Hello Kitty Black Magic

Douglas shopping | Als ik iets moeilijk vindt om te reviewen dan is dat toch wel een geur. Nu moet je het helemaal met mijn geur beleving doen en afgaan op mijn mening. Nou moeten Sonja, beetje groots woord, echter je ziet ik kom al niet uit mijn woorden laat staan dat ik hoop deze geur op een leuke manier over te brengen, dus lees gerust verder!

Kind ben je aan het verkinzen? Nee mam, ik hoef niet opeens van die kinder troelalaaah. Echter ik vond deze bij de Douglas online zo leuk staan en wellicht heb ik ergens op weg naar bijna 49 jaar iets gemist!

*Verkinzen of ook wel verkinderen, dementeren (gesproken in de grensstreek Duitsland/Limburg)!

Hello Kitty | Black Magic | EDT

Soms krijg ik ‘het schattig’ gehalte van bepaalde producten niet uit mijn hoofd en dan klik en hup in mijn mandje. Nu was dit niet schrikbarend duur, poehee nee, bosje bloemen is duurder… šŸ™‚ En voelde ik mij totaal niet schuldig. Ik wilde nog graag een luchtje voor erbij, snel wat kan opspuiten als ik even naar de winkel ga. Ik ruik graag lekker voor andere mensen. Zelf vindt ik het ook leuk en lekker als ik langs iemand loop die dan een heerlijk luchtje draagt. Er zijn mensen die te ver kunnen gaan. Dan denk ik mevrouw, dit mag een onsje minder.

Black Magic is de glamoureuze en sprankelende geur van Hello Kitty. De geur maakt het dagelijkse leven extra bijzonder. Een magische podium vol fantasie, high fashion, glitter & glans.

 

 • De geur opent met de fruitige en zoete noten van Italiaanse mandarijn, gekarameliseerde peer en appel.
 • Vervolgens ontwikkeld de geur zich in zachte en elegante hartnoten van gardenia, roos en warme melk.
 • De basis van de geur bestaat uit warme en milde noten van benzoĆ« uit Laos, amber en cederhout.

Ik las de geur en kreeg gelijk trek in iets lekkers. Gekarameliseerde peer en appel… doet mij denken aan de kermis vroeger. En warme melk, ik mag het nu niet meer, maar dat kreeg je vroeger met Anijs. En toen las ik BenzoĆ«… dat ken ik nog niet. Dus ik ben even op Google gaan kijken!

Benzoƫ is in Europa al eeuwen lang bekend, de hars was ƩƩn van de ingrediƫnten van de wierook die men gebruikte om heksen te verjagen. In de middeleeuwen werd het gom benjamin genoemd en was belangrijk voor het vervaardigen van de beroemde kloosterbalsem. Deze werd gebruikt om een beschadigde huid te genezen en als inhaleermiddel bij hoesten en bronchitis.

Benzoƫ schenkt rust en vrede aan hen die mentaal overspannen zijn. Deze olie verlicht en zuivert de sfeer van negatieve gedachten, geeft energie bij intellectuele arbeid en heeft een opwekkende en euforiserende werking. In de leefruimte verdampen bij depressies.

Heel interessant! Dus voor mij is dit geurtje wel een pluspuntje, omdat het dus een beetje ‘happy’ maakt. Aangezien ik de laatste dagen in een behoorlijke dip zat.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Het flesje ziet er schattig uit en met het Hello Kitty kopje als dop en de leuke bedeltjes die aan haar halsbandje bengelen is het een supertof cadeau om te geven aan je vriendin die dol is op katten. Of je moeder (#moederdagtip) want al ben ik dan in de verre 40, ik hou wel van dit zoet, warme geurtje. Het is zwoel voor een warme zomeravond. In mijn nek spuit ik een vleugje en op de binnenkant van mijn handpalm. Nooit wrijven, maar deppen hebben ze mij geleerd. Door het wrijven verwarm je de geur en zou het niet lang blijven zitten. Zodra ik mijn ogen sluit, denk ik aan een Tropische cocktail bar, waar de gespierde ober achter mij langsloopt en zachtjes mijn hals streelt… Sonja, we zitten niet in een Boeket reeks, maar uhm, kuch even kwijlen mag wel op zijn tijd!

Wat het kost?

Ik kreeg bij mijn bestelling nog een gratis tas spiegeltje! Altijd handig, want deze is lekker plat en neemt geen ruimte in!

Is deze Hello Kitty geur ook iets voor jou? of je moeder? Laat het mij weten! Altijd leuk als ik iemand een tip heb kunnen geven!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up


Hello Kitty

Alle stijlvolle katten houden van Hello Kitty! Het bedrijf Sanrio werd in 1960 opgericht door Shintaro Tsuij en heeft haar hoofdkantoor in Tokyo. Hello Kitty uit Japan heeft de harten van kleine en grote fashionistaā€™s over de hele wereld veroverd met trendy accessoires en beauty producten. Perfect voor een casual, trendy look vol met zorgeloze schoonheid.

Like
  Sabine
  12 May 2017
  6:35am

  *kuch* besteld ??? kan deze niet laten liggen voor zo’n klein prijsje!

  joyceelise
  12 May 2017
  8:34am

  Wat een leuk flesje! Ben enorm benieuwd naar de geur!

  Babs
  12 May 2017
  5:35pm

  Helemaal iets voor deze kattenmoeder, zou al super leuk staan in de vitrinekast šŸ™‚

  jeapiebel
  15 May 2017
  7:09am

  Wat schattige parfum en fijn dat je je er niet schuldig over voelt. Ze zijn echt goedkoop, wauw. Ik koop voorlopig even geen parfum, eerst opmaken wat ik heb. šŸ™‚

  Bianca
  15 May 2017
  8:08am

  Toevallig van de week hier naar gekeken (online) wilde hem bestellen voor dochterlief, alleen toen niet gedaan…maar ga het denk toch wel doen zodat ik er zelf ook stiekem van kan genieten haha x

  Beauty45plus
  15 May 2017
  5:56pm

  Leuk, ik hou ook wel van schattig hoor. Je hebt me toch wel nieuwsgierig gemaakt moet ik bekennen hoor šŸ™‚ het klinkt echt lekker.

Laat een reactie achter!