HAPPY SPIRIT DAYS: KLEINSCHALIG FESTIVAL VOL GROTE NAMEN

CHARMANT, EXCLUSIEF & VOL DIEPGANG

Happy Spirit Days combineert een kleinschalig karakter met sprekers, workshops en optredens van formaat. Op het programma staat mindfulness-expert Marnix van Rossum, Tijn Touber geeft zijn best of meditatie, performance artist Jennifer Ann en Boeddhistisch monnik Olande Ananda komen speciaal naar Nederland. Ook tussen de bedrijven door valt er op het festivalterrein veel te beleven. In de Happy Garden geniet je van bijzondere bites en experts die inzicht geven in leven en toekomst, op de Happy Bazaar zijn mooie producten te vinden. Happy Spirit Days vindt plaats op  16, 17 en 18 juni 2017 op een sfeervolle privéboerderij in het oude dorp van Blaricum.

 

Persoonlijke workshops, toonaangevende personen

Op de Happy Spirit Days kies je life-changing workshops uit het programma-aanbod van meer dan 30 toonaangevende personen. Zo geeft Kim Leysen een kijkje in de moestuin volgens Mme Zsazsa, krijg je van Nina Elshof Feng Shui tips voor een heerlijk huis en zorgt Jeroen Mei voor inzicht in Ayurveda. Mo Stipsen neemt je aan de hand door de klassieke yoga teksten en dan zijn er nog de performances van Nana Zoë, een ligconcert door intuïtief harpiste Leona Leppers en 5Ritmes dans begeleid door Ron Hagendoorn. Kennis maken, kennis verdiepen of gewoon nieuwsgierig – op de Happy Spirit Days vind je alle ingrediënten voor een leven in balans. Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd met beide voeten in het boerderijgras.

More happiness

Tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein meer te beleven. De Happy Garden is de plek om te genieten van bijzondere hapjes bij Foodtruck de Happy Belly of om een espresso, latte of cappuccino van biologische koffiebonen te drinken. Ook kun je hier op persoonlijke ontdekkingstocht door je handen of tenen te laten lezen, een bezoekje te brengen aan een gerenommeerd medium of tarotkaarten te laten leggen. Op de Happy Bazaar doe je nieuwe inspiratie en ideeën op, vind je mooie producten en kun je je met henna laten versieren door niemand minder dan Fatima Oulad Thami. Zaterdag is speciaal: dan is ook de avond happy met het Bourgondisch Vegan Diner dat raw chef en health foodexpert Saskia Roeda bereidt voor een zeer beperkt aantal gasten.

Over de Happy Spirit Days

Happy Spirit Days is een charmant festival op en rond een prachtige privéboerderij in het sfeervolle oude dorp van Blaricum. Binnen en buiten gaan in elkaar over met ruimtes die veel contact houden met de omgeving. Het festival is van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni 2017 geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Om het kleinschalige karakter te waarborgen zijn er per dag niet meer dan 200 kaarten beschikbaar. Elk ticket is inclusief drie workshops naar keuze. Zie voor meer informatie & tickets: http://www.happyspiritdays.nl/

TIP! Print de flyer uit en hang hem op de koelkast!

 

Like
  Jolanda
  17 Mar 2017
  3:05pm

  Leuk hoor!!

  chucky1012
  20 Mar 2017
  9:24am

  Klinktt zo leuk!

Laat een reactie achter!