Biker jasje, motor,Jack, mode, zwart,Bonita, shoppen, fashion, style, beautysome

Het Biker jasje is nog steeds mijn favoriete item

Het Biker jasje, wie kent het niet, wie heeft er niet 1 in haar/zijn kast hangen? Ik durf te wedden dat meer dan de helft van mijn lezeressen er wel een heeft gehad of nog steeds bezit.
Vandaar dat ik vandaag mijn nieuwe aanwinst laat zien en draag het lekker stoer en een beetje sjiek.

Biker jasje

In het verleden heb ik altijd al een zwak gehad voor lederen jasjes. Vroeger kocht ik ze van echt leer, maar tegenwoordig zijn er ook genoeg alternatieven in een lederlook of gecoate stof.
Ik heb nu nog 1 lederlook jasje in de kast en een ander ben ik helaas kwijt geraakt, waarschijnlijk in de trein ooit.
Die laatste was echt een stoere chick model… en ik baalde echt dat ik geen tweede kon vinden. De meeste jasjes zijn volledig van lederlook en ik zocht juist een met een rekbaar stofje.

Geduld werd beloond

Na jaren balen werd recent mijn geduld wel erg goed beloond. Mijn moeder en ik gingen in Duitsland even winkelen. Ik moest nog tanken en wat boodschappen doen. Dus we reden naar een klein dorpje in de buurt, Goch. Hier ga ik het liefst naar toe, lekker rustig.

Mijn moeder vertelde mij dat ze graag nog wat katoenen truien wilde hebben. En gelukkig zijn er diverse boetiekjes te vinden en we gingen op zoek.
Ze slaagde voor een mooie kobalt blauwe trui bij Jeans Frits (mijn man zijn favoriete winkel).

Na een kop koffie en een lekkere koek, wilde ik eigenlijk terug lopen, maar ik werd getrokken naar een winkel waar een opheffingsuitverkoop gaande was. De Bonita winkel ging stoppen en daar was het flink afgeprijsd. Eerst dacht ik, hier ga ik nooit iets leuks vinden…

Een echt koopje

Ik liep wat door de winkel, trok het en der toch wel wat leuks uit de rekken en liep eens helemaal naar achteren in de winkel. En daar zag ik 50 cm vol hangen met zwart… mmmmm, jasjes, kolberts en? Ja, een biker jasje! Maar was het mijn maat?

Biker jasje, motor,Jack, mode, zwart,Bonita, shoppen, fashion, style, beautysome

Yeah Baby!

Stijl 1 : Rock chick

Voor stijl 1 ging ik voor de Rock versie. Een Biker jasje is vaak ook hiermee geassocieerd en dus kon ik er niet omheen en maakte er mijn eigen look van.

Broek: Didi
Laarzen: Sacha
Shirtje: Takko
Haarspeldjes: Hema
Tas: zelf gemaakt

Biker jasje, motor,Jack, mode, zwart,Bonita, shoppen, fashion, style, beautysome


Stijl 2: Sjiek met bruin

Voor de 2e stijl koos ik ervoor om het Biker jasje te stylen met een rok. De rok zagen jullie al voorbijkomen op Instagram. De stof heeft een lederlook en komt van een bekend Duits merk, dat helaas ermee is gestopt. Normaal kost deze rok rond de 80 euro, maar ik mocht hem op de markt voor 7,50.

Rok: Woenselse markt
Laarsjes: Sacha
Panty: Action
Shirtje: Pieces
Oorbellen: Fraulein Wunder

Biker jasje, nep leder, lederlook, rok, bruin, style, fashion, 50 plus mode, mode
De riem kreeg ik van vriendin Miss P en de sjaal is al zo oud, maar kocht ik ooit bij de Action!

Hoe vinden jullie het jasje?
Kijk op Instagram voor nog meer fashioninspiratie! @beautysome.nl

Like
1
    Daphne - verdraaidmooi
    9 Dec 2019
    11:50am

    Wat een leuke combi’s heb je gemaakt. Ze staan je echt heel goed! Dat stoere kan je echt goed hebben.

Laat een reactie achter!