Hema, beauty, days, event, public relations, PR, blog, blogger, yustsome, beautysome

Hema Beauty Days van start | Fotoblog

Recent kreeg ik een uitnodiging van Hema om aanwezig te zijn bij hun Beauty Event. Alleen er was een kleine maar… ik moest er al om 9.00 uur zijn. Dus dat werd vroeg uit de veren en zorgen dat ik op tijd mijn trein zou halen.

Hema Beauty Days

[tx_heading style=”default” heading_text=”THIS IS YOUR WAKEUP CALL” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Goedemorgen! Om 5:00 uur klokslag stond ik langs mijn bed. Fris en fruitig… hahaha, ik was om 9:00 naar bed gegaan dus kwam qua slaap niks tekort.

Het was nog een uitdaging om mijn makeup aan te brengen in het donker. De lamp op mijn kamer geeft echt raar licht, dus ik heb op mijn gevoel het werk gedaan. Op zich was het helemaal niet slecht, vond het nog best goed gelukt toen ik eenmaal bij daglicht in de spiegel keek.

Hema, beauty, days, event, public relations, PR, blog, blogger, yustsome, beautysome

Ik vond de reis helemaal niet erg, de trein heeft ook wel zijn charmes. Nederland ontwaakt en ook de Aarde aan onze kant van de planeet. Het was een prachtig gezicht…

Ontbijten met Hema

Ik was de eerste blogger die op de bestemming aankwam. En ik hoorde nog veel mensen aan het werk om het event aan te kleden, dus ik bleef een verdieping lager op de gang staan. Zo geef je die lieve mensen niet het idee dat ze opgejaagd worden.

Tijdens het wachten kwamen er druppelsgewijs andere bloggers binnen en ook blogdinnetje Annette! Toch fijn dat we van dezelfde leeftijd zijn, want ook hier waren veel jonge meiden aanwezig, terwijl wij ‘Rijpere’ dames toch ook graag bij de Hema counters kijken naar mooie makeup!

Om 9:00 gingen we een verdieping hoger van Studio 13, waar wij meteen werden verwelkomd door een heel team van leuke jonge mensen. En ja ik heb mij netjes voorgesteld.

Meteen viel de grote tafel op die zo sjiek gedekt was, dat ik echt snel een foto moest maken, zonder te veel storing.

Hema, beauty, days, event, public relations, PR, blog, blogger, yustsome, beautysome

Hema, beauty, days, event, public relations, PR, blog, blogger, yustsome, beautysome

Alles zo lekker, ik mag er niks van pakken… jank! Soms echt balen dat ik fruit, gluten & lactose allergie heb. Gelukkig was er een Chef keuken aanwezig en die kon voor ons nog een eitje bakken. Laat ik dat nou wel mogen en Avocado! Yes!

Hema, beauty, days, event, public relations, PR, blog, blogger, yustsome, beautysome

Presentatie & nieuwtjes

Nadat we onze bordjes hadden voorzien van wat lekkers, begon Hema aan een presentatie om ons te informeren wat er allemaal op de stapel lag. En daar word je als beautyblogger alleen maar blij van, want nu mag ik het jullie vertellen.

Even in beknopte vorm, anders krijg ik een lamme tak!

Nieuw Make-up:

 • Cream to powder lippallet
 • Lipkit: lipstick en lipliner, verkrijgbaar in 5 tinten
 • Metallic lipgloss
 • Duo lipstick
 • Wetshine lipstick
 • Intense colored lipgloss, verkrijgbaar in 8 tinten
 • Liptint cleanser
 • 2 nieuwe pallets voor de ogen. Nude en Colors met 12 tintjes
 • Make-up Sponsjes
 • Nagellak 50 basistinten, elk seizoen komen er wisselend 10 trendkleuren. Ze zijn nu verrijkt met Argan olie.

Hema, beauty, days, event, public relations, PR, blog, blogger, yustsome, beautysome

Tijdens het ontbijt kregen we ook nog een fijne uitleg over de makeup door middel van een demonstratie. Echt leuk om te zien hoe de visagiste het model deed opmaken en ook hier weer een leuke tip ontvangen, nu nog een keer uitproberen!

Hema, beauty, days, event, public relations, PR, blog, blogger, yustsome, beautysome

Dan komt Hema ook nog met nieuwe haarproducten, stylingtools! Ik ben zelf heel benieuwd naar de warmte borstel, want die is dus helemaal stil! Handig! Geen herrie meer in de tent!

Ook op haargebied zijn er nieuwtjes wat betreft haarkleuring. Er zijn uitwasbare tintjes verkrijgbaar, maar ook een shampoo om resten of oude kleuren eruit te wassen. Hoe handig klinkt dat? Nu nog een keer testen!

En wat dacht je van een nieuwe Bodylijn? Ik vind het zo mooi… bruisbloemen, bodyspray, maskertjes, etc etc… ga snel kijken! Het ruikt heerlijk!

Hema, beauty, days, event, public relations, PR, blog, blogger, yustsome, beautysome

Hema, beauty, days, event, public relations, PR, blog, blogger, yustsome, beautysome

Ik vind het design van de toilettas ook al zo mooi. Alles samen bijeen is het natuurlijk een perfect cadeau om te geven.

Inhoud van mijn Goodybag

Helemaal blij en verrast ging ik niet met lege handen naar huis en man o man, wat een mooie inhoud van de toilettas die wij kregen. Ik denk dat Annette wel kan beamen hoe ik reageerde toen ik het oogschaduwpalette zag dat in mijn tasje zat. Whieaaaa!

Ik heb er een slideshow van gemaakt, hierin zie je de nieuwe producten met wat swatches.

Natuurlijk kom het palette van Hema nog een keer apart op mijn blog! Die verdient een eigen spotlight!

Welke aanbiedingen zijn er zoal?

Vandaag starten dus de Hema Beauty Days en als je de folder hebt ontvangen kon je al zien wat de aankomende aanbiedingen zijn.

 • Hema, beauty, days, event, public relations, PR, blog, blogger, yustsome, beautysome

Zo, ik heb nu best veel laten zien en kan mij voorstellen dat je het even wilt laten bezinken. Of stress je al dat je keuzes moet gaan maken? O zo herkenbaar!

Ik bedank het PR bureau dat ze het vertrouwen in mij hadden en hebben uitgenodigd aanwezig te zijn! En Annette van @annagesgracefully dank je, gezellig je weer gesproken te hebben.

Ps hou week 44 en 48 in de gaten, er komt iets holofantastisch aan en kerst gaat Hema ook knallen! 💋

Je Naam
Like

9 reacties

 1. Wat een mooi verslag van je dag. Leuk dat je annette tegen kwam. Toch goed van de hema om ook de wat “oudere” bloggers te vragen. Wat een mooie producten allemaal. Veel plezuer met het testen.

 2. Wat leuk dat je bij dit event aanwezig was! En superleuk om de nieuwe Hema-producten te zien. Ik vind de verpakking van de crèmes echt schitterend. En hoe handig zijn die haartools! Ik ga binnenkort ook zeker eens kijken naar de föhn.

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!