Harem’s professionele haarproducten van Elithair.nl

Veelal vinden we de reeds bekende merken terug in onze badkamers als het om verzorging gaat. Echter vergeten we soms dat er nog meer ‘pareltjes’ te vinden zijn in Beautyland. Neem nou het voor mij nog onbekende merk Harem’s dat door Elithair.nl op de Nederlandse markt is gebracht en zeer zeker gebruikt kan worden in een kapperszaak. Het heeft de professionele kwaliteit, die je van eigenlijk elke shampoo, conditioner of verzorging verwacht. Ik testte een aantal producten voor jullie, lees de review hieronder!

Harem’s

Harem’s Ottoman is eigenlijk de volledige naam en is gevestigd in Turkye. In 2008 opgestart in de plaats Antalya, waar men tracht voor de professionele markt diverse mooie producten uit te brengen. Het bedrijf blijft innoveren en nieuwe producten op de markt brengen.

Avocado & Bamboe Shampoo | 13,95

 • Met Keratine,
 • Zonder Alcohol,
 • Zonder Parabenen,
 • Zonder Parfum,
 • Zonder Siliconen,
 • Zonder Sulfaten,
 • Zonder Zout.

Harems, keratin, hair, serum, natural, soap, olive, avocado, shampoo, comnditioner, haar, verzorging, droog, beautysome, yustsome, review, elithair, elit 7

De toevoeging van bamboe helpt het haar elastisch, sterk en zijdezacht te maken. Ook is deze shampoo perfect voor dof en droog haar dankzij de hydraterende eigenschappen van Avocado. De formule is verder verrijkt met natuurlijke oliën en kruiden, zoals Aloë Vera-gel, Berk en Kamille. Mede door de extra aanvulling van keratine zorgt er bovendien voor dat poreuze delen van het haar zullen worden opgevuld, waardoor de haarstructuur zal verbeteren. Dit helpt haarbreuken voorkomen en de vorming van gespleten haarpunten verminderen.

Harems, keratin, hair, serum, natural, soap, olive, avocado, shampoo, comnditioner, haar, verzorging, droog, beautysome, yustsome, review, elithair, elit 8

De shampoo helpt het haar en de hoofdhuid om te herstellen en hydrateren. Dankzij de lage pH-waarde helpt deze shampoo de talg productie in balans te brengen, wat zorgt voor een grondige reiniging van het haar en de hoofdhuid. Ten slotte helpt deze shampoo tegen bescherming van vrije radicalen en schade buitenaf.

Dit is een halal en een natuurlijk samengesteld product.

Conditioner met Argan & olijfolie | 13,95

 • Met Keratine,
 • Met Arganolie,
 • Zonder Alcohol,
 • Zonder Parabenen,
 • Zonder Parfum,
 • Zonder Siliconen,
 • Zonder Sulfaten,
 • Zonder Zout.

Harems, keratin, hair, serum, natural, soap, olive, avocado, shampoo, comnditioner, haar, verzorging, droog, beautysome, yustsome, review, elithair, elit 9

Deze natuurlijke conditioner met Argan en Olijfolie van het merk Harem’s is geschikt voor alle haartypes. De toevoeging van 100% natuurlijke Argan- en Olijfolie helpt het haar namelijk diep hydrateren. Ook is deze conditioner perfect voor dof en futloos haar. De conditioner reguleert namelijk niet alleen de vochtbalans, maar zorgt ook voor bescherming en herstelling. De formule is verder verrijkt met Sheabutter en Zijde.

Keratine helpt bovendien om poreuze delen van het haar op te vullen, waardoor de haarstructuur zal verbeteren. Dit helpt haarbreuken voorkomen en de vorming van gespleten haarpunten verminderen en worden klitten verleden tijd. Deze conditioner heeft een lage pH-waarde en zorgt voor een milde reiniging van het haar en de hoofdhuid zonder te verzwaren.

Dit is een halal en een natuurlijk samengesteld product.

Een Keratine haar serum | 12,95

Dit natuurlijke haarserum met Arganolie van het merk Harem’s is geschikt voor alle haartypes. Het helpt bij de behandeling van beschadigd en droog haar. Ook is het perfect om dof en futloos haar weer te laten glanzen en stralen. De toevoeging van Argan, ook wel het Marokkaanse Goud genoemd, heeft namelijk een intens hydraterende werking. Daarnaast is de formule verrijkt met plantaardige oliën en kruiden, zoals Brandnetel, Vijgen en Wonderboom. Toevoeging van keratine helpt bovendien om poreuze delen van het haar op te vullen, waardoor de haarstructuur zal verbeteren.

Harems, keratin, hair, serum, natural, soap, olive, avocado, shampoo, comnditioner, haar, verzorging, droog, beautysome, yustsome, review, elithair, elit 7

Dit serum is niet vettig, al voelt het wel zo aan. Het wordt goed opgenomen door het haar en geeft je lokken een zijdeachtige glans. Ook extreem droog haar zal hier zeker bij gebaat zijn.

Zeep met Avocado | 9,95

Harems, keratin, hair, serum, natural, soap, olive, avocado, shampoo, comnditioner, haar, verzorging, droog, beautysome, yustsome, review, elithair, elit 3

Avocado-olie is rijk aan vitamine C, A, D, B3, E, kalium, onverzadigde vetzuren en eiwitten. Deze crèmige zeep bevat avocado-olie en speciale plantaardige oliën. De Harem’s zeep helpt zelfs de gevoelige huid te kalmeren en te vernieuwen door haar diep te hydrateren, helpt haar te beschermen tegen omgevingsfactoren met zijn antioxiderende eigenschap.

Het grote blok zeep is speciaal gemaakt om je huid te verstevigen, het geeft je collageen in de huid een boost.
Gebruik een zeepbakje met gaatjes, zodat het water op de zeep kan weglopen, anders is je blok binnen de korste keren zacht en zompig.


Mijn ervaring

Ondanks dat het voor mij een totaal onbekend merk is uhm was, moet ik zeggen dat ik echt wel verrast ben door de hele goede werking van alle producten. Mijn haar is vaak dof en dor… een strooi bosje, maar na het wassen en gebruik van het serum is de glans niet meer normaal. Het is af en toe nog zelfs te heftig… dan moet ik voor een gestylde coupe toch iets meer styling gebruiken dan voorheen. Goed, het haar is er zeer zeker gebaat bij en nu hopen dat ze dan ook sneller groeien!

Like

Laat een reactie achter!