat nog meer?

Opeens had ik ze! Ja, deze worden het! Nog even een check met een andere blogster en zij vond ze ook leuk! Yeah!

[tx_heading style=”default” heading_text=”DUFFY | KLOMPJES” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Duffy, footway, klompjes, sandaal, zwart, clogs, modern, hip, trendy, fashion, fashionista, mode, yustsome, blogger

Natuurlijk is online shoppen altijd een gok. Echter ik bestel 90% altijd in mijn eigen maat, soms, heel soms moeten ze een maat groter. Deze klompjes of ook wel CLOGS genaamd hebben een open teen, dus ik voorzag geen problemen.

Duffy, footway, klompjes, sandaal, zwart, clogs, modern, hip, trendy, fashion, fashionista, mode, yustsome, blogger

Ze zijn zalig! Het voetbed is superzacht en veert ook zo lekker! De bandjes zaten in de eerste dagen wat strak, echter je loopt ze dus nog uit. De zool is geribbeld, en klikt klakt zo heerlijk op een harde vloer! Dus in huis doe ik ze maar uit om de buren niet gek te maken.

Duffy, footway, klompjes, sandaal, zwart, clogs, modern, hip, trendy, fashion, fashionista, mode, yustsome, blogger

En ik vind ze ook stoer door de nagels aan de bandjes. Door het hakje ben ik groter dan mijn man, maar hij heeft dat opgelost door sneakers te kopen met veel hak en air! 😜

[tx_heading style=”default” heading_text=”NEW SHOES? NEW OUTFIT!” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik draag mijn klompjes zodra de zon schijnt! Heerlijk dat er nu weer mooi weer aankomt, want ik wil op ze paraderen! Toch was het afgelopen zondag nog fris en kon het mij niks schelen, ze mochten onder mijn nieuwe outfit.

Nieuw? Maar dat bloesje ken ik toch? Ja dat droeg ik naar de Rebels! Echter ik vond vorige week per toeval de broek erbij en nu is het af! De print is hetzelfde, de stof is anders per item.

Duffy, footway, klompjes, sandaal, zwart, clogs, modern, hip, trendy, fashion, fashionista, mode, yustsome, blogger, h&m, hennes, Maurits, polka, dots

Duffy, footway, klompjes, sandaal, zwart, clogs, modern, hip, trendy, fashion, fashionista, mode, yustsome, blogger, h&m, hennes, Maurits, polka, dots

Duffy, footway, klompjes, sandaal, zwart, clogs, modern, hip, trendy, fashion, fashionista, mode, yustsome, blogger, h&m, hennes, Maurits, polka, dots

Mijn vriendin Anna maakte deze foto’s! Wat goed hè? Ze heeft echt prachtige plaatjes geschoten en ook nog haar eigen creativiteit erin gemaakt. De locatie is Centraal station Eindhoven en ik had deze locatie al in mijn hoofd.

Walking in my PJ?

Het lijkt in eerste instantie wel een luxe uitvoering van een pyjama! En toch is dat hip! Het mag! En ik moet zeggen dat ik eerst even twijfelde, echter fashion hoort niet in hokjes, het is een beweging, een gevoel! En dit voelde goed! Het zit ook nog eens lekker!

Duffy, footway, klompjes, sandaal, zwart, clogs, modern, hip, trendy, fashion, fashionista, mode, yustsome, blogger, h&m, hennes, Maurits, polka, dots

Ik kocht de broek in een L, echter een M was ook goed geweest! Nou ja, lekker los! Ook heel prettig en nog luchtig ook!

Het bloesje heeft een gouden/oker gele rand dat breekt het geheel! Ik heb nu alles dichtgeknoopt, echter je kunt het natuurlijk ook losjes dragen. Op een Chino heb ik dit bloesje al gedragen en ook op een jeans staat het top!

Duffy, footway, klompjes, sandaal, zwart, clogs, modern, hip, trendy, fashion, fashionista, mode, yustsome, blogger, h&m, hennes, Maurits, polka, dots

Dat je zo blij kunt zijn met een nieuwe outfit! En zoals jullie mij kennen, geef ik niet veel uit aan mijn kleding. Het blouse kocht ik voor 5,00 in de sale en de broek voor 14,95 bij Hennes & Maurits.

KATCHENG!

[tx_heading style=”default” heading_text=”FOOTWAY TIPS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Bij FOOTWAY hebben ze een hele fijne zoek functie! Maak daar gebruik van! Scheelt je veel tijd!

Duffy, footway, klompjes, sandaal, zwart, clogs, modern, hip, trendy, fashion, fashionista, mode, yustsome, blogger, h&m, hennes, Maurits, polka, dots

Een andere tip is dat je kunt zien aan de iconen of iets in de sale is, nog maar een paar aanwezig zijn in de shop of dat je een nieuw item gaat bekijken!

Duffy, footway, klompjes, sandaal, zwart, clogs, modern, hip, trendy, fashion, fashionista, mode, yustsome, blogger, h&m, hennes, Maurits, polka, dots

Verder kan ik nog vermelden dat je schoenen uit ZWEDEN komen, maar met 1 a 2 dagen per DHL netjes worden afgeleverd.

PS ik lees dat sommige klanten wat problemen hadden met bestellen, dat heb ik totaal niet ervaren! 

Nu denk je vast… Sonja heb jij maar 1 paar uitgekozen? Nee hoor, een ander paar komt in een andere look terug!

Deze leuke klompjes waren 35,00 dus ik hield nog genoeg over! 

[otw_shortcode_button href=”https://www.footway.nl/87-01257-black.html” size=”medium” icon_type=”general foundicon-smiley” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-silver” target=”_blank”]SHOP HIER DE KLOMPJES[/otw_shortcode_button]

Draag jij ook in de zomer sandaaltjes?

Like
  Nancy
  3 May 2018
  2:27pm

  OOOhh, die zijn echt heel mooi! Ik ga meteen even kijken op die site, want tja, schoenen daar kun je nooit genoeg van hebben! Gave outfit ook!

   YuStSoMe
   3 May 2018
   6:09pm

   Aaaah dank je! Ben er zo blij mee!

  Annette
  3 May 2018
  5:52pm

  Leuk hoor en je outfit is ook echt te gek!

   YuStSoMe
   3 May 2018
   6:10pm

   Ik begin steeds meer Sonja te ontdekken!

  Jolanda
  3 May 2018
  6:09pm

  Wat zijn ze leuk. En een hele mooi outfit ook, staat je supergoed!

   YuStSoMe
   3 May 2018
   6:11pm

   Dank je wel. Zit ook lekker!

  Natascha - BeautyOpinie
  3 May 2018
  6:41pm

  Hé jij hebt ook al nieuwe shoes! Mooi hoor, volgens mij lopen ze ook onwijs lekker. Ik had ook geen problemen met bestellen bij deze website, mijn ervaringen waren juist heel erg positief.

  Lesley
  3 May 2018
  7:01pm

  Wat fijn dat het bestellen bij jou goed ging. Ik was wel super tevreden over de snelheid van leveren. En het is ideaal dat je gewoon op maat en model zoekt ipv alle pagina’s moet langs scrollen. Leuke klompjes heb je uitgekozen! Staat heel erg leuk bij het pak. Vind het niet op een PJ lijken hoor! Ben benieuwd naar je andere paar 🙂

  Joyce Elise
  3 May 2018
  10:50pm

  Ze staan je echt super leuk, kan mij voorstellen dat deze schoenen heerlijk lopen! En je hebt ze geweldig gecombineerd met deze outfit!

   YuStSoMe
   4 May 2018
   5:34am

   Thanks Hunny! 💋

  chucky1012
  4 May 2018
  5:02am

  Zo mooi en het geeft een finishingtouch aan je prachtige outfit 👌
  Ik ga meteen in de shop kijken…

   YuStSoMe
   4 May 2018
   5:31am

   Wat leuk! Het merk Duffy heeft veel leuks voor weinig!

Laat een reactie achter!