winter, trui, desigual, sjiek, studs, strass, print, fake, leather, legging, sneeuw, nederland

Heerlijk in je warme winter trui!

Oooooh wat was het toch afgelopen zondag mooi wit! Kijk ik hou niet echt van sneeuw, maar als het dan zo dik ligt als afgelopen zondag dan kun je toch wel een glimlach op mijn gezicht zien!
Waarom? Omdat het dan heerlijk koud is en je een warme winter trui aan kunt trekken met heerlijke slobbersokken en een dekentje!

winter, trui, desigual, sjiek, studs, strass, print, fake, leather, legging, sneeuw, nederland

Winter trui, hoeft niet saai te zijn

Normaal zie je winter truien die in 1 kleur gebreid zijn, wat kabel steken en dan heb je het wel gehad. Ik ben daar zelf niet zo van en koop meestal een trui die voor mij meer heeft dan alleen wat warmte bieden.
Zelf ga ik altijd op jacht naar een trui die wat aparter is, dat kan met een mooie print, maar ook door het gebruik van diverse soorten wol of katoen.

Naast het feit dat de trui ook lekker warm is, kijk ik ook altijd naar het materiaal waarvan het gemaakt is. Zo zal ik altijd een beetje uitkijken dat de trui nooit uit wol bestaat, dat geeft mijn huid een heleboel jeuk. En ook niet te veel synthetisch, want daar kun je ook van zweten gaan. Het liefst koop ik een trui met katoen of een mix met acryl.

Desigual trui met studs

Mijn oog viel recent op deze trui van Desigual… ik weet het, het is niet meer een merk dat echt tredy is zoals het een aantal jaren was, maar ik blijf nog steeds hun producten erg mooi vinden! Niet alles, want je kunt overdrijven met je prints. Echter diverse vestjes en jacks heb ik al van dit merk gekocht en ook al diverse jurkjes (stom dat ik die weer heb weggegeven).

winter, trui, desigual, sjiek, studs, strass, print, fake, leather, legging, sneeuw, nederland

Deze trui heeft alles wat ik zocht, een leuke print, lekker stoer met de studs en echt heel apart. De samenstelling is ook nog eens 100% katoen, dus ideaal om je lichaamstemperatuur optimaal te houden! Het zweet niet en voor een vrouw in de overgang is dat echt wel een dingetje om even op te letten!

winter, trui, desigual, sjiek, studs, strass, print, fake, leather, legging, sneeuw, nederland

Nieuwe fake leather jegging

Mijn oude jegging van Soya Concept had de laatste wasbeurt niet meer overleefd en ik moest dus met tranen in mijn ogen aanzien dat de bovenkant helemaal kapot was. Ik vond die zo fijn, maar helaas niet meer te koop! Dus zocht ik naar een opvolger en dat is deze geworden van het merk WE Fashion.

winter, trui, desigual, sjiek, studs, strass, print, fake, leather, legging, sneeuw, nederland

Op mijn instagram zal ik meer foto’s latenĀ  zien!


Heb jij ook zo genoten van de winterse buien? Of meer van de winterse truien?

 

Like

Laat een reactie achter!