Hendel's, garden, revitalizing, goij, creme, cream, goji, huid, verzorging, anti, age, beautysome, yustsome, 1

Hendel’s Garden Goji gezichtscrème

Een anti-rimpel creme met als basis een besje, geen oud besje maar een Goji bes. Deze Hendel’s Garden Goji gezichtcrème bevat als hoofdbestanddeel Goji bessen en daarover zijn al menige goede eigenschappen van gevonden.

Maar wat doet die Goji bes nu allemaal?

Hendel’s Garden

Opgericht in 2014, wordt “Hendel” al erkend als een van de leiders in de ontwikkeling en productie van cosmetica en biologisch actieve voedingssupplementen. Op dit moment is “Hendel” een dynamisch ontwikkelend bedrijf bestaande uit echte professionals.

Visie: ze willen een bedrijf worden dat de huidige trends voorloopt en de behoeften van de meest veeleisende klanten volledig beheert.

Missie: ze creëren gezondheids- en schoonheidsproducten voor ambitieuze en volhardende mensen, proberen het leven van hun klanten beter en rijker te maken door veilige en natuurlijke producten van hoge kwaliteit te creëren.

Doel: hun belangrijkste doel is het creëren en op de markt brengen van een breed scala aan producten die uniek zijn in hun marktsegment en in staat zijn om volledig aan de verwachtingen van Hendel’s Garden klanten te voldoen.


Photo by Frank Dudek on Unsplash

Basis bestandsdeel de Goji bes

De Goji bes, oorspronkelijk afkomstig uit Oost-Azië, is een van de bessen die de naam superfood mag dragen. De bes wordt vooral in Azië ingezet als geneeskrachtig supplement. Vooral voor het bevorderen van je immuunsysteem, omdat er heel veel vitamine C in de bessen zit.

De goji bes kan ook als thee vorm gedronken worden, dit zou je leven kunnen verlengen aldus de Monniken die het dagelijks in China drinken… en ik geloof daar wel in, aangezien deze heren vaak een hoge leeftijd bereiken.

Hendel's garden, revitalizing, goij, creme, cream, goji, huid, verzorging, anti, age, beautysome, yustsome, 1

Mooie huid

Goji bessen bevatten bètacaroteen. Verschillende onderzoeken tonen aan dat dit stofje (samen met andere antioxidanten in goji bessen) bijdragen aan het krijgen en behouden van een gezonde huid. Het heeft een revitaliserende werken, wat inhoudt dat het de interne verouderingsproces van de huid vertraagd. Tevens verwijdert het tekenen van vermoeidheid, verzacht en hydrateert, verbetert zichtbaar de teint en weerstand van de huid.

Hendel's garden, revitalizing, goij, creme, cream, goji, huid, verzorging, anti, age, beautysome, yustsome, 1

Aanbrengen van de crème

De crème heeft een rijke basis, want naast het Goji besje, zitten er ook nog allantoïne, druivenpitten olie en Jojoba olie in. De allantoïne heeft als eigenschap dat het beschadigd weefsel weer helpt te herstellen. Van druivenpit olie is bekend dat het je huid hydrateert en voedt. En van Jojoba olie weten de meeste mensen wel dat dit een vet is dat vooral de droge huid weer in balans kan brengen.

Hendel's garden, revitalizing, goij, creme, cream, goji, huid, verzorging, anti, age, beautysome, yustsome, 1

Door deze goede eigenschappen is de crème wat dikker en je voelt dat het wat rijker aanbrengt dan de meeste verzorgingsproducten voor de huid. Je kunt deze het beste (wat ook logisch is) aanbrengen op een gereinigde huid, dit kan zowel in de ochtend als in de avond.

Hendel's garden, revitalizing, goij, creme, cream, goji, huid, verzorging, anti, age, beautysome, yustsome, 1

Resultaat

In het begin merk je nog niet veel van de crème, maar na een aantal weken… ja, zo werkt dat nu eenmaal met je huid, er is een cyclus van herstel nodig… zie je dat je rimpels minder aanwezig zijn en dat je huid voller aanvoelt.

Vooral in de winter is deze crème de perfecte basis. Het werkt ook nog eens heel goed onder je make-up, waardoor de foundation beter lijkt te pakken! Een echte aanwinst in mijn skincare routine.


Prijs: 34,99 te bestellen via Bol.com

Like

Laat een reactie achter!