Rosacea, couperose, roodheid, huid, Dermasence, nieuw, Rosamin, PR, pers, beautysome

Heeft jouw huid last van rosacea of couperose?

Stress en een drukke agenda is vaak goed terug te zien op de huid. Met name bij een die neigt naar rosacea of couperose, is stress een belangrijke trigger voor irritatie en roodheid.
Als de stress die je van binnen ervaart goed te zien is in de spiegel, kunnen een paar dagelijkse verzorgingsmomenten verschil maken.

Rosamin-lijn

De innovatieve DERMASENCE RosaMin-lijn combineert vier producten die de huid kalmeren, versterken en een egale tint geven. Dit geldt ook voor de nieuwste toevoeging aan de lijn: de DERMASENCE RosaMin Serum.

Het Rosamin Serum is een aanvulling op de bestaande RosaMin-lijn. Die lijn bestaat uit: RosaMin getinte dag verzorging met SPF 50, een zachte RosaMin-reinigingsemulsie en de lichte RosaMin emulsie. Samen vormen ze een compleet huidverzorgingsconcept voor een bijzonder gevoelige huid die snel rood wordt.

Natuurlijke actieve kracht met de nadruk op evenwicht  
Dankzij de intelligente samenstelling van werkzame bestanddelen krijgt de gevoelige huid op lange termijn een versterkte weerstand en is het perfect permanent beschermd. Speciaal voor de gevoelige huid is de gehele RosaMin-lijn is geurvrij.

NIEUW: DERMASENCE RosaMin Serum

ultralicht ontmoet zeer geconcentreerd

Het nieuwe DERMASENCE RosaMin Serum is een ultralicht, verkoelend serum met zeer geconcentreerde ingrediënten. Het serum maakt gerichte verzorging mogelijk en is compleet afgestemd op de behoeften van een gevoelige huid. De hoge concentratie van ingrediënten voorzien de huid van een anti-roodheidcomplex en zorgen voor versterkte bloedvaten en bescherming tegen ontstekingen. De combinatie van intensieve hydratatie en hyaluronzuur zorgt voor een langdurig anti-aging effect. Dit krachtige serum kalmeert, koelt en vermindert tekenen van een geïrriteerde huid onmiddellijk.

Het unieke 5-voudige actieve kruiden complex beschermt de huid tegen vrije radicalen – een triggerfactor bij rosacea en couperose. Het stimulerende en kalmerende effect van het DERMASENCE RosaMin Serum wordt versterkt door werking van panthenol. De fijne formule zorgt voor een aangenaam verkoelend huidgevoel. Gezuiverd wede-extract verminderd acute huidontstekingen, kalmeren de huid, minimaliseert roodheid en verminderd nieuwe ontstekingen. Zo kan het DERMASENCE RosaMin Serum de gevoelige huid in balans houden en de weerstand op lange termijn versterken. De combinatie van linoleenzuur en een suikercomplex zorgen voor het diep doordringen in de onderste huidlagen en vullen de vochtdepots van onderaf. De huid ziet er zichtbaar gekalmeerd, voller en egaler uit.

Produceert een gelijkmatige teint: DERMASENCE RosaMin Getinte dagcreme SPF 50

Lichte dekking, betrouwbare UV-bescherming en slimme verzorging – dit alles biedt de DERMASENCE RosaMin Getinte dagcrème SPF 50. De lichte gel crème met SPF 50 werd speciaal ontwikkeld voor de verzorging van Rosacea en Couperose. Het geheim: groene micro-kleurpigmenten neutraliseren een rode huid onmiddellijk na het aanbrengen. De kleurpigmenten passen zich aan de individuele huidtypes aan. De 5-voudige actieve kruiden complex in combinatie met gistextract versterkt de gevoelige vaten van de rode huid en voorkomt ontstekingen. Zo bevordert de gekleurde dagverzorging de regeneratie van de huidbarrière.

Bevrijd moeiteloos de huid: DERMASENCE RosaMin reinigende emulsie

Met de DERMASENCE RosaMin reiniginsemulsie van de DERMASENCE RosaMin-lijn is het diep reinigen van de poriën een soepel proces – en dus optimaal voor de gevoelige huid. Het zorgt voor een bijzonder zachte, zeepvrije reiniging en versterkt tegelijkertijd de huidbarrière. Het 5-voudige actieve kruiden complex in combinatie met gistextract kalmeert de huid en voorkomt ontstekingen. Panthenol ondersteunt dit effect en stimuleert de eigen regeneratieprocessen van de huid, allantoïne heeft een anti-irritatie werking. Zelfs het gevoelige gebied rond de ogen kan voorzichtig maar grondig worden gereinigd met de DERMASENCE RosaMin reinigende emulsie.

DERMASENCE RosaMin Emulsion – verzachtend voor dag en nacht

Een holistische verzorgingsroutine voor de gevoelige, gestresste huid omvat een ultralichte basisverzorging: De DERMASENCE RosaMin Emulsie kan gebruikt worden als een ideaal alternatief voor de DERMASENCE RosaMin Getinte dagcrème SPF 50 op dagen dat er geen verhullend effect gewenst is. Door zijn regeneratieve eigenschappen is het ook ideaal voor nachtverzorging. De emulsie versterkt de kwetsbare vaten van de gevoelige huid, verzacht ze en gaat nieuwe irritaties tegen. Zo worden nieuwe ontstekingen – veroorzaakt door spanning of warmte – voorkomen en wordt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid versterkt. De combinatie van gistextract en het 5-voudige kruiden complex voorkomt nieuwe infecties. Amandelolie en sheaboter versterken de huidbarrière en ondersteunen de ontwikkeling van celstructuren. Pantheon geeft een verkoeling en rust aan de huid. De DERMASENCE RosaMin Emulsion biedt een tweevoudige werking: het direct effect is een aangenaam zacht en kalmerend huidsensatie. De kracht van deze emulsie komt voort uit het langetermijneffect: de emulsie voorkomt roodheid en ontstekingsprocessen. Het is parfumvrij en zeer verdraagzaam.

Rosacea, couperose, roodheid, huid, Dermasence, nieuw, Rosamin, PR, pers, beautysome
DERMASENCE RosaMin Serum 
30 ml, €23,10
Een ontstekingsremmende bescherming, vaaatversterking en een intensieve moisturizer met een onmiddellijk en langdurige effect. De nieuwe DERMASENCE RosaMin serum met een sterk geconcentreerde werkzame stof, is een goede aanvulling op de RosaMin-serie. Voor ultragevoelig, roodgevoelig, pas het RosaMin Serum – met zijn 5-voudige plantencomplexen hyaluronzuur – perfect voor een holistisch verzorgingsconcept. Verzorging tegen roodheid met de diepe kracht van de natuur.
Rosacea, couperose, roodheid, huid, Dermasence, nieuw, Rosamin, PR, pers, beautysome
DERMASENCE RosaMin getinte dagcrème SPF 50
30 ml, €20,30
Lichte dekking, betrouwbare UV-bescherming en slimme verzorging – DERMASENCE RosaMin getinte dagcrème SPF 50 biedt dit allemaal. Groene micro-kleurpigmenten neutraliseren een rode huid onmiddellijk omdat de kleurpigmenten zich aanpassen aan de individuele huidtypes. De UV-bescherming van de gelcrème voorkomt het ontstaan van nieuwe irritaties die door de zon zijn veroorzaakt en heeft een anti-aging effect. Op lange termijn wordt de huidbarrière versterkt.

DERMASENCE RosaMin reinigingsemulsie
150 ml, €15,60
Bijzonder mild, maar effectief: De DERMASENCE RosaMin reinigingsemulsie zorgt voor een bijzonder milde, zeepvrije reiniging – zonder dat de huid wordt beschadigd.

DERMASENCE RosaMin Emulsie
50 ml, €22,60
Verzachtend en versterkend voor de bloedvaten: DERMASENCE RosaMin emulsie biedt een dagelijkse verzorging die kwetsbare bloedvaten bersterkt en nieuwe ontstekingen voorkomt. De emulsie voorkomt ongemakken zoals spanningen of warmte van de huid en versterkt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid.

Waar te koop?

Bijvoorbeeld online te koop bij Apotheek en huid.

 

Like

Laat een reactie achter!